Karşı apartmandaki sapık

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Kızlar iyi akşamlar .

Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .

Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .

Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .

Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .

Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .

Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.

Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .

Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .

Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .

Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .

Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .

Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.

Bir şeyleri yok etme yeteneğim olsaydı şu toplumdaki "Elalem ne der?", "Aman laf gelmesin" minvalindeki zihniyeti bir hışımla yok ederdim .

Anlattiklariniza bakilirsa adam iğrenç bir sapik. Onun utanmasi çekinmesi gerekiyorken siz nasil çekiniyorsunuz anlamiyorum?

Bizim de vardi boyle bir tane. Baya baya ileri seviyedeydi hem de bizimki. Bagirdik cagirdik, mahalleye rezil oldu. Sonra babam mahvetti adami tabii. Tasindi gitti mahalleden.

Korkmayin. Kendi evinizde tutsak olmussunuz. Gerekirse bas bas bağırın. Sikayette de bulunun. Esinize de kesinlikle durumu anlatin. Bu tur seyler hemen anlatilmali eşlere.

Terbiyesiz herif.bence siz ordan taşının .
Simdi esine de syleyemezsin bu durumu.
Adamı öldürür falan kötü olur .
Soylemesen de bu adam sana zarar verebilir belli mi olur.
En iyisi ben bu evi sevmedim baska yere tasinalim de eşine.sürekli diken üstünde mi yaşayacaksın

bu adamın işimi yok hep camda yada sizmi sürekli evin dışında balkonda camdamısın:kahve:
birinin bu konuda sapık olması için evli eşinin yakışıklı güzel fark etmez
şikayetin işe yaracağını sanmıyorum
Ben devamlı camda balkonda değilim ama olduğumda illa görüyorum yani 5 kerenin 3 ünde görüyorum mesela.

Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .

Müdahale etmezsen senin de bu durumdan hoşlandığını bile zannedebilir böylesi tipler. Röntgen baya baya sapıklık, bu insan sağlıklı da düşünemez. Tepkinizi gösterin. İster teke tek karşılaştığınızda "Seni cümle aleme reklam ederim, çocuğunun yüzüne bile bakamazsın" diye parmağınızı sallayın, ister baktığını gördüğünüz an bağırın.

"Ne bakıyorsun, bana mı bakıyorsun" vb. demeyin. İnkara fırsatı olmasın.
Benzerini yaşadım, devamı gelmedi şükür ki. 3 senedir salonumun batı cephesinin perdelerini sadece yıkamak için indirdim-açtım o kadar, kendi evinde huzursuz edilmek ne sinir bi durumdur bilirim. Eşinizle de paylaşın, bilsin.

Adam işsiz galiba ne zaman balkona çıksanız gözü üzerinizde bunu anlamadım yani
Bu arada bu durum beni de acayip sinirlendirirdi....

Kızlar iyi akşamlar .

Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .

Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .

Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .

Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .

Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .

Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.

Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .

Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .

Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .

Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .

Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.

Hemen insanlari etiketleyip sapik demeyin lutfen boyle boyle kimse birbirine bakmaz oldu.
insanlarla gozgoze gelip beni takip edip, izliyor demek icin 4 ay kisa bir sure.

Balkona ya da cama ciktiginizda manzaraya bakip, hava aliyorsaniz aynisini komsunuzda yapiyordur. Belki de yeni birileri tasindi kadin yeni evli galiba, surekli beni kesiyor. Bir de esi arabayi park ediyor o da gelip karanlikta bana dogru yuruyor, neden esini bekleyip eve birlikte girmiyor diye dusunebilir.

Bu kadar gocunan biriyseniz boyle de dikkat edersiniz diye dusunuyorum. 4 ayda kac kere cam silebilirsiniz de kac kere denk gelirsiniz. Bu ornekleri uzatabilirim daha cok takilmayin, cama cikip acaba bakiyor mu diye gozetledikce daha cok dikkat cekeceksiniz ki henuz bir hamle de yok.

sert bir şekilde kaşlarınızı çatıp bir kere bak adama
bunu karşılaştığınız her seferinde tekrarla
bak bakalım bir daha sana bakabiliyor mu?
bana bakıyor mu diye sen o tarafa baktıkça adam üstüne alınacak
belli bir yaşın üstünde böyle manyaklar çok var maalesef

Hemen insanlari etiketleyip sapik demeyin lutfen boyle boyle kimse birbirine bakmaz oldu.
insanlarla gozgoze gelip beni takip edip, izliyor demek icin 4 ay kisa bir sure.

Balkona ya da cama ciktiginizda manzaraya bakip, hava aliyorsaniz aynisini komsunuzda yapiyordur. Belki de yeni birileri tasindi kadin yeni evli galiba, surekli beni kesiyor. Bir de esi arabayi park ediyor o da gelip karanlikta bana dogru yuruyor, neden esini bekleyip eve birlikte girmiyor diye dusunebilir.

Bu kadar gocunan biriyseniz boyle de dikkat edersiniz diye dusunuyorum. 4 ayda kac kere cam silebilirsiniz de kac kere denk gelirsiniz. Bu ornekleri uzatabilirim daha cok takilmayin, cama cikip acaba bakiyor mu diye gozetledikce daha cok dikkat cekeceksiniz ki henuz bir hamle de yok.
Böyle şeyleri ben de düşünürdüm belki eğer karşıdaki Türk erkeği olmasaydı....

Böyle şeyleri ben de düşünürdüm belki eğer karşıdaki Türk erkeği olmasaydı....
Kadinlarin tedirgin yasamasi cok korkunc bir sey. Her an karsimizdaki insanin niyetini olcup, bicip bilemiyoruz maalesef.
Boyle bir durumla karsilassam karsidaki bireyin irkindan bagimsiz soyluyorum. Ben huyluyumdur zaten esim bilir bunu. Birkac kez denk geldim. Cama bu ara sen cik bakalim ayni siklikta denk gelecek misin diye.

Ama bizim kadinlarimiz bunu bile esine soyleyemez ayni Turk erkeginin elini kana bulamasindan, basina bela acilmasindan cekinir ve en kotu tabirle sen kuyruk sallamasanla baslayan laflarini isitir.

Hanfendi karanlıkta adama doğru neden yürüyeyim ben adamin evle benim ev yanyana ben kendi evime yürüyorum . Ayrıca parketmeye yer yoktu eşim de biraz uzağa parketti bende beklemedim eve girdim ne var yani bu hareketimden de adam ona karşı meylim olduğunu mu anliyacak . Ayrıca ben elin adamını kesmiyorum üstelik babam yaşında bir insan . sadece insan göz göze geliyor ya öyle oluyor saniyelik bir şey ben adama gözümü dikip devamlı bakmiyorum .
Adam yolda yürürken yoluna bakmayıp bana bakıp bakıp gidiyor kafasını çevirip . ben markete girecektim dikildi kapının önünde beni gorunce ben kafamı çevirdim bir sürü örnek var .

Al telefonu kulagina, cik balkona sana bakarken evet abicim ,okuz gibi bakiyor ,insanlarda edep namus kalmamis de agzina geleni say .senin durumdan sikayetci oldugunu ve baskalarina serzeniste bulundugunu anlayacak zaten kotu bir niyeti varsa ustune alinir dikkat eder die dusunuyorum blorf yap benim cok yaptigim birseydir bu eger bir durumdan rahatsizsam sanki birilerine sikayet ediyormus gibi yaparim emin ol ise yarayacak.

.he bu arada telefonun sesini kismayi unutma calar falan

Back
X