Karnzdakini krmamak iin, ka kere kendinizi krdnz?

yaşadığımız bütün ilişkilerde maalesef olmak zorunda...özellikle ailemde,sevdiğim arkadaş çevremde,iş ortamımda bazen oluyor...başkalarını mutlu etmek için değil sadece kırmamak için evet yapıyorum...

Çok yaptım bu hatayı.Artık başkaları için kendimi üzmeyeceğim diye karar aldım ama...Bakalım ne kadar başarılı olacağım...

ooooo okadar cok olduki ve bundan sonrada olacak biliyorum .....ozellikle esimle tartisirken esim sinirlendigi zaman cok kirici olabiliyo ama o beni uzerken yinede ben onu uzmemek icin konusamiyorum bile...aslinda diyorum yaaa o seni uzuyo sen de konus...yapamiyorum...yani benim yapim bu karsimdakini uzmekten korkarim o beni ne kadar uzsede salaklik biraz ama.....................

Valla annem dışında kimse umrumda olmaz...Canım annem bazen istemeden kırıyorum :(
Diğer insanlar anlamaz böyle nezaketten sen kırmamaya çalıştıkça üstüne gelirler hiç gerek yok ben üzülüceğime onlar üzülsün

Çook zaten içime ata ata sonrada hasta oldum psikiyatr lık oldum :kızgın:
Ama ailem ve sevdiğim dışnda değmezmiş
Aman üzülmesinler aman kırılmasınlar aman yalnış anlamasınlar hep alltan aldım he dedim olsun dedim boşver dedim
Şimdi doğru yoldu buldum öğrendim artık susmuyorum ezdirmiyorum kendimi laf sokulanların altında kalmıyorumyasakkelime.
Onların istediği gibi olamam o zaman ben olmam hayır ı bilmek lazım

böyle birşeyi ailemdn kişiler için
sık sık yapıyorum
hiç içime sinmeyen şeyleri yapıyorum
onlar üzülmesin diye.
nasıl olacak bu iş bilmiyorum.

çooook,ama ben yaşadıkça kendi kıymetini farkedenlerdenim....
artık nelerden sıkılıyorsam ve kimlere güvenmiyorsam hayatımın dışına atıyorum....

evet bende ''ilayda cem'' in yazdığı gibi çokk sayısını bilemeyeceğim kadar ancak yaşım ilerledikce tersine donuyorum kendimi daha ön plana tutmaya calsııyorum sanırım asıl şimdi büyümeye başladım :1rolleyes:

hemde kaç kere..
ama şimdi kırmıyorum..çünkü ben herkesden daha değerliyim kimse kusura bakmasın..
insanlar aynı,oyunlarına alet edecekleri birilerini kolay bulurlar;iki gırgır iki şamatayla..
ama ben değilim..
artık söylüyorum kırmıyorum başkaları için kendimi..
böyle daha mutluyum..
benden uzaktakilerden kurtulmakda yukardaki çarpı kadar yakın..:zemuszemus:

eskiden çooook yapardım karşımda ki kırılmasın diye içime atardım ama baktım ki kendimden oluyorum beni düşünen kimse yok sonunda bende öğrendim kendi kalbimi korumayı,kırmamayı.kırıldıysam,kızdıysam kesinlikle belli ederim içimde tutupta kendimi yiyip bitiremem boşuna

en çok annem için yapmışımdır, yine yaparım...onun dışonda bir elin parmağını geçmez....
hiiiççç kimsecikler için sıkamam tatlı canımı...kim ki dediğim insanlar keyfimi kaçıramaz....

Back
X