karnınızdaki o küçük mucizeye şuan da ne söylemek istersiniz

ewa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
267
1
118
İstanbul
arkadaşlar o kadar şanslısınızki benim bir bebeğim olmadı inş. en yakın zamanda hamile kalabilirim dua edin olurmu ve şimdi bebeğinize bişiler söyleyin olmazmı bunu hakediyo.....:nazar:

kimse bişey yaazmıcakmı bebeşine:(

güzel kızım kuzum meleğim. sen bana dünyanın en güzel duygularını yaşattın yaşatacaksın. sayende annelik duygusunu tadıp annemi daha çok anladım. sen babanla annenin dünyada tek önem verdiği şeysin. seni çok seviyorum ve bir anönce kollarıma alıp kokunu duymak istiyorum.

bebeğim ordaysan eğer ki orada olduğunu sAnki hissediyorummm beni sakın bırakma sağlıcakla büyü içimde e mi meleğim???

aniden geldin girdin gönlüme.habersizdik tatlı kuzum gelmek istedin ve geldin.bizde seni sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzzzz...

canım oğlum ,sıkıntılı günlerımde geldın bana senın sayende sıkıntılarımı unutuyorum inşallah dünyaya geldığinde hersey düzelecek senın sayende senı sevıyorum ve özlüyorum anneciin:emir_bebek:

annecim ne garip oldum şimdi ya anne lafı hep bana annemi hatırlatıyo.ama artık biz anne oluyoruz

ewacım rabbım sana da nasıp etsın bu duyguyu inşallah oyle guzel kı bu duygu ve bız kadınlara vermış bu güzelliği şükürler olsun ona:emir_bebek:

bekledik... bekledik... gelecek dedik bir bakmışız içimde büyümüşsün ...
seni artık hissediyorum bebeğim her şeyin hazır babanda bende seni bekliyoruz güzelce ve sağlıklıca büyü hemen gel olur mu????

ben sende sen bende... baban ve ben senin sağlıkla büyümen için elimizden geleni yapıyoruz.sende bizi bırakma ve zamanı gelince kokunu bizden esirgeme bebeğim.

Annen Seni çok Seviyo Canim Bebişim.henüz Içimde çok Küçük Minicikte Olsan Ben Seni Hissediyorum Biliyomusun Var Olduğunu Bilmek Içimde Olduğunu Bilmek OKADAR Güzel..babanla Geleceğin Günü Iple çekiyoruz.neolursun Bizi Sensiz Birakma ..biran önce Kavuşalim Findikkurdum Benimm..:emir_bebek:a.s.

:Roflol::Roflol:minik bebişim orda kordanlar var sakın onlara dolanma (şu dönemde en çok söylediğim şey bu korkuyorum kordon dolanıcak diye)

Canım kızım nasılda istiyormuşum seni aslında. Günler ilerledikçe seni görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım sağlıklı ve mutlu bir bebek olarak gelirsin aramıza. Babanda bende seni dört gözle bekliyoruz. Hatta kedimiz köpük bile seni hissetmeye başladı artık o da seni merak ediyor eminim. Canım kızım seni anne seni çok seviyor.

canım bebeğim gelmeni o kadar çok istiyordum ki...allah babana ve bana bu mutluluğu yaşattı:emir_bebek:seni kucağımıza alıp mis kokunu duyacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.seni çok ama çok seviyorummmmm:asigim:Link Silinmiştir.

canım meleğım guzel kızım su andan sonra vazgecemeyeceğım uğruna canımı bıle vermeye hazır olduğum annesının bırtanesı.sen benım canımsın senın her kalp atısın benım bin mutluluğum.sağlıcakla gel bebeğım gır annenın koynuna duyur mis kokunu gül yüzünde ömrünce güller açsın yawrum...

Canım oğlum, aşk çocuğu olduğunu unutma. Çok istedik seni sende bizi kırmadın. Allah birbirimizden bizi ayırmasın.Seni çok seviyoruz. Sağlığına dikkat et orda:)

Back
X