karşı komşumm :(

tweety87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
366
1
46
İçel Mersin
Kızlar yaaaa çok sinirlerim bozukk.. Karşı komşumdan çok çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilemiyoruum :( kendisi evli çocuğu yok.. Benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum başlarda ama eşimde farkedince dedim ben yanlış düşünmüyormuşum.. Komşumla başlarda iyiydik ailecek falan görüşürdük sonra beni rahatsız eden bir kaç davranışını gördüm ve kendimi çektim biraz.. beni rahatsız eden davranışlarıda mesela gündüz kahveye çağırır giderdim eşimle ilgili sorular sorardı afedersiniz yatakta nasıl filan gibi soruyla bile karşı karşıya kaldım bu gibi şeyler sürekli eşimle ilgili sorular soruyordu.. Benim eşim ne zaman eve gelse asansörden iner inmez komşum kapısını gecelikle açıyor dışarıdaki ayakkabıları içeri alma bahanesiyle yada kapının önünü silme bahanesiyle.. üstelik eşimin önünde eğiliyor ve 2 3 dakika öyle oyalanıyor birde laf atıyor iştenmi geliyorsun falan diye ben bu duruma çok sinirleniyorum eşimde bu davraşı fark etmiş ve 2 3 gündür asansörü kullanmıyor okadar katı merdivenle çıkıyor ki karşılaşmamak için. Tamam kapının önünü silebilir ayakkabıları düzeltebilir ama askılı minicik bir gecelikle ve üstelik neden hep asansör bizim katta durup eşim gelince bunu anlayamıyorum.. Ve bizim yatak odalarımız yan yana kalıyor yani duvar birleşik ve biz gece kocasıyla yaptıkları herşeyi duyuyoruz ve bu bizi çok rahatsız ediyor kaç kere kalkıp oturma odasında yattık eşimle rahatsız olup.. Ne yapacağım ben.. Taşınma durumumuzda yok çünkü kendi evimiz ancak karşı komşum kiracı inşallah o taşınır gider..

Canım sen iyi sabretmişsin ben olsam yapışırdım saçına .
Terbiyesiz kadın .

Kızlar yaaaa çok sinirlerim bozukk.. Karşı komşumdan çok çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilemiyoruum :( kendisi evli çocuğu yok.. Benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum başlarda ama eşimde farkedince dedim ben yanlış düşünmüyormuşum.. Komşumla başlarda iyiydik ailecek falan görüşürdük sonra beni rahatsız eden bir kaç davranışını gördüm ve kendimi çektim biraz.. beni rahatsız eden davranışlarıda mesela gündüz kahveye çağırır giderdim eşimle ilgili sorular sorardı afedersiniz yatakta nasıl filan gibi soruyla bile karşı karşıya kaldım bu gibi şeyler sürekli eşimle ilgili sorular soruyordu.. Benim eşim ne zaman eve gelse asansörden iner inmez komşum kapısını gecelikle açıyor dışarıdaki ayakkabıları içeri alma bahanesiyle yada kapının önünü silme bahanesiyle.. üstelik eşimin önünde eğiliyor ve 2 3 dakika öyle oyalanıyor birde laf atıyor iştenmi geliyorsun falan diye ben bu duruma çok sinirleniyorum eşimde bu davraşı fark etmiş ve 2 3 gündür asansörü kullanmıyor okadar katı merdivenle çıkıyor ki karşılaşmamak için. Tamam kapının önünü silebilir ayakkabıları düzeltebilir ama askılı minicik bir gecelikle ve üstelik neden hep asansör bizim katta durup eşim gelince bunu anlayamıyorum.. Ve bizim yatak odalarımız yan yana kalıyor yani duvar birleşik ve biz gece kocasıyla yaptıkları herşeyi duyuyoruz ve bu bizi çok rahatsız ediyor kaç kere kalkıp oturma odasında yattık eşimle rahatsız olup.. Ne yapacağım ben.. Taşınma durumumuzda yok çünkü kendi evimiz ancak karşı komşum kiracı inşallah o taşınır gider..

aynı dertten dolayı boşanmak üzereyiz, allah yardımcın olsun, böyle kadınlardan nefret ediyorum, kendileri mutlu değiller, milleti de mutsuz etmeye çalışıyorlar, nolur dikkat et senin fark ettiğini anlasın.

Yatak odanzin yerini degistirin benim.yatak odam altaki ve ustenin oturma odasi
Onlarin yatak odasi benim cocuk odam ve cocuk odam oylesine buyukki :) 4 metre kare hali paspas gorevi goruyot
Hic pisman ddgilin zira bende ustekilerin sesinden cok rahatsizdim

Ne diyeceğimi bilemedim..
Ne terbiyesiz kadınmış..
Karşılaşmamaya dikkat edin yapacak fazla birşey yok malesef..
Ama elle tutulur birşeyler yakalarsan da sert bir şekilde uyarırsın..:31:

aynı dertten dolayı boşanmak üzereyiz, allah yardımcın olsun, böyle kadınlardan nefret ediyorum, kendileri mutlu değiller, milleti de mutsuz etmeye çalışıyorlar, nolur dikkat et senin fark ettiğini anlasın.

keşke boşanmasaydınız canım ya yokmu evliliğinizi kurtarmanın bir yolu.. benim fark ettiğimin farkında zaten ama yüzsüz kadın hala devam ediyor :(

açık açık uyar bence..
öyle terbiyesizlikmi olur...
belliki kasıtlı yapıyo....

Yatak odanzin yerini degistirin benim.yatak odam altaki ve ustenin oturma odasi
Onlarin yatak odasi benim cocuk odam ve cocuk odam oylesine buyukki :) 4 metre kare hali paspas gorevi goruyot
Hic pisman ddgilin zira bende ustekilerin sesinden cok rahatsizdim

sanırım bende öyle yapacağım o odamda ebeveyn banyosu falan var giyinme odam var odanın içinde o yüzden değiştirmek istemedim karşı komşumun yatak odası yanlış yerde yani o yatak odasını oturma odasına taşıdığı için benim yan duvarıma denk geliyor.. odamdanda hiç taşınmak istemiyorm ama artık mecburum napym..

ne biçim kadın bu ya
hiç lafını esirgeme ağzının payını ver tersle gitsin
bence hemen ordan taşının imkanınız varsa
çünkü sen ilişkini görüşmeyi kessen de o kocanı beklemeye devam eder
huzurunuz bozulur durduk yere

açık açık uyar bence..
öyle terbiyesizlikmi olur...
belliki kasıtlı yapıyo....

ya kaç defa belli ettim benim eşimle ilgili neden sorular soruyorsun herkesin özeli kendine lütfen ben bu konulardan rahatsız oluyorum dedim eşim gelince gecelikle kapıya çıkınca sende hep benim eşimin saatinde yapıyorsun bu işlerini ne hikmetse dedim ama yok kadın takmıyor resmen

Pis kadın, midem bulanıyor böylelerinden.

Bence hiç içine atma ver ağzının payını da kendisinin ne kadar pis birisi olduğunu anlasın.

son bir kurtarma denemesi yapıyorum ama çok ümitsiz,inşallah sen o boyuta gelmezsin, çok zor çok

ne biçim kadın bu ya
hiç lafını esirgeme ağzının payını ver tersle gitsin
bence hemen ordan taşının imkanınız varsa
çünkü sen ilişkini görüşmeyi kessen de o kocanı beklemeye devam eder
huzurunuz bozulur durduk yere

imkanımız var ama daha yeni evliyiz ve bu ev yeni alındı bizim için yani kayınpederim ne der hiç bilmiyorum ama bu kadın davranışlarını kesmesse mecbur başka çarem kalmayacak.. üstelik kadın benim kocam gelince kapısını gecelikle açıyor ancak kendi kocası gelince pijamayla .. of of

eşinin de durumdan haberdar olması kötü ama bence laf arasında duyur hep böyleymiş vs gibisinden, sadece kendine ilgisi var diye şeytana uymasın, birde kadının lafını çok açma derim , aklıma gelen bunlar oldu canim, birde odanın yerini değiştirebiliyorsan değiştir gelince kapıyı açma felan :45:

senın karsi komsun dayaklik canim....benimde komsum gicik ama bole terbiyesiz degil....bidaha oyle gordugunde ver agzinin payını anlasin...

yaa bi kevaşe için ev mi taşınır nakliyeye verilen para kadar değeri yoktur, iyi bi döv sen onu apartmana rezil et madem kiracıymış o barınamasın azcık cazgır ol

Yerinde olsam açık açık söylerim

Üzerinde açık saçık bir kıyafetle kapıda temizlik yapıyorsa, arsız mısın o ne öyle her yerin sokakta, gir içeri derim; arkası gelir zaten yolarım büyük bir ihtimal :47:

Gece ses duyduğunda da vur duvara, onların keyfinden odanı neden değiştireceksin ki, onlar utansın. Kadın edepsiz kocası da g... t herhalde insan eşini biraz sakınır duyulmasın diye:47: Çok sinirlendim yaa

Back
X