Karşıdan nasıl görünüyor ?

nofilteryesmakeup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
399
2.266
113
Merhaba KK ,
Bir konuda sizin görüşünüze ihtiyacım var.

Uzak mesafe , uzun zaman bi ilişkim var.
Yılları ve yolları devirdik diyebilirim.

Ama son zamanlarda özellikle son bir aydır sürekli tartışma halindeyiz .

Tartışma sebeplerini özet geçersem ;
1. İş problemi . Yıllardır KPSS ve bilimum devlet memuru olma sınavlarına girip , yüksek bi maaşla işe başlamak istiyor . Ama bu konuda kalem bile kıpırdatmıyor. Ders çalışmadığı zaman ben çok yükleniyorum , çalış , atan , artık bi yola girelim vb. Ama bi hareket yok.

2. Uzak mesafe olduğu için çok sık görüşemiyoruz. Şu an özel bi sebeple bana yakın bi yerde . Ama yanıma gelmiyor , gelmedi hiç. Sebebi de ailesine ne diyecek olması. Ben bu konuda da çok yükleniyorum .

Yani tüm kavgaları ben çıkarıyorum.

Haksız mıyım ? Narsist miyim ?
Problemli miyim ? Tüm eleştirilere açığım.

Okuyan , okuyamayan herkese teşekkürler .

Edit : Yaş sorulmuş , 26.

Güncelleme :
Arkadaşlar yanıma geldi ,
Ama aramızdaki sorunlar düzelmedi.
Hatta arttı . Eskiden her gittiği yeri yazan insan , şu an günde 2-4 mesaj yazıyor. "Bir süre görüşmeyelim " bile söz konusu oldu aramızda.
Sanırım aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor ...

Son düzenleme:
Uzak mesafe olduğu için çok sık görüşemiyoruz. Şu an özel bi sebeple bana yakın bi yerde . Ama yanıma gelmiyor , gelmedi hiç. Sebebi de ailesine ne diyecek olması. Ben bu konuda da çok yükleniyorum .

Ailesine ne mi diyecekmiş? 15 yaşında mı bu arkadaş?

Böyle zorlaya zorlaya ne kadar ilerleye bilirsiniz? Hadi ilerlediniz evliliğe kadar geldi hayatınızı hep böyle nasil geçireceksiniz kendi sorumluluğunu bilmeyen isteğidigi şeyler için çabalamayan kendi kararlarını veremeyen biriyle ?

okumayan kişilere neden teşekkkür ediyorsun ki

Hayır narsist değilsiniz. Sevdiğiniz için endişenlenmeniz çok normal. Bende belki ders çalış diye diretirdim. Yani kendisi hayalleri yüksek olan biri, neden çabalamaz onu da anlamadım. Ama gerçekten insan çabalamak istemezse, sizin dediğinizle de yapmaz. Biraz üşengeç geldi bana sevgiliniz.

Bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım (çok şükür ki evlendik), ama eşim bana ne olursa olsun gelirdi. Sizin ki ailesini bahane edip gelmemesi çok tuhaf. Üstelik yakınınıza gelmiş ve bunu iyi bir fırsat bilmeliydi.

Kaç yaşında kendisi? Ve uzun süredir ilişkimiz var dedin, ne kadar bir süre bu? Son zamanlarda tartışmalarınız falan çok oldu mu? Sizden belki soğumuş olabilir...

Kendi özlemini düşünmüyor da ailem ne der diye düşünüyor tey allahım.
Kalsın sütoğlan ailesinin yanında. Çalışmazsa çalışmasın, 3 yaşındaki çocuk mu peşinden dolanıyorsunuz? Çevremde 5 dersi altta kalan bir adam vardı, kız dedi ki "o dersleri verip de mezun olmazsan bizim ilişki biter." Çocuk 5 dersi de verdi. Evlendiler. Sizinki "dur meslek sahibi olayım da düzen kurayım" demiyor bile. Ne bekliyormuş sorun bakalım, "yüce haşmetli...... Bey, devletimizin size ihtiyacı var lütfen gelin en üst rütbeden işe başlayın." demelerini mi?

atansa da gelmez yanına. atansa da ailesiyle yaşar. yani atandık evlenelim hadi durumu olmaz. karşıdan adamın annesi gibi duruyorsunuz tavırlarınızla. üstüne düştükçe adam daha da naza çekmiş kendini. çok yol alamayacaksınız gibi duruyor buradam

En nefret etrigim erkek tipi iş ister iyi bi maaşı olsun rahat olsun ama hiç çabalamaz yanınıza gelmeme konusuna gelince bir gariplik sezdim siz narsist yada problem li falan degilsiniz sizin yaptıgınız çok normal sonuçta uzun bir birliktelik ve ciddi düşünüyor sunuz bence erkek arkadaşınız la konuşun ciddi bi şekilde bana beni tatmin edecek bş cevap ver neden yanıma gelmiyorsun diye erkek için nerde oldugu fark etmez sevdiginin yanına çok kolay gelir

Çok rahat insanla yine başbaşayız.Böylee adamlardan hiç bir şey olmaz.Aileme ne dicem olatyyıda beni benden aldı?Asıl siz ne diceksiniz kendinize?

Ayyy Allah yardimcin olsun bende vardi boylesi uzunnnn bi iliski hatta sonu nisanlilik oldu surekli atanma derdi ama adam akilli caba yok ustune uzagiz hep bu yil yil diye gecen yillar en son zorda olsa kurtuldum ondan tabi psikolojim bozuk sureklo gelecek kaygasi tasayan inanilmaz sinirli biri olarak sukur ki karsima esim cikti evlendim ama haliyle oyle bir iliskiden cikmis biri olarak evliligimi de idare etmem zor oldu baslarda esimin de katkisi coktu anlamiyordu beni oyle boyle 3.yilimizda ben normal bi insana döndum bence hayatta oncelik benim de ve ilerle ve olmuyorsa zorlama giden yìllarin ve yipranan kisilik ve sinirlerin olur...

Sana şunu diyeyim kaç kurtul. Ailesine bu kadar bağımlı ve sorumsuz ise evlenseniz bile anne dizinin dibinden ayrılmaz. Eve barla bakamaz. Özgürlükten vazgeçmez istemez. Bu bağımlılık en fazla lise bitince biter. Üzgünüm ama senin kadar ciddi değil

Basiretsizlik kavramının somutlanmış hali bu adam.

Kendi iradesi,kararı, akli yok.
.sınava çalışmamak ile ailesinden izin! alma konusu tam olarak basiretsizliğinden.

Evlenince ; eli ekmek turmayan, tutsa da eve gelip 3lü koltukta tv izleyen ve evdeki hiçbir şeyle ilgilenemeyen gıcık bir tip olacak.
Icerdeki odada ölseniz ertesi gün bulur cenazenizi. Artı olarak evlenince anne aşkı ile yanmaya başlar bence.

Bundan sonrası sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…