Karşı tarafın hatalı olduğunu bile bile siz onun peşinden gittiniz mi?

Okey. Tamam sen yapacağını yaptın. Şimdi onu bir güzel çıkart hayatından. İstedigi zaman istediği gibi sana ulaşamasin. Senden hiçbir şekilde haber almamasıni sağla.. Yazma arama sorma. Arkadaşları devreye sokma. Whatsappta son görülmeni kapat. Onunla ilgili hiçbir şeye bakma. Bakalım yokluğun onun için ne anlam ifade ediyor
Şuan öyle zaten o dediğim gibi instagram ve wp den engelledi beni bende bu özür dileme meselesinde bir şekilde ulaştım konuştum onunla çok kısa sürdü o günden beri de hiç Bi şekilde iletişime geçmedim artık kendisi bilir ben çekildim gerçekten onu özlesem de ona gidemem

Eğer seviyorsan o adım atsın diye bekleme biz 2011 de tanıştık o günden bugüne neler atlattık sana anlatsam yok artık dersin ama her şey geride kalıyor .En ufak bir örnek vereyim ekmek almaya bile gidemezdim haber vermeden o derece sonra üniversiteye gittim 1 yıl evli olarak bekledi beni farklı şehirde okudum geldim . Bu kadar kısıtlamaya değmez diyen arkadaşlarım herkes gitti ama o kaldı. Onu ne zaman dinlemesem başıma kötü bir şey gelirdi sanki orada yanlış olduğunu o bilirdi koruyan yanı hep var ( geceleri üstümü örtmesi bile bazen sırf o örtsün diye açıyorum yorganı 🥰 )
Onu tanıdıktan sonra kötü arkadaş çevremden uzaklaştım lise 1 de notlarım çok düşüktü onu tanıdığım sene teşekkür aldım. Kafama vura vura matematik çalıştırırdı sırf üniversiteyi kazanayım diye .Öyle çok seviyorum demez arada der ama önemli olan o sevgiyi hissettirmek değil midir ? Eğer ben bir şeyi seviyorsam ve evde az kaldıysa o da seviyorsa bile sevmiyorum tokum dişimi fırçaladım der hepsini ben yiyeyim diye .🥰🥰
Off neyse çok uzattım aşkım depreşti yine 😂
Kısaca seviyorsan yaz canım sonra onsuz geçen günlere üzüleceğine gururumu ayaklar altına aldım diye üzül 💖💖
Bu adam için belki yapılır ama burada kötünün kötüsü hiç sevilmemiş sevgiden anlamayan sevildiğini hissedince seni kaldırıp fırlatan bir tipten bahsediliyor bence. O yüzden aramasın.

Ben yaptım hatta baya hatalıydı benim sevgilim bana yalan söylemişti telefonunu falan kapattı ona bir şekilde ulaştım tabi barıştık falan ama baktım ki hep böyle oluyor ona karşı sevgim bağımlılık olmuştu resmen şu an ayrıyız ama sana şunu diyebilirim eğer hata sende değil karşı taraftaysa Üstüne gitme bırak o gelsin sana söylediğin laflar nasıl bir şeydi bilmiyorum ama kırılmış olabilir insanlar konuşa konuşa anlaşırlar bence mesaj atmalısın emin ol bazen insan yapmadığı şeyler için pişman olabiliyor ben o yüzden hep aklıma geleni yaparım 😘

Ben yaptım hatta baya hatalıydı benim sevgilim bana yalan söylemişti telefonunu falan kapattı ona bir şekilde ulaştım tabi barıştık falan ama baktım ki hep böyle oluyor ona karşı sevgim bağımlılık olmuştu resmen şu an ayrıyız ama sana şunu diyebilirim eğer hata sende değil karşı taraftaysa Üstüne gitme bırak o gelsin sana söylediğin laflar nasıl bir şeydi bilmiyorum ama kırılmış olabilir insanlar konuşa konuşa anlaşırlar bence mesaj atmalısın emin ol bazen insan yapmadığı şeyler için pişman olabiliyor ben o yüzden hep aklıma geleni yaparım 😘
Attım zaten olayın ardından 2 gün geçmişti ulaştım ve özür diledim ve o çok soğuk davrandı teşekkür etti sadece bu saatten sonra ben bir adım daha atarsam kendime saygısızlık yapacağım bence evet seviyorum onu ıstiyorum da ama kendime de bir saygım var

Bu adam için belki yapılır ama burada kötünün kötüsü hiç sevilmemiş sevgiden anlamayan sevildiğini hissedince seni kaldırıp fırlatan bir tipten bahsediliyor bence. O yüzden aramasın.
O başka tabi bir de gerçeğin diğer yüzü var konuyu tam olarak bilmediğim için .ama arkadaş buraya yazdığına göre seviyor demek ki başkasının ilişkisi hakkında ne kadar doğru bir şey söyleriz söylesekte eksik kalır yaşayan ikisi biz sadece kendi düşüncemizi söyleriz 🥴

Attım zaten olayın ardından 2 gün geçmişti ulaştım ve özür diledim ve o çok soğuk davrandı teşekkür etti sadece bu saatten sonra ben bir adım daha atarsam kendime saygısızlık yapacağım bence evet seviyorum onu ıstiyorum da ama kendime de bir saygım var
Mesaj attıysan ve barışmadıysanız bencede gerek yok en azından sen kendi üstüne düşeni yapmışsın benim fikrimce

O başka tabi bir de gerçeğin diğer yüzü var konuyu tam olarak bilmediğim için .ama arkadaş buraya yazdığına göre seviyor demek ki başkasının ilişkisi hakkında ne kadar doğru bir şey söyleriz söylesekte eksik kalır yaşayan ikisi biz sadece kendi düşüncemizi söyleriz 🥴
Mesaj attıysan ve barışmadıysanız bencede gerek yok en azından sen kendi üstüne düşeni yapmışsın benim fikrimce
Valla konuştuğumda hiç geri barışırız umuduyla yaklaşmadım öyle sözler de söylemedim açıkcası hakkını helal etmesini istedim kusura bakma dedim o da helal etti teşekkür etti

Back
X