Kızlar yaaaa çok sinirlerim bozukk.. Karşı komşumdan çok çok şikayetçiyim ne yapacağımı bilemiyoruum
kendisi evli çocuğu yok.. Benmi yanlış anlıyorum diye düşünüyordum başlarda ama eşimde farkedince dedim ben yanlış düşünmüyormuşum.. Komşumla başlarda iyiydik ailecek falan görüşürdük sonra beni rahatsız eden bir kaç davranışını gördüm ve kendimi çektim biraz.. beni rahatsız eden davranışlarıda mesela gündüz kahveye çağırır giderdim eşimle ilgili sorular sorardı afedersiniz yatakta nasıl filan gibi soruyla bile karşı karşıya kaldım bu gibi şeyler sürekli eşimle ilgili sorular soruyordu.. Benim eşim ne zaman eve gelse asansörden iner inmez komşum kapısını gecelikle açıyor dışarıdaki ayakkabıları içeri alma bahanesiyle yada kapının önünü silme bahanesiyle.. üstelik eşimin önünde eğiliyor ve 2 3 dakika öyle oyalanıyor birde laf atıyor iştenmi geliyorsun falan diye ben bu duruma çok sinirleniyorum eşimde bu davraşı fark etmiş ve 2 3 gündür asansörü kullanmıyor okadar katı merdivenle çıkıyor ki karşılaşmamak için. Tamam kapının önünü silebilir ayakkabıları düzeltebilir ama askılı minicik bir gecelikle ve üstelik neden hep asansör bizim katta durup eşim gelince bunu anlayamıyorum.. Ve bizim yatak odalarımız yan yana kalıyor yani duvar birleşik ve biz gece kocasıyla yaptıkları herşeyi duyuyoruz ve bu bizi çok rahatsız ediyor kaç kere kalkıp oturma odasında yattık eşimle rahatsız olup.. Ne yapacağım ben.. Taşınma durumumuzda yok çünkü kendi evimiz ancak karşı komşum kiracı inşallah o taşınır gider..