- 23 Eylül 2014
- 277
- 216
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yadindasin bilmiyorum ama yorumun cok cocikca.ben metresleri kinamiyorum ama evli adamin nesi icin savasiyor adam zaten evli.toplumda ne sifatla tabir edildikleri belli ki sen fazla saygi duyuyorsun ilginc...
Ve evet sevsem birakmazdim esimi uc bes kisinin lafiyla..kime ne...neden onca emek verdigim adami başkasına sunayim yani..kendi istemiyorsa ceksin fitsin o ayri..hayata basit bakma buda benden tavsiye...evli olan kadinlar badka adam bulamayacaklari icin degil cok sevdikleri ilk ve tek asklari oldugu icinde bosanmayabilir buda kimseyi ilgilendirmez..
Sevdigim adami birakmazdim dedim.evlenmek icin evlenicek biri degilim.cok seversem ve sevilirsem anca evlenirim.ve kimseyede virakmam dedim.nesi sig anlamadim.sig olan bence sizin bakis aciniz.bosarim soyle yaparim boyle yaparim ezbere konusulan laflar.ben boyle dayilanip sonra dedigini yiyip oturanlari cok gördüm.hayatta belli bir tecrubem var...bir insanin yuvasini dagitmasi basit degil..mücadele etmek istiyorsa etsin...Hanımefendi o kadar sığ bir bakışaçısından bana cevap yazmışsınız ki ne desem boş.
Ve evet sevsem birakmazdim esimi uc bes kisinin lafiyla..kime ne...neden onca emek verdigim adami başkasına sunayim yani..kendi istemiyorsa ceksin fitsin o ayri..
Evlilik hayatın merkezi ya da ulaşılması gereken son noktası değildir. Başkasına sunmak boşanmanızla olmuyor yani, adam başka biriyle olduğu an kendini sunmuş oluyor.
Siz de yüzüğünüze bakıp bakıp kendinizi avutursunuz ileride belki, saygı duyuyorum. Adam kimmiş ne yapmış hiç önemli değil sonuçta evlisiniz ya, o yeter.
Sevdigim adami birakmazdim dedim.evlenmek icin evlenicek biri degilim.cok seversem ve sevilirsem anca evlenirim.ve kimseyede virakmam dedim.nesi sig anlamadim.sig olan bence sizin bakis aciniz.bosarim soyle yaparim boyle yaparim ezbere konusulan laflar.ben boyle dayilanip sonra dedigini yiyip oturanlari cok gördüm.hayatta belli bir tecrubem var...bir insanin yuvasini dagitmasi basit degil..mücadele etmek istiyorsa etsin...
Ayrica kimin basina ne gelir bilinmez..ayricada aldatılsamda kime ne..nasilsa affedicem yani..kapida bekleyenleri sevindirmem..
bırakma eylemini gerçekleştirebilmek için önce tutuyor olmak gerekliSevdigim adami birakmazdim dedim.evlenmek icin evlenicek biri degilim.cok seversem ve sevilirsem anca evlenirim.ve kimseyede virakmam dedim.nesi sig anlamadim.sig olan bence sizin bakis aciniz.bosarim soyle yaparim boyle yaparim ezbere konusulan laflar.ben boyle dayilanip sonra dedigini yiyip oturanlari cok gördüm.hayatta belli bir tecrubem var...bir insanin yuvasini dagitmasi basit degil..mücadele etmek istiyorsa etsin...
Ayrica kimin basina ne gelir bilinmez..ayricada aldatılsamda kime ne..nasilsa affedicem yani..kapida bekleyenleri sevindirmem..
Kapida beklemeseler evli adamla olmazdilar dimi..her evli erkekle olan kadinin hayali bir gun esini bosar beni alir hayalidir....Evet o konuda aynı fikirdeyiz zaten, aldatılmanız sorun olmaz. Ben de sorun olarak görmüyorum sizin aldatılmanızı.
Yalnız kapınızda bir sürünün eşinizi kapmak isteyeceği ile ilgili şüphelerim var.
İyi günler dilerim.
Ay ben evli degilim aldatilmadim...uff herkese laf anlatmaktan sıkıldım.bu benim dusuncem.ben boyle düşünüyorum..bırakma eylemini gerçekleştirebilmek için önce tutuyor olmak gerekli
adam gitmiş gideceği yere zaten , siz neyini tutacaksınız?
Hiç bişey SUSMAK en büyük silah bence..Bin laftan yada yapılan bin hareketten daha etkilidir..Kocanızın sizi aldattigi kadinla markette karşılaşsanız ne yapardınız?
Seni aldatan kocanla her gün evde karşılaşıyorsun.Bu daha acı.Kocanızın sizi aldattigi kadinla markette karşılaşsanız ne yapardınız?
Cok kötüyüm
[/QUOTE]Cok kötüyüm
cetiner nasilsiniz, dun geceden beri takip ediyorum, bir seyler yakalamissiniz sanirim? Uzulmeyin demek istiyorum.
Öeh. CSI Türkiye çekiyor kocanız herhalde.Israrla benin konuştuğum kisi bir erkek ve bu adam seni arayacak diyor. Hani nerde neden aramadı dedim. Teli Kapali dedi. Bana numarasını ver ben ararım dedim . Gizli bir kisi nunarasiymis