Karşı cins neden bana soğuk???

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
35
Simdiye kadar sınıftaki erkekler bana karşı hep soğuk durdular. Bişey sorsam da soğuk soğuk cevap veriyolar. Bilmiyorum bu yüzden mi hic karşı cins arkadaşım olmuyo arkadaşı bırak sevgilim bile olmadı. Kızlarla aram iyidir baya sevilirim yapı gereği biraz çekingenim. Bazen çok çirkinim acaba bu yüzden mi bana karşı böyleler diye düşünüyorum. Bende bi sorun mu var sizce neden böyle oluyo? Soru biraz tuhaf ama ne biliyim kafama takılıyo bu olay.o_O

O yaşlarda biraz albenili olman lazım, saçlar önemli, biraz bakman lazım kendine yani o yaşlardaki erkekler gösterişli kızları sever.

Siz kendinizi güzel bulun önce, sonra başkası zaten güzel görür.. Bunlara cok takılmayın.

Simdiye kadar sınıftaki erkekler bana karşı hep soğuk durdular. Bişey sorsam da soğuk soğuk cevap veriyolar. Bilmiyorum bu yüzden mi hic karşı cins arkadaşım olmuyo arkadaşı bırak sevgilim bile olmadı. Kızlarla aram iyidir baya sevilirim yapı gereği biraz çekingenim. Bazen çok çirkinim acaba bu yüzden mi bana karşı böyleler diye düşünüyorum. Bende bi sorun mu var sizce neden böyle oluyo? Soru biraz tuhaf ama ne biliyim kafama takılıyo bu olay.o_O
Oyle sacma sey mi olur ya? Erkek cinsi artik tipini begenmedigi kiza dogru duzgun cevapta mi vermiyor? Biz okul yillarinda, kizli erkekli hepimiz arkadastik, hic birimizde efsane kizlar degildik hani.
Oyle sirf yuzunuz, bedeniniz hos diye size dost olacak insan, hic olmasin daha hayrinizadir, emin olun.

Ya ortaokul lisede ben çooook çirkindim bıyıklarım falan vardı.bütün kızların sevgilisi vardı benle bıyıklı diye dalga geçiyolardı falan.gözlüklüydüm bide.çok üzülürdüm.sora üniversiteyi kazandım işte gidecem istanbula aynada çirkin betty hallerimi süZerken bir ampul yandı , gittim makyaj malzemeleri temizlik bakım ürünleri falan aldım.gittim kaş bıyık aldırdım saçlarımı falan bi fönlettim lens taktım...derken derken bişeye benzedim hatta lise arkadaşlarımla bazem denk geliriz hala derler evrim geçirmişsin resmen diye.kısaca deneme yanılma yöntemi ile zamanla kendine yakışanı bulacaksın.bide kendine güvenirsen ve bunu etrafına hissettirirsen ahanda süpper olur...

Back
X