Karşı cins anlaminda hayatimda eksiklik olduğunu düşünüyorum bir yandan da yeni kişilerle birliktelik kurma düşüncem yok.

Yalinveyalniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
365
109
103
31
23 yaşındayım. Bu zamana kadar sadece bir kişiyle flört ettim ve o kişide sevgilim oldu. Ondan sonra hayatında flört ettiğim kimse olmadi, benle flört etmek isteyenler oldu ama uzak durdum. Ilk olandaki gibi bir heyecan ya da istek duymadım çünkü.
Şimdi bakıyorum hayatıma karşı cins anlamında eksiklik hissediyorum. Yani ilgisin hissedeceğim onunla zaman geçirip konuşunca heyecanlanacağım birisini istiyorum hayatımda bir yandan da o kişi hiç olmayacakmış gibi hissedip birine karşı hislerim olmuyor. Zaten öyle karşı cinsle de diyolog kuracağım ortamım da yok.
Ne istediğimi bilemiyorum ve karşı cinsle nasıl tanışılır onu da bilmiyorum.

Karşına çıkan insanlara şans tanıyabilirsin.
Yani herkes öyle ilk görüşte birbirine vurulmuyor. Bir kahve eşliğinde sohbet ederken bakarsın karşındakinden bir hayli etkilenmişsin.
Okul, iş gibi bir ortamın yoksa sosyal medyayı da kullanabilirsin, Instagram mesela.

Kurslar olabilir diyecem ama öncelikle kendinizi nasıl buluyorsunuz? Yani siz olsanız kendinizle arkadaşlık yada ilişki yaşamak ister misiniz?

Karşına çıkan insanlara şans tanıyabilirsin.
Yani herkes öyle ilk görüşte birbirine vurulmuyor. Bir kahve eşliğinde sohbet ederken bakarsın karşındakinden bir hayli etkilenmişsin.
Okul, iş gibi bir ortamın yoksa sosyal medyayı da kullanabilirsin, Instagram mesela.
Instagramı sadece 1 kez denedim de takipçi listesine bi baktığımda genelde hep kızları takip ediyordu. Zaten pek hosjma gitmemişti listesini görünce hiç hiç gitmedi. Ondan pek instagram mantikli gelmiyor. Kullandığım başka bir forumdan tanıdığım birkaç kişi oldu ama onlar da başka illerde bilemiyorum.

Kurslar olabilir diyecem ama öncelikle kendinizi nasıl buluyorsunuz? Yani siz olsanız kendinizle arkadaşlık yada ilişki yaşamak ister misiniz?
Kursa gitmiyorum zaten yakın zamanda gidecek seçenek de yok. Ben kendimle arkadaş olurdum. Güvenilir, özverili fedakar olduğumu düşünüyorum ama sessiz pasifim aynı zamanda bu yönden sıkıcı olabilirim.

Okuyor musun veya çalışıyor musun? Çevreye bağlı biraz. Karşına biri çıktığında az da olsa dikkatini çekerse bir şans ver. İnsanları tanımaya çalış uzak durmakla olmaz

Kursa gitmiyorum zaten yakın zamanda gidecek seçenek de yok. Ben kendimle arkadaş olurdum. Güvenilir, özverili fedakar olduğumu düşünüyorum ama sessiz pasifim aynı zamanda bu yönden sıkıcı olabilirim.
Okey. Sessiz ve pasif olma konularında kendini geliştirmeye başlayabilirsin. Mesela ozguven yükseltme videoları, kitapları gibi. Ozguven arttıkça yaydığı enerjin değişecek emin ol. Sosyal medya tanismalarina pek sıcak bakamıyorum. Ancak yakinindaysa gerçek hayatta seni görmüştür eklemiştir o ayrı. Yoksa öbür türlüsu seni de çok zorlar

Okey. Sessiz ve pasif olma konularında kendini geliştirmeye başlayabilirsin. Mesela ozguven yükseltme videoları, kitapları gibi. Ozguven arttıkça yaydığı enerjin değişecek emin ol. Sosyal medya tanismalarina pek sıcak bakamıyorum. Ancak yakinindaysa gerçek hayatta seni görmüştür eklemiştir o ayrı. Yoksa öbür türlüsu seni de çok zorlar
Evet özgüven konusunda iyi değilim. Yani bun konuda ne yapılır bilmiyorum da , karşı cinsin de olumlu katkısı olacağını düşünüyorum. Sosyal medya konusunda ise iyiler de vardır da amaç direkt flört sağlıklı olmuyor Genelde.

Şuanki durumunuz hakkında bilgi verseniz okuyormusunuz çalışma hayatınız mı var maddi durum olarak nasılsınız?

Şuanki durumunuz hakkında bilgi verseniz okuyormusunuz çalışma hayatınız mı var maddi durum olarak nasılsınız?
Hem okuyorum hem çalışıyorum. Maddi imkanım var, çalışma ortamımda arkadaşlarım var ama hepsi kadın ve onların da öyle büyük çevreleri yok. Onlarla vakit geçiriyorum onların dışında vakit geçirdigim ve tanıdığım pek kimse yok.

23 guzel bi yaş:süslü:
Eger kafaniza bu konuyu takmaz hayattan keyif almaya calisirsaniz bence sizin icin en dogru kisiye denk gelirsiniz ve bunu o an ya da o ana yakin bi zamanda farkedersiniz😍
Ama bu duyguya cok agirlik verirseniz bu amacla tanismalar gerceklestireceksiniz ve karsiniza cikan kisilere belki onlarda olmayan ozellikler yukleyeceksiniz

23 guzel bi yaş:süslü:
Eger kafaniza bu konuyu takmaz hayattan keyif almaya calisirsaniz bence sizin icin en dogru kisiye denk gelirsiniz ve bunu o an ya da o ana yakin bi zamanda farkedersiniz😍
Ama bu duyguya cok agirlik verirseniz bu amacla tanismalar gerceklestireceksiniz ve karsiniza cikan kisilere belki onlarda olmayan ozellikler yukleyeceksiniz
Bende benzer düşünüyorum fakat durum aslında biraz da şu zaten karşıma öyle biri çıkmıyor. Yani karşı cins yok etrafta, bu yüzden ihtimalde geriye kalmıyor.

Hem okuyorum hem çalışıyorum. Maddi imkanım var, çalışma ortamımda arkadaşlarım var ama hepsi kadın ve onların da öyle büyük çevreleri yok. Onlarla vakit geçiriyorum onların dışında vakit geçirdigim ve tanıdığım pek kimse yok.
Paranız varsa dans kursu diyorum okuldan kimse yok mu?
Dans kursuuuu ya da dil kursu

O kişi 23-24 yıl içinde sadece bir kez oldu. Tekrar ne zaman olur bilmiyorum ki... Çok belirsiz.
Bende senin gibiyim.
Gerçekten birinden etkilenmem uzun zaman alıyor.
Şu an yasım 30 un üstünde bu Zana’na kadar gerçekten çok isteyip etkilendiğim kişi sayısı 5 i geçmez.

Evet özgüven konusunda iyi değilim. Yani bun konuda ne yapılır bilmiyorum da , karşı cinsin de olumlu katkısı olacağını düşünüyorum. Sosyal medya konusunda ise iyiler de vardır da amaç direkt flört sağlıklı olmuyor Genelde.
Karşı cinsten öncelikle kendine yönelmen daha doğru olacak. Ozguven artışı zaten seni çok rahatlatacaktir. Çözüm senden başlarsa 10 kez sevgilin değişse gene sen olarak kalırsın. Ama bunu karşı cinsle çözmek istersen o kişiler gittiği zaman sürekli başa dönersin. Seçim senin

İlk görüşte aşk yoktur. Önce bir tanıyın, konuşun. Sonra belki aranızda bir çekim oluşur.

Back
X