• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı Komşumuz!

:52: :52: :52: evinizi bikaç ay ödünç alabilir miyim diyerek hemde

:52: :52: :52: evet bizim de bi komşumuz çamaşırlarını sürekli bizim balkona asardı
Kndi evinde olmadigi icinse anlarim.acil kurumasi gereken seyler olabilir,bir kac kez musade ederim ama rutine bindirmem.bizim hanimin balkonundada var.iki makine yikamista digerlerinide burda kurutacakmis.benim gunde uc makine yikadigim oluyo ama inan kimin evine assam diye gelmiyo aklima.aldigi kadar balkona,geri kalanida evde kurutmalikta kac gunde kurursa artik.baskasina yapmadigim seyin bana yapilmak istenmesi cildirtiyo beni.

benimde eski oturduğum binada alt komşum vardı iki günde bir paraya geliyordu çocuk hasta falan diyordu başta acıyıp verdim getircem diyince getiriyordu.. sonra sonra isteyerek zor alıyordum...

Kndi evinde olmadigi icinse anlarim.acil kurumasi gereken seyler olabilir,bir kac kez musade ederim ama rutine bindirmem.bizim hanimin balkonundada var.iki makine yikamista digerlerinide burda kurutacakmis.benim gunde uc makine yikadigim oluyo ama inan kimin evine assam diye gelmiyo aklima.aldigi kadar balkona,geri kalanida evde kurutmalikta kac gunde kurursa artik.baskasina yapmadigim seyin bana yapilmak istenmesi cildirtiyo beni.

evet aynı fikirdeyim, empati kurmuyor ki insanlar sizin gibi. bazı insanlar kendi isteklerine odaklanıyor karşı taraf herşeye mecburmuş gibi davranıyorlar illa onların istediği olacak, karşı taraf buna uymak zorunda...

Kızlar hepiniz merhaba :) ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Karşı komşumuz sene başında taşındı eve.Kendisi evli ve 20 yaşında.Başlarda ara sıra görüşürdük. Yalnız kız son 1 aydır ara ara bir şeyler istemeye geliyor ben de seve seve veriyordum huyunu bilmeden tabi.Ama şu son bir iki haftadır her gün kapıya bir şeyler istemeye geliyor .Kitap, saç düzleştirici, maşa, laptop ve bunun gibi daha bir sürü şey.Bir kaç kez de saçını yaptırttı bana.Biz de ailecek sıkıldık bu durumdan.Bazen günde 2-3 kez geldiği oluyor.Az önce yine geldi anneme hasta yatıyor dedirtmek zorunda kaldım.Şimdi yine ısrarla arıyor kendisine ders çalıştırmamı istiyormuş.Artık çığrından çıkınca karşılaşmamaya karar verdim çıkarken falan tedirgin oluyorum evden.Ama incitmek de istemiyorum. Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey kırmadan nasıl uzaklaştırabiliriz?

Allah sabır versin :1:
Bizim de yeni evlenen bir komşumuz vardı , kadın hergün sabah gelirdi akşam giderdi , annem temizlk yapçak kalırdı , misafirliğe gidecek gidemezdi piskolojsi bozulmuştu artık annemin bu durumdan ve 1sene böyle devam etti bende artık alışmıştım kadının yanında uyuyuveriyordum , sonra allahtan taşındı kalbini de kıramıyorsun çok iyi anlıyorum sizi...

evet aynı fikirdeyim, empati kurmuyor ki insanlar sizin gibi. bazı insanlar kendi isteklerine odaklanıyor karşı taraf herşeye mecburmuş gibi davranıyorlar illa onların istediği olacak, karşı taraf buna uymak zorunda...

Kusura bakmasinlr valla,kendilerine yolacak baska komsular bulsunlar o zaman.

Kusura bakmasinlr valla,kendilerine yolacak baska komsular bulsunlar o zaman.

aslında böyle karşısındakinin iyi niyetini suistimal edenlere onların yaptığının aynısını yapmak gerek bakalım kaç kez yardımcı olurlar

Bi gün geceden haZırlayıp açma hamuru yoğurmuştum ertesi gün kuzen toplantımız vardı hazırladım güzelce süsledim, bi baktım fırın bozuk çalışmıyo napcam napcam derken alt komşu geldi aklıma gittim rica ettim durumu anlattım çok da yakın değiliz bi iki kez gidip gelmişliğimiz var okadr ezile büzüle 2 tepsi açmayı pişirdim orda bir tepsisinide ona bıraktım hamileydi canı çekmiştir hemde kullandığjm elektriğe karşılık olsun diye düşündüm... Yinede çok utanmıştım Allah biliyo ya, yüzüm kızararak gitmiştim kapısına..
İnsanlar çok garip valla ne kadar genişler, haktan hukuktan haberleri yok heralde... Nasıl yapıyorlar böyle şeyler anlamıyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X