Karşı cins konusunda kararsızlık...

Geri kafalı bir erkek bu.sende öyle yetistiysen, ailen de erkekler iş yapmaz kadınlar yapiyorsa mesela anlaşabilir siniz.ama yok sen modern bir ailede buyuduysen kaç derim.bide ana kuzusuymus.
Yok tam aksine ailemde babam annemde çok yemek yapar çok konuda yardımcıdır bize. O dediğiniz gibi tam bir ana kuzusu olarak yetişmiş. Rahatını da bozmak istemez tabi kolay kolay.

Yok tam aksine ailemde babam annemde çok yemek yapar çok konuda yardımcıdır bize. O dediğiniz gibi tam bir ana kuzusu olarak yetişmiş. Rahatını da bozmak istemez tabi kolay kolay.
Aslında kotu yorum yapmak istemiyorum ama tutamadım kendimi.gül gibi işin maaşın varmış.hayatin garanti altında gibi bişey.ömrünü bu adamla ve anasıyla mi geciriceksin.anasi 1-2 yıl sonra yanınıza taşınır.her gün annesine gitmek ister falan.
Üff içim şişti daha düşünürken bile.ha çok seviyorum katlanirim dersen sen bilirsin.

çok teşekkür ederim. Babasını 4 yıl kaybetmişler. iki ablası ve ikizi hepsi evli şu an hepsi aynı binada aile apartmanında oturuyormuş.Bu kişi ısrarla ev ev üstüne olmaz ben orda oturmak istemiyorum diyor ama güvenemedim. Annesine aşırı düşkün garip annem bizim için herşeyi yaptı falan diyor devamlı.

Adam tipik vizyonsuz ana kuzusu işte. Her gün 1 litre kola içen, kendine kasti vardir. Kadinlari hizmetci olarak görüyor. Calismani bile istemiyormuş ama memursun diye beyefendi izin veriyormuş. Bak sen!

O evlikikte tek görevin ev temizlemek, cocuk dogurmak ve cinsel birliktelik yasamak olur. Nasil böyle bir adam icin "aklimiz uyuşuyor" diyorsun anlamadim.

Aslında kotu yorum yapmak istemiyorum ama tutamadım kendimi.gül gibi işin maaşın varmış.hayatin garanti altında gibi bişey.ömrünü bu adamla ve anasıyla mi geciriceksin.anasi 1-2 yıl sonra yanınıza taşınır.her gün annesine gitmek ister falan.
Üff içim şişti daha düşünürken bile.ha çok seviyorum katlanirim dersen sen bilirsin.
Çok haklısınız. Sevmeyi geçtim tanımaya bile gerek kalmadı. Baskın karaktersin anlaşamayız dedi benden önce bitirdi yetişemedim :)

Adam tipik vizyonsuz ana kuzusu işte. Her gün 1 litre kola içen, kendine kasti vardir. Kadinlari hizmetci olarak görüyor. Calismani bile istemiyormuş ama memursun diye beyefendi izin veriyormuş. Bak sen!

O evlikikte tek görevin ev temizlemek, cocuk dogurmak ve cinsel birliktelik yasamak olur. Nasil böyle bir adam icin "aklimiz uyuşuyor" diyorsun anlamadim.
Dini açıdan benzerlik kastetmiştim bir de bazı fikirler aynı gibiydi de alakası yokmuş. İnsan ütü yapmayı sevmiyormuş bahanesiyle bitirdim der mi?

Konuya yorumum yok ama ben de yıllardır günde minimum 1 litre kola içerim ve buradaki tepkiler şüpheye düşürdü beni kendimden acaba beni de böyle weirdo mu buluyor başka insanlar diye :D

Konuya yorumum yok ama ben de yıllardır günde minimum 1 litre kola içerim ve buradaki tepkiler şüpheye düşürdü beni kendimden acaba beni de böyle weirdo mu buluyor başka insanlar diye :KK70:
Alışkanlık meselesi ama mideniz hala sağlamdır inşallah :) Ben kırk yılda bir içsem bile beni çok rahatsız ediyor. Yani aklım da almıyor nasıl içilir diye o yüzden.

Dini açıdan benzerlik kastetmiştim bir de bazı fikirler aynı gibiydi de alakası yokmuş. İnsan ütü yapmayı sevmiyormuş bahanesiyle bitirdim der mi?

Ben dindar bir insan degilim, din hasas bir konudur anliyorum fakat ilk başta bir insan ile dini açidan degil, karakter açisindan degerlendirsen?

Yani gördügün gibi, adam namaz felan kiliyordur ama kadinlari hor görüyor. Yerinden kalkmiyor,...

Önemli olan karakter, ortak zevkler, onun yanindayken biseyler his etmek,... Yani sirf dindar diye birine şans verme. Sana ve senin karakterine uyumasi en önemli olan.

Teşekkür ederim.Uzamadan bitti şükür. Sen baskın karaktersin anlaşamayız diyerek niyetini de belli etmiş oldu aslında.

Türkçe meali sen okumuş etmiş, bilinçli bir insansın benim öküz gibi yatıp senden her işi beklememe razı olmazsın. ben anneciğimi her gün aramak istiyorum ama sen yetişkin bir insansın, kusura bakma ben ezeceğim bir kadın arıyorum.

Ben dindar bir insan degilim, din hasas bir konudur anliyorum fakat ilk başta bir insan ile dini açidan degil, karakter açisindan degerlendirsen?

Yani gördügün gibi, adam namaz felan kiliyordur ama kadinlari hor görüyor. Yerinden kalkmiyor,...

Önemli olan karakter, ortak zevkler, onun yanindayken biseyler his etmek,... Yani sirf dindar diye birine şans verme. Sana ve senin karakterine uyumasi en önemli olan.
Evet teşekkür ederim çok haklısınız.Çevrede illaki etkili oluyor bu durumda işte herşeyi abartma denildiği için belki ortak bir nokta bulunur diye zorladım galiba.

Türkçe meali sen okumuş etmiş, bilinçli bir insansın benim öküz gibi yatıp senden her işi beklememe razı olmazsın. ben anneciğimi her gün aramak istiyorum ama sen yetişkin bir insansın, kusura bakma ben ezeceğim bir kadın arıyorum.
Teşekkür ederim çok haklısınız. Bir de kendisine sorsak asla öyle olmadığını söyler kızar böyle düşündüğüm için eminim.

Back
X