- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
Benzer bir durum başıma gelmişti. Karşı apartmanın zemin katında oturan adam perdeyi ardına kadar açar seyrederdi. Çamaşır dahi asamaz hale gelmiştim o derece rahatsız ediciydi bakışları. Dışarıdaysa kaldırımın ucuna gelip bön bön bakardı. Çamaşır asarken eşime gel yanımda dur canım sıkılıyor diye bahane üretirdim eşim yanımda durduğunda bakmıyordu tabii. Dik dik baktım ne bakıyorsun diye el hareketi yaptım sözlü söyledim ne yaptıysam adam vazgeçmedi o pis bakışlarından. Sonra samimi bir komşum vardı ona söyledim böyle böyle diye onların uzaktan akrabalarıymış, bir gün adam evde yokken oturmaya gittik. Selam sabahtan sonra karısına açıkça bak canım bu nasıl söylenir bilmiyorum ama sen tam bir sapıkla evlisin durum böyle böyle dedim, söyle o ş...size işin sonu kötü olacak artık yeter, eşim fark ederse kötü şeyler yaşanır dedim. Kadın sanırım eşinin huyunu biliyordu hiç tepki vermedi aksine eşim adına özür dilerim lütfen eşinize bir şey söylemeyin ben konuşacağım onunla aslında çoktan bırakır giderdim de 3 çocuk ve çaresizlik işte bu durum ilk değil çünkü allah onu kahretsin dedi. Ama ondan sonra ben balkona çıktığımda adam bildiğin içeri kaçıyordu ya da perdeyi çekiyordu anında. Çünkü artık eşi de biliyordu durumu.