topiği inceledim ve iki evin dekorasyonuna bayıldım.diğerine yorumumu yazdım. işte buda 2. yorumum:
sadelikten hoşlanan birisi olarak kendimi şaşırtacak derece evinizi çok beğendim.
bikere evin dekorasyonunda aman risk almayalım şöyle bilindik modeller olsunda güzel olmama ihtimalini ortadan kaldıralım mantığıyla yaklaşmamışsınız.
işte bu aldığınız risk size yüksek başarı getirmiş(kendimi bian üretim yönetimi yada pazarlama dersini anlatan hoca gibi hissettim çokmu ciddileştim ne kaydirigubbakcemile3
yani demek istediğim odurki ışıl ışıl harika biev olmuş
eşinizi ve sizi tebrik ederim.
hatta dekorasyon konusunda değişik fikirleri olan sizin gibi yeniliğe açık arkadaşların dahada çok paylaşımlarını beklerim.zira ben çok klasiğimdir ve risk almayı sevmem çoğu insan gibi e buda evlerin birçoğunun birbirine benzemesine yol açıyor tabi.mağazalar genel beğeniye göre ürün gruplarını oluşturuyor ve bir müddet sonra bikaç marka hariç hep aynı tarz eşyaları görür oluyoruz showroom dolayısıyla da evlerde
ikinci dikkat ettiğim nokta çoğu evde yapılan benimde hataya düştüğüm ama sizin dikkate aldığınız bişey:yatak odasının es geçilmemesi
evet resimlerde gözüme çarptı misafir odası tamam mutfak tamam ama yatak odası dizaynı nebiliyim aksesuarı konusunda aynı özeni göstermiyoruz.siz evin yaşanılan hiçbir bölümünü es geçmemişsiniz.
çok çok güzel mutluluk ve sağlıkla oturun inşallah