• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnınızın üstüne hiç yattınız mı?Yardım!

BubleGum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
199
0
96
İstanbul
Kızlar merhaba,
Ben bugün ağda yaptırırken yüzükoyun yattım karnımın üstüne. Şimdi de endişe ediyorum bişey olur mu diye. Bebeğim oturduğum zaman hep hareket ederdi, şimdi baya oturdum, yemek yedim ama hareket etmedi hala :( inşallah bişey olmaz. Karnınızın üstüne yattığınız oldu mu sizin de? Kendime kızıyorum şimdi niye yattım diye..

canım merak etme bir şey olmamıştır
bir şey olsa bebeğin belli ederdi rahatsızlığını
benimde bazen bebeğimin hareket etmediği zamanlar oluyor aklına kötü şey getirme
için rahat etmiyorsa dr. telefon et ve durumu anlat
bence biraz daha dikkatli olmalıyız
zaten ben istesemde karnımın üstüne yatamıyorum

Canım bir şey olmaz merak etme. Ama gerçekten niye yattın? Yani en azından ağda yapan kızın seni uyarması, senin de dikkat etmen lazımdı. Bir de yatabildin mi. Ben hafif yan dönünce bile canım yanıyor. Eğer canın da yanmadıysa bir şey yoktur. Ama bence daha dikkatli davranmalısın.

eminim bebeğin çok iyidir. içinde bulunduğu kese zaten onu dış darbelerden korur hiç merak etme. gene de hareketsiz kalırsa endişelerini gidermek için doktorunla bir görüş istersen, rahatlarsın canım. ama gene de daha ilerki haftalarda göbek üstüne yatmamalıyız fisfisfis

Evet haklısınız arkadaşlar boş bulundum ağda yapan kadın da 32 haftalık hamileydi zaten. Ama hamile olması sorumluluk sahibi olduğunu göstermez. ben 22 haftaya kadar karnımın üstüne yatıyordum dedi bana. çok aptalım gerçekten.

Son düzenleme:
canım üzülme o içerde çok rahat içinde bulunduğu kese ve su onu korur..ama sen yinede bundan sonra dikkatli ol..ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri karnımın üstüne hiç yatmadım ..ağdayı da ayakta yaptırdım..

canım merak etme ya gecen hafta bende gittim agda için aynı şeyi bende yaptım ve bi sorun olmaz diye biliyorum zaten kadın da öyle dedi ayrıca tam agırlıgını vererek yatmıyorsun zaten insan tedirgin oluyo cünkü ama korkma bence. ben hamileligin ilk başından beri gidiyorum cünkü. tabi bu benim fikrim

Kızlar doktorumu aradım şimdi bişey olmaz dedi. Bebeğim de ufak ufak oynamaya başladı çok şükür. Ama yatmam bundan sonra. Doktorum önce kaç haftalık olduğumu sordu ondan sonra bişey olmaz dedi. hepinizi öptüm kızlar çok teşekkürler. :)

Geçmiş olsun buglecim.Bende cumartesi yaptırdım ama hamile olduğumu söyleyince hiç yüzüstü yat demedi ağdayı yapan kız.Kız diyorum bekar olduğu halde beni yüzüstü yatırmadı.Kaldırdım bacaklarımı diktim havaya :)) Demokraside çareler tükenmez.

Canım zaten drun söylemiş ama bende kendi dr.uma sormuştum sağamı yatıyım solamı diye, istersen yüzüstü yat korkma bişey olmaz demişti.
Kendine iyi bak.

normalde sırt üstü yatmak bile sakıncalı.bebeğe kan gitmiyormuş.gece farketmeden yattığım zamanlar hariç ben yatmıyorum.bidaha dikkat edersin

sIkIntI yapma canim belkide gece farkinda olmadan
yatiyoruzdur..hamileligimi takip ettifim bir site var,orada sol tarafa yatilmasi
öneriliyor cünkü sag tarafa yatilirsa karacigere dahada baski olurmus
ve rahatsizlik dogarmis..ama sol tarafa yatilirsa hem kan akisi daha cabuk
olusurmus hemde anne ve bebek cok rahat uykuya gecerlermis..ben uzun süredir
bunu uygulamaya calisiyorum....

Son düzenleme:
ben çok rahatsız edici bir pozisyonda yatarsam bebeğim tekmeliyor berni uyarıyor sanırım :) o sıkışıp kaldığı bölgeden bir vuruyor bir vuruyor uykudan uyanıyorum dönünce rahatlayınca kesiyor vurmayı ben ondan takip edebiliyorum. Ama gece çok dalmışsam o aralarda ne yapıyorum bilmem.

ben çok rahatsız edici bir pozisyonda yatarsam bebeğim tekmeliyor berni uyarıyor sanırım :) o sıkışıp kaldığı bölgeden bir vuruyor bir vuruyor uykudan uyanıyorum dönünce rahatlayınca kesiyor vurmayı ben ondan takip edebiliyorum. Ama gece çok dalmışsam o aralarda ne yapıyorum bilmem.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 insan olmuşlarda canları nın kıymetini biliyorlarmış değilmi benimde öyle aynen.Ters bir duruş oldumu hemen tık tık tık a.s kaç haftaya kadar yatmakta sakınca yok bilen varmı bence bu bilgi gerekli.Tabiki insan kendi rahat edemiyor bişey olucakmış gibi geliyor ama doğrusunu bilmekte fayda var :dance::dance::dance:

Back
X