• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşı evdeki sarışın kadın...

• Konu Sahibi Konu Sahibi blue_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıskanmakta, endişelenmekte haklısınız konu sahibi, fakat kadın için değil eşiniz için endişelenin, eşinizin hareketlerine dikkat etmesi gerekir. Yoksa karşıdaki kadın Adriana Lima bile olsa endişelenmeniz yersiz olur.

Yine herzamanki gibi kadın suçlu bulunmuş, artık insanlar bitişik dibdibe binalarda yaşıyor, balkondan balkona sigara uzatsan Sağol komşu denecek kadar birbirine yakın evler, karşı balkondaki kadın kendi evinin balkonunda sigara içip oturuyor, kimsenin Eşiyle işi olduğunu zannetmiyorum, çok çekiniliyorsa herkes kendi önlemini kendi alacak, balkona bir branda yaptırmak, bir perde çekmek zor değil.
Kadını kimse suçlamiyoki admin kardeşim biz birbirimizi suçluyoruz :)

Bana göre şu cümleler gayet te kadını suçladı..

sevgican86 dedi:
abartı gibi gelicek şu yorum ama belli olmaz ya . ben artık kimseye güvenmiyorum . yalnız ve güzel bir kadınsa mutlaka eşinin dikkatini çekmiştir .sadece eşinin değil yalnız o mahalledeki erkeklerin dikkatini çeker . türk toplumu böyledir maalesef . önemli olan kadının tavrı . kadında rahat biriyse bilmiyorum kötü yorum yapmak istemiyorum ama neyse ..

Kadını kimse suçlamiyoki admin kardeşim biz birbirimizi suçluyoruz :)
Iyi de kadının giyimine kadar gelmiş konu, bende yazlık bir yerde oturuyorum, burası çok sıcak oluyor yazın, 40 derecenin üstünde bir sıcaklıkta kimseye kapını ört diyemem, sıcaktan evin içinde boğulacak halleri yok ben istemiyorum diye, balkonlarda üstsüz bir şortla oturan adamlarda oluyor, bizlerde askılılarlayız, ister istemez balkon balkona evler ama ne yapılıyor, huzursuz olan perde geriyor balkonuna veya başka balkonu kullanıyor, gece oturuluyorsa karanlıkta oturuyor üstü başı dikkat çekmesin diye.
Herkes kendi önlemini kendi almalı diyorum sonuçta, ki konu sahibesi eşine başka balkonda oturmasını söylemiş, eşini dinlemeli adam.

Bana göre şu cümleler gayet te kadını suçladı..

sevgican86 dedi:
abartı gibi gelicek şu yorum ama belli olmaz ya . ben artık kimseye güvenmiyorum . yalnız ve güzel bir kadınsa mutlaka eşinin dikkatini çekmiştir .sadece eşinin değil yalnız o mahalledeki erkeklerin dikkatini çeker . türk toplumu böyledir maalesef . önemli olan kadının tavrı . kadında rahat biriyse bilmiyorum kötü yorum yapmak istemiyorum ama neyse ..
Ay ben espri takıldım mune ye
O kişinin lafları onaylamiyorum yanlış anlasilmasin

lütfen bayanlar konu kapanmasın mune burda :)yazılarımıza dikkat edelim :)
kadın ne yaparsa yapsın eşinizde biter bu iş...çıkmayacak o balkona

selam hanımlar...
konuya nerden girsem nerden başlasam bilemiyorum.karşı apartmana yeni bir aile tasındı.ama evde hiç erkek görmedim.sadece sarısın bir bayan ve 2 yasında bir çocuk var.bayan evli mi bekar mi bilmiyorum. Ama benim takıldığım konu şu eşim balkona sigara içmeye çıkıyor.ve ben bu bayan mutfakta is yaparken bir kaç kere perde sonuna kadar açık bir şekilde eğilip kalkarken gördüm. Giyimide rahat bir bayan.bir günde eşim sigara içerken balkona çıktım bayana karşıda balkona çıkmış esime doğru oturuyor sigara iciyordu.çok sinirlendim.esime arka balkon kullanmasını söyledim ama sebebini söylemedim. Eşim bi kaç gün sonra tekrar on balkonda içmeye başladı. Kadının farkında mi bilmiyorum.içim içim yiyor hamileyim ve bir oğlum uz daha var.sizce boşuna mi kuruntu yapıyorum yoksa takip etmeli miyim.
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme bence dikkatini çekmediyse bile ilgi odağı yapman muhtemel

belki komşu hanımda konu sahibinin eşinden rahatsızdır.
bir de böyle bakmak lazım olaya..

kadının kadına yaptıgı düşmanlığı kimse kimseye yapmaz. konu sahıbı hamılesın yarının belli mi?
yarın öbur gun sende kalabılırsın çocugunla başbaşa.

Hanımlar ama lütfen sakin olalım, sonra banlanacaksınız polemikten ve üsluptan.
Konu sahibesi hamile, hassas olunuyor gebelikte, karşı komşusu içinde Fenalık olmadan oturuyordur balkonda, ki havalar sıcak nefes alabilmek için hepimiz balkonlara atıyoruz kendimizi, insanlar giydikleriyle yargılanmamalı, askılı, şort giyiyor diye basit denemez kimseye, kimsenin içini bilemezsiniz.
Çözüm basit işte perde takılır, bugün o komşu, yarın başka biri sonuçta o kişi orada kiracı, o gider başkası gelir, devamlı rahatsız olunacak belli zira evler hakikaten birbirine yakın artık.

Nasıl bir hayal dünyası bu insanlardaki benim 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ya kendime çok güveniyorum yada eşime sanırım.Kadında planlar yapıyordu adamı nasıl tavlasam diye.Birde insanların özel hayatlarına baya baya müdahale ediliyor izlemeler giyimlerine laf söylemeler hatta saç rengine kadar.Şok oldum ben mi aşırı genişim diye düşünmüyor değilim.

Eşinizde olsa bu kadar bunaltmak ne demek ben anlamıyorum kimse yapmasın şunu Allah aşkına madem güvenmiyorsunuz aynı evde yaşamayacaksınız üstüne çocuk yapmayacaksınız.Ben güvenmediğim adamla aynı yastığa baş koyup güven içinde uyuyamam çocuk yapamam.İnsanlar neden kendine bu eziyeti yapıyorlar anlamıyorum.Sürekli kadınları potansiyel suçlu gibi görmeler.Adamın içinde varsa her halükarda yapar ve sen ne yaparsan yap bunu engelleyemezsin.

Back
X