Karşı komşu derdi

Kızlar inanın şu an çok sinirliyim karşı komşum haftada bir mangal yapıyor apartmanın içinde güzellikle kaç defa uyardım anlamıyor bugün yine yaptı hemde yeni bahar temizliği yapılırken mis gibi kokan evimi bi anda mangal kokusu sardı çıktım uyardım diye ailecek üstüme yürüyorlar yasak olduğu halde yine yapın ama en azından ayda bir yapın dedim yok anlamıyorlar yine haftada yapmaya devam ediyorlar kızlar ne yapabilirim polisi arasam sonra ben evde yalnızım eşim işte birşey yaparlar diye korkuyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapabilirim

Polisi değil belediyeyi ara. Zabıta gelip ceza yazacak. Şimdi bişey yapma istersen. Bir sonraki sefer ararsın. Gelip sana catarlarsa noldu şikayet etmişler. Ben etmedim ama iyi olmuş 50 kere uyardım umursamadiniz millette rahatsız demekki. De çekilirsin kenara.

Anlayışsız insanlarla uğraşması zordur bilirim
Annem çamaşırlarını yeni asmıştı yarım saat içinde balkon içi ve salon duman altı oldu aşağı bi baktık komşu mangalı yakmış kocası çocuklar akrabalar her haftasonu yapıyorlar bunu(sitede oturuyoruz bu arada ,kuralları takan kim..)güvenliğe şikayet ettik güvenlik onlardan beter çıktı eline vermişler bi iki but adam gitti resmen sus payı gibi ya bizde sinirle çamaşırları topladık ama kaale alan kim :sinirli: hatta komşunun kocası çimenlere uzanmış terbiyesiz karısıda sırtı dönük özür bile dilemediler bu kadın annemle gidişi gelişi olan bi kadındı ya var öyleleri maalesef en iyisi bi sürahi su alıp ateşlerini söndürmek tabii yanına sağlam gözü kara birini alıcaksınki korkup bi da cesaret edemesinler:KK11:

Bi gün evi yakıp bulurlar belalarını dert etme :KK53::KK53:
E zaten vakti zamanında uyarmışsın laftan anlamadıkları aşikar.
Bu kez hiç sesini çıkarmadan şikayet edecektin, kapılarına polis dayanınca akılları başlarına gelecekti.
Şimdi şikayet edersen anlarlar diye düşünüyorum. Ama eğer ki ben olsaydım şikayet ederdim hemde şikayetime üzerime yürüdüklerinide eklerdim. Bi kendilerine gelsin haddini bilmezler.

Adanada serbest apartmanda filan yasak varsa bilmiyorum zaten işlemez o kural. Bi komşu mangal yaktığında kimse sorun etmez duymadım yani. Tabi İstanbulda o kültür yok ve yasaksa yapmaması lazım. Sonuçta koku gidiyor canı isteyen olur rahatsız olan olur dikkat etmek gerek.

Bizde balkonda barbekü var orda bir komşum yapıyor. Baca çektiği için son olmuyor. Bize de kanat getirir sağolsun:)

Karar verdik eşimle taşınıyoruz bu görgüsüz lerle daha fazla ugrasmayacagîz bide bana diyo mangal kokusu duymak istemiyorsanız müstakil eve taşının diyo kızlar benmi yanlış biliyorum asıl mangal müstakil evde yapılmazmi bende dedim mangala yapmak isteyen gitsin müstakil de otursun burası toplu yaşam alanı

Ayyy gerçekten mi?
Çok ilginç ya.
Ben olsam çıldırırdım herhalde.:KK70:
Ne farklı kültürler var, güzel Allah'ım aynı coğrafyada...:KK37:
:D
bızım burda bınalar musaıttır ama
yanı bı komsu mangal yaptı mı rahatsız olmayız
duman altında bırakmaz hıc
nasıl dıyım bı cesıt kultur
hıc antebı gordun mu bılmıyorum emın ol gelsen 3. gunu senınle balkonda mangal yapıyor oluruz :)
beklerım mısafırım ol :oops:

ayyyy apartmanın ıcınde mı yapıyormuss komsu mangalı
yuuhhhh bı yasıma daha gırdım
balkonda barbekusu yokmuymus
:oha:

:KK70:
bızım burda bınalar musaıttır ama
yanı bı komsu mangal yaptı mı rahatsız olmayız
duman altında bırakmaz hıc
nasıl dıyım bı cesıt kultur
hıc antebı gordun mu bılmıyorum emın ol gelsen 3. gunu senınle balkonda mangal yapıyor oluruz :)
beklerım mısafırım ol :oops:
Yooo hiç görmedim, zaten Ankara'dan sonra bir Konya'yı gördüm o da çok uzun yıllar önce...:KK51:
Eksik olma çağırman yeter... :KK60:
Benim kırmızı et ile aram pek hoş değildir. Oralarda olsam aç yaşarım gibime geliyor.:dondurma:
Hani kahvaltıda ciğer yerlermiş di mi? :KK14:

Apartman boşluğunda mangal yaparak, milletin evini kömür kokutup, size sen hastasın galiba mı diyorlar????
Balkonda olsa hadi bir ihtimalde böylesi "kabul edilemez"
Bence şikayet edin

Apartman boşluğunda mangal yaparak, milletin evini kömür kokutup, size sen hastasın galiba mı diyorlar????
Balkonda olsa hadi bir ihtimalde böylesi "kabul edilemez"
Bence şikayet edin
Evet ben hastaymışim inan evimin içini bi görsen göz gözü görmüyor üstelik yeni bahar temizliği yapmıştım bilerek kapıyı da açık bırakmışlar ki heryere dolsun bi daha yaparlarsa polisi kapılarında bulurlar

Yooo hiç görmedim, zaten Ankara'dan sonra bir Konya'yı gördüm o da çok uzun yıllar önce...:KK51:
Eksik olma çağırman yeter... :KK60:
Benim kırmızı et ile aram pek hoş değildir. Oralarda olsam aç yaşarım gibime geliyor.:dondurma:
Hani kahvaltıda ciğer yerlermiş di mi? :KK14:
evet ama oyle bıldıgın gıbı agır olmuyor :)
baska sehırlerde yapılan cıgerle baklavayla yemeklerle alakası olmuyor okadar hafıf olur kı nohut durumu cıger durumu katmerı :)
annem ankaralı ve etle arası yoktur yıyemese annem yemezdı :)
baska sehırden cok mısafır agırladım hepsıde hıc sandıgımız gıbı degılmıs dedıler :)

Evet ben hastaymışim inan evimin içini bi görsen göz gözü görmüyor üstelik yeni bahar temizliği yapmıştım bilerek kapıyı da açık bırakmışlar ki heryere dolsun

aaa resmen manyak
bence apartmanca ımza toplayın ozaman ev sahıbı bıle olsa cıkarılıyor
apartman yasamına ve kurallarına saygı duymak zorunda

evet ama oyle bıldıgın gıbı agır olmuyor :)
baska sehırlerde yapılan cıgerle baklavayla yemeklerle alakası olmuyor okadar hafıf olur kı nohut durumu cıger durumu katmerı :)
annem ankaralı ve etle arası yoktur yıyemese annem yemezdı :)
baska sehırden cok mısafır agırladım hepsıde hıc sandıgımız gıbı degılmıs dedıler :)
Doğrudur doğrudur...:anne:
Ben burada da yemediğim için kıyaslama yapamam zaten.:KK51:
Sen buyur gel, ben sana zeytinyağlılar, balıklar ve tüm deniz ürünleri ile mest edeyim.:KK19:
Hergün sabah peynir akşam balık yiyerek yıllarca yaşayabilirim...:KK37:

Dağ başı mı ya orasi, ne yapacaklar ne hakla? Hem suclu hem güçlüler.. Ustune yurumusler onlar korksunlar bsy yapılır tarafinizdan diye..
Esin ne diyor duruma?

Höst artık daha neler ya.
Biz de müstakil evde yaşıyoruz 2 günde bir mangal yakan komşularımız var.
Mokunu çıkardılar iyice.
Daha yeni çamaşır asmıştım balkona.
Sizin konunuzda üstüne tuz biber oldu.

Back
X