- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
- Konu Sahibi EU1
-
geçmiş olsun canım dün sizin ordaydım anneme seni anlattım annem senin için cok güzel dedi kız güzelmisin gerçekten cumartesi görürüz artık senin güzelligini:sm_cool:
Geçmiş olsun canım,kendini bu kadar yıpratma lütfen..............a.s.merhaba kızlarrr
osicim yaa sorma o kadar yoğunumki günlerdir hergün başka bişey çıkıyo dünde kursum vardı eve geldim 5 gibi sonrada tlf geldi misafir gelecekmiş gitmeleri 1 i buldu o yüzden giremedim bende bugünde dünün yorgunluğundanmıdır nedir hiç halim yok bide grip olmuşum öyle saf saf bakınıyorum sayfalara
bu arada gonca gül, nuro siz nasılsınız kızlar
Kızlar bizim için dua edin ne olur..Oğluşumun ameliyatı için gün almaya gidicez yarın ....Çok korkuyorum,evlat sevgisi çok farklı inanılmaz birşey...........a.s.
Kızlar bizim için dua edin ne olur..Oğluşumun ameliyatı için gün almaya gidicez yarın ....Çok korkuyorum,evlat sevgisi çok farklı inanılmaz birşey...........a.s.
bu gün arkadaşımızın oğlu ameliyata girdi kızlar dualarınızı eksik etmeyin:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar içinizde kars lı olan yokmu uuuuuuuuuuu.Bizimde bir paylaşım sayfamız olsun lütfen.
Hoşgeldin canım aramıza...............a.s.Canım bende karslı sayılırım. Ben ığdırlıyım ığdır il olmadan önce karsın ilçesiydi biliyorsun. Kars çok güzel bir şehir . Merak etme yanlız değilsin bende varım .:içelim:
meraba kızlar nasısınız ne zaman dır görüşemiyoruz hadi toplanın bakim bulusak kadıköy buluşması cok güzel geçti bide sizleri tanıyalım jnaz arkadaşımlatanıştım cok tatlı cok güzel bir insan
meraba kızlar ben yeni üye oldum osi nin görümcesiyim a.s.a.s.kız yenge bak artık bende burdayım ona göre davranklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?