• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karokum'un evi karşınızda....:)

çook güzel bir ev ışıl ışıl pırıl pırıl cok uyumlu ve düzenli ve cok sade aynı zamanda modern harika bir ev allah agıztadıyla oturmayı nasip etsin ins.

eviniz genel olarak güzel masallah .yatak odanız cok şık hazır mı aldınız ? Acaba markası nedir ?
Güle güle kullanın .

ayyy canım ne güzel evin var muhteşem küçük bi saray yapmışsın herşeyin çok güzel aksesuarları nerden buldun acaba taşlı falan bayılırım valla güle güle otur canım

eviniz genel olarak güzel masallah .yatak odanız cok şık hazır mı aldınız ? Acaba markası nedir ?
Güle güle kullanın .

güzel sözlerin için teşekkürler öncelikle... eşyaların hepsini biz tasarladık canım ama maskoda ki bir mağazadan çok yardım aldık...

vallahi hayatımda gördüğüm en güzel ve yaşanası ev yani bazı arkadaşların evide güzel burda ama sanki yaşamak için değilde bakmak için seninki hem kullanışlı hem güzel hem uyumlu hem sıcacık belli mutlusunuz o evde allah herkese nasip etmez böyle evi güle güle otur huzur ve mutluluk sizinle olsun.

vallahi hayatımda gördüğüm en güzel ve yaşanası ev yani bazı arkadaşların evide güzel burda ama sanki yaşamak için değilde bakmak için seninki hem kullanışlı hem güzel hem uyumlu hem sıcacık belli mutlusunuz o evde allah herkese nasip etmez böyle evi güle güle otur huzur ve mutluluk sizinle olsun.

bu ev bana acaip huzur veriyor.doğru çok mutluyum ama mekan önemli değil önemli olan sağlık ....:nazar:

çok güzel Allah iyi günlerde oturmayı kısmet etsin.özellikle salona bayıldım.nişanlıyım bende nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Çok güzel :) Mutluluklar, güle güle oturun inşAllah :)

canim benim evine baaayyyiiiiilllldddiiiiiiimmmmm super yapmisin
mobilyalarini nerden aldigini sorabilirmiyim yani magzanin isimlerini

Back
X