• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı ofisteki çocuğu nasıl etkileyeceğim

Masal123459

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
152
55
28
30
Arkadaşlar karşı iş yerindeki dairede bir çocuk var çok tatlı 4 5 ay önce karşılaştık ismimi falan sordu ilgilendi hatta 2 ay önce de kapıyı çaldı sular varken bile kapıyı çalıp suyumuz kesildi sizin kesildi mi diye bahaneyle kapıyı çaldı ama ondan sonra herhangi bir tık yok. Heralde benden bir şey bekledi ama onun çalıştığı ofiste birkaç erkek çalışan var ben kalkıp gidip bir şey soramam Arada bir karşılaşıp selam veriyorum. Sizce ne yapmalıyım da dikkatini çekip iletişim kurmalıyım. Aşırı sevimli bir şey

0

Aşırı sevimli bir şey
Eve alip besle bacim :) O kadar sevimliyse..
Simdi 5 ay once ismini sordu,2 ay sonra da sularin kesik olup olmadigini sordu..Bu mu yani ? Bu kadar mi ?
Aca sen mi yanlis anladin ? Yani ilgilenen erkek sanki bundan daha alakali olur gibime geliyor.

Arkadaşlar karşı iş yerindeki dairede bir çocuk var çok tatlı 4 5 ay önce karşılaştık ismimi falan sordu ilgilendi hatta 2 ay önce de kapıyı çaldı sular varken bile kapıyı çalıp suyumuz kesildi sizin kesildi mi diye bahaneyle kapıyı çaldı ama ondan sonra herhangi bir tık yok. Heralde benden bir şey bekledi ama onun çalıştığı ofiste birkaç erkek çalışan var ben kalkıp gidip bir şey soramam Arada bir karşılaşıp selam veriyorum. Sizce ne yapmalıyım da dikkatini çekip iletişim kurmalıyım. Aşırı sevimli bir şey

0
Siz sinyalleri yanlış yorumlamışsınız bence. Alıcıların yönünü başka tarafa çevirin

0
e gerçekten onların suları kesilmiştir belki ne biliyosun? ilgilenen erkek gibi gelmedi bana ama ille istiyorsan sosyal medyadan bul ekle

Sen yanlış anlamış olmayasın… bunda pek bişi yok ama sen hoşlandıysan sevimlilik yap etkile ne diyelim ☺️

Ay yok beni gördü 2 dk sonra kapıyı çaldı sular gitti diye bir de sesi titrekti bence insan hisseder

e gerçekten onların suları kesilmiştir belki ne biliyosun? ilgilenen erkek gibi gelmedi bana ama ille istiyorsan sosyal medyadan bul ek yok beni gördü 2 dk sonra kapıyı çaldı sular gitti diye bir de sesi titrekti bence insan hisseder

Eve alip besle bacim :) O kadar sevimliyse..
Simdi 5 ay once ismini sordu,2 ay sonra da sularin kesik olup olmadigini sordu..Bu mu yani ? Bu kadar mi ?
Aca sen mi yanlis anladin ? Yani ilgilenen erkek sanki bundan daha alakali olur gibime geliyor.
Ben çok yüz vermedim ya ondan çünkü beno gördü 2 dk sonra kapıyı çaldı sesi titreyerek söyledi bence insan hissediyor

Belki gerçekten dışarı kesikti ve sormak istedi. Bu platoniklik de işte sıkıntılı en ufak hareketi sinyal sanıyorlar.
Ayyyy siz de var yaaa. Beni gördükten 2 dk sonra mi aklına geldi suları kesik olduğu. Sesi heyecandan titrek geldi bana öyle hissettim koca binada bi onun mü kesildi

Bence insan hisseder.
Eğer adamın ilgisi olduğunu hissediyorsan doğrudur.
Bir adım at, sen de elektrikler mi kesik de mesela?
O da aynı bahaneyle geldiğini anlar, elbet sohbeti uzatır.

Bence insan hisseder.
Eğer adamın ilgisi olduğunu hissediyorsan doğrudur.
Bir adım at, sen de elektrikler mi kesik de mesela?
O da aynı bahaneyle geldiğini anlar, elbet sohbeti uzatır.
Bir şey uydurcam teşekkürler 🙂

Ayyyy siz de var yaaa. Beni gördükten 2 dk sonra mi aklına geldi suları kesik olduğu. Sesi heyecandan titrek geldi bana öyle hissettim koca binada bi onun mü kesildi
Valla bizim de bazen elektrik gidince komşuya soruyoruz sizin de gitti mi diye. Ya da geçen kanallar göstermiyordu sizin de göstermiyor mu diye sorduk. Sizin aklınıza göre evli, boyu kadar çocuğu olan komşu teyzeye aşığım.

Komşu teyze de bana karşı boş değil, kargomuzu alıyor bazen. Onu da ekleyeyim.

Valla bizim de bazen elektrik gidince komşuya soruyoruz sizin de gitti mi diye. Ya da geçen kanallar göstermiyordu sizin de göstermiyor mu diye sorduk. Sizin aklınıza göre evli, boyu kadar çocuğu olan komşu teyzeye aşığım.

İsmimi sorup ilgilendi bakışlardan insan anlıyor komşu teyzenin duyguları olsa bakışlarından anlarsınız bence :) güzel duygu sömürücü insanlar keşke olmasa :)) dimiiiiii ama kargo fikri güzel bak kargomu almasını sağlasam hem üstünde soyadimi da öğrenip sosyal medyadan bulur bak :)) sağol tatlım fikir versin

İlla duyguları var demedim ki bana öyle gelmiş olabilir konu başlığında da yazıyor nasıl etkilemem gerek diye sormuşum eleştirmek için yazin demedim fikir verin diye yazdım

İlla duyguları var demedim ki bana öyle gelmiş olabilir konu başlığında da yazıyor nasıl etkilemem gerek diye sormuşum eleştirmek için yazin demedim fikir verin diye yazdım
Bazen eleştirmek göz açar. Yarın bir gün çocuk sevgilim var dedi diye konu açma diye soğuk duş etkisi yapmak da boynumuzun borcu tatlım(!).

Back
X