- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi kirmizigitar
Hahaha konu sahipleri bir profil fotoğraflarından dolayı suçlu ilan edilmemişti o da olmuş. İsterse kendi nü fotoğrafını koyar buraya, hadi iyice abartıyorum diyelim kendisi de teşhirci ama başkasını aleni bir şekilde mastürbasyon yaparken izlemek zorunda mı? Kaldı ki çok belli bir şekilde karşı taraf bunu taciz amaçlı yapıyor, hatta birinin onu izliyor olmasından cinsel haz duyuyor.
Eskiden burada bir üye vardı, belki başka nickle aramızda dolaşıyordur hala bilemeyeceğim ama burun karıştırmalı, sümüklü falan profil fotoğrafları koyardı. Kendisi komik olduğunu düşünüyor olabilir ama benim gerçekten midem bulanıyordu yorumlarını görmek istemiyordum artık kaydırarak geçiyordum. Ona rağmen kadını "Profil fotoğrafınız iğrenç, midemi bulandırıyorsunuz" diye taciz etmedim.
Burada pek çok insanın bana veya başkalarına göre saçma sapan, zevksiz profil fotoğrafları var, kimse hiçbirine karışmıyor.
Eskiden burada bir üye vardı, belki başka nickle aramızda dolaşıyordur hala bilemeyeceğim ama burun karıştırmalı, sümüklü falan profil fotoğrafları koyardı. Kendisi komik olduğunu düşünüyor olabilir ama benim gerçekten midem bulanıyordu yorumlarını görmek istemiyordum artık kaydırarak geçiyordum. Ona rağmen kadını "Profil fotoğrafınız iğrenç, midemi bulandırıyorsunuz" diye taciz etmedim.