- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadını kimse suçlamiyoki admin kardeşim biz birbirimizi suçluyoruz :)Yine herzamanki gibi kadın suçlu bulunmuş, artık insanlar bitişik dibdibe binalarda yaşıyor, balkondan balkona sigara uzatsan Sağol komşu denecek kadar birbirine yakın evler, karşı balkondaki kadın kendi evinin balkonunda sigara içip oturuyor, kimsenin Eşiyle işi olduğunu zannetmiyorum, çok çekiniliyorsa herkes kendi önlemini kendi alacak, balkona bir branda yaptırmak, bir perde çekmek zor değil.
Iyi de kadının giyimine kadar gelmiş konu, bende yazlık bir yerde oturuyorum, burası çok sıcak oluyor yazın, 40 derecenin üstünde bir sıcaklıkta kimseye kapını ört diyemem, sıcaktan evin içinde boğulacak halleri yok ben istemiyorum diye, balkonlarda üstsüz bir şortla oturan adamlarda oluyor, bizlerde askılılarlayız, ister istemez balkon balkona evler ama ne yapılıyor, huzursuz olan perde geriyor balkonuna veya başka balkonu kullanıyor, gece oturuluyorsa karanlıkta oturuyor üstü başı dikkat çekmesin diye.Kadını kimse suçlamiyoki admin kardeşim biz birbirimizi suçluyoruz :)
Ay ben espri takıldım mune yeBana göre şu cümleler gayet te kadını suçladı..
sevgican86 dedi: ↑
abartı gibi gelicek şu yorum ama belli olmaz ya . ben artık kimseye güvenmiyorum . yalnız ve güzel bir kadınsa mutlaka eşinin dikkatini çekmiştir .sadece eşinin değil yalnız o mahalledeki erkeklerin dikkatini çeker . türk toplumu böyledir maalesef . önemli olan kadının tavrı . kadında rahat biriyse bilmiyorum kötü yorum yapmak istemiyorum ama neyse ..
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme bence dikkatini çekmediyse bile ilgi odağı yapman muhtemelselam hanımlar...
konuya nerden girsem nerden başlasam bilemiyorum.karşı apartmana yeni bir aile tasındı.ama evde hiç erkek görmedim.sadece sarısın bir bayan ve 2 yasında bir çocuk var.bayan evli mi bekar mi bilmiyorum. Ama benim takıldığım konu şu eşim balkona sigara içmeye çıkıyor.ve ben bu bayan mutfakta is yaparken bir kaç kere perde sonuna kadar açık bir şekilde eğilip kalkarken gördüm. Giyimide rahat bir bayan.bir günde eşim sigara içerken balkona çıktım bayana karşıda balkona çıkmış esime doğru oturuyor sigara iciyordu.çok sinirlendim.esime arka balkon kullanmasını söyledim ama sebebini söylemedim. Eşim bi kaç gün sonra tekrar on balkonda içmeye başladı. Kadının farkında mi bilmiyorum.içim içim yiyor hamileyim ve bir oğlum uz daha var.sizce boşuna mi kuruntu yapıyorum yoksa takip etmeli miyim.
ne alakası var konu ile allah aşkına...burda anlatılmak isteren SARIŞIN güzel gösterişli anlamında bence..abartmayın lütfensarışınsa kötüdür değilmi birde erkek yok destuuuur
sen de bana iğreti kelimelerinle ve küfürlü ağzınla, olağanüstü bir ANA olacağın sinyallerini verdin..
Rabbim sen hakedene nasib et
yok artık deve diyorum
ne alakası var konu ile allah aşkına...burda anlatılmak isteren SARIŞIN güzel gösterişli anlamında bence..abartmayın lütfen
ne demek ???????Evde erkek yok rahat giyiniyo perde açık ne demek
ne demek ???????
ben aklıma gelin bana yaptığı cağrımı yazdım..sıra sizde o zaman ??? tabi neyi kastetigini yazarmısınız bilmiyorumBilmem tahliller senden geldi sarışın gösterişli demekmiş ya
abla bu bayan kadına potansişyel tehlike olarak bakıyıor...ne alakası var konu ile allah aşkına...burda anlatılmak isteren SARIŞIN güzel gösterişli anlamında bence..abartmayın lütfen