Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat bırakmıyorlar beni aebenimBacım hala katılıyormusum yarışmalara
Ellerine sağlık![]()
2. Madalya kıl payı kaçıyor sanırımRahat bırakmıyorlar beni aebenim
Kıramıyorum arkadaşları,katıl diyorlar katılıyorum
Teşekkür ederim![]()

Galiba ,durum onu gösteriyor.Aslında ben bazı tariflerin benden çok oy almasını bekliyordum2. Madalya kıl payı kaçıyor sanırım
Bu arada 10. Takımdayım deynebim arada uğra emi![]()
Seni görmek ne güzel, özlettin kendinideynepnaz ellerine saglik canım. Kekin cok güzel görünüyor. Görsel ve sunum şahane. Basarilar diliyorum.
![]()
Seni görmek ne güzel, özlettin kendini
Teşekkür ederim canım![]()

Bu kadar beğenilmek, güzel övgüler almak ta bir nevi ödül.Rica ederim.Bende seni tekrar gordugüme sevindim.
Yine konuşturmuşsun magrifetlerini, yetenekli hatunsun valla. Birincilige cok yaklaşmışsin. Birinci olmani cok isterim![]()
Hayirlisi tabi canim. Kiz ne zaman madalya aldin sen,söyle ne ara?Bu kadar beğenilmek, güzel övgüler almak ta bir nevi ödül.
Hayırlısı olsun, nasip.
Geçen sene Kurban Bayramında et yemekleri kategorisi olmuştu, tantuni yapmıştım o zaman aldım. 1 sene olmuş.Hayirlisi tabi canim. Kiz ne zaman madalya aldin sen,söyle ne ara?![]()
Ooo tantuni cok severim. Bu sene 3 günlügüne mersine gittim 3 gun boyunca tantuni yedimGeçen sene Kurban Bayramında et yemekleri kategorisi olmuştu, tantuni yapmıştım o zaman aldım. 1 sene olmuş.![]()