• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıklı aşk/hoşlanma nasıl oluyor?

Aşk,sevgi olmuyor.En fazla hoşlanma oluyor.Napayım ben de öyleyim işte.İlk gördüğüm şey dış görünüşü oluyor sonuçta.Fırsat verilse hoşlanma sevgiye dönüşür ama o fırsat olmuyor işte.

Dış görünüşünü beğenebilirsin. Bende begenmisimdirde kalkip kimsenin pesine dusmedim nebileyim her hareketinden bisey cikartmaya ugrasmadim. Karsidan hicbisey goremezsem o kisi orada biter, kafama takıp takip etmem, dikkat etmem hicbiseyine.

Eşimin benden hoslanip hoslanmadigini anlayamamistim mesela pek. Arkadas adı altinda takiliyorduk ama resmen flörtlesme gibi belli bir adım da gelmiyordu mesela
. Bense oyle alengirli, kaçtı, kovaladı işlere hic gelemem. Ciktim dedim ki "ben hoslaniyorum senden, sende bunun bir karsiligi var mi?" Yok deseydi ogun eve döner unuturdum onu, bidahada gorusmezdim.
Neyse sonra evlendik. :d Evlenme teklifinide ben etmedim tabi :KK70:

Dış görünüşünü beğenebilirsin. Bende begenmisimdirde kalkip kimsenin pesine dusmedim nebileyim her hareketinden bisey cikartmaya ugrasmadim. Karsidan hicbisey goremezsem o kisi orada biter, kafama takıp takip etmem, dikkat etmem hicbiseyine.

Eşimin benden hoslanip hoslanmadigini anlayamamistim mesela pek. Arkadas adı altinda takiliyorduk ama resmen flörtlesme gibi belli bir adım da gelmiyordu mesela
. Bense oyle alengirli, kaçtı, kovaladı işlere hic gelemem. Ciktim dedim ki "ben hoslaniyorum senden, sende bunun bir karsiligi var mi?" Yok deseydi ogun eve döner unuturdum onu, bidahada gorusmezdim.
Neyse sonra evlendik. :d Evlenme teklifinide ben etmedim tabi :KK70:
Ben de hoşlandığımı söylemişimdir.Acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşünüyorum bazen.Demek ki bu yüzden değilmiş.Sadece olmayınca olmuyormuş.
Hareketleri yanlış anlamasam çok iyi olacaktı.Herhalde öyle olmasını istediğim için yanlış yorumluyorum.
Ben de sizin gibiyim biraz.Yani bir süre beklerim.Sonra ben söylerim.En azından kafamda acabalar olmaz.

hadi senin hoslandigin oldu ama karsiligi olmadi degilmi.....soyle dusun.elbet senden hoslananlarda olmustur.belki sans verseydin sende hoslanirdin .ama sen belkide baskasini istedgn icin o kisiye sans vermedin.yani bu isler boyle oluyor gordugum kadariyla. ornege gelirsek esim benle tanismak istedi bende sans verdim.sonrasi malum.yani bir tarafin sans vermesiyle basliyor bu isler. ki istisna olarak ayni anda birbirinden hoslanip acilanlarda olmustur.olmicak degil.

Bu durum için niye zor derler anlamam yani platonik takılıp duran insanlar için dünyanın en zor şeyi galiba karşılıklı aşk yaşamak....

Ben de hoşlandığımı söylemişimdir.Acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşünüyorum bazen.Demek ki bu yüzden değilmiş.Sadece olmayınca olmuyormuş.
Hareketleri yanlış anlamasam çok iyi olacaktı.Herhalde öyle olmasını istediğim için yanlış yorumluyorum.
Ben de sizin gibiyim biraz.Yani bir süre beklerim.Sonra ben söylerim.En azından kafamda acabalar olmaz.

Ben normalde açılan taraf hic olmadim. Eşim istisnaydi, bir ilkti. Cünkü onunla olan sey uzaktan begenme, hoslanma degildi. Birlikte baya baya vakit geciriyorduk zaten gecenin körlerine kadar, birlikte degilsek surekli yazışıyorduk filan baktim ki bu durum iyice arkadasliktan cikti ben ufaktan hoslanmaya basladim ama karsi tarafin hala acilamadigi bir durumda ve acikliga kavusmasi lazimdi o yüzden en sonunda ben söyledim.

Yoksa bir sure uzaktan gorup begendigin, fazla iletisimin olmayan veya cok yesil isik yakmayan her hoslandigina gidip acilma bence :KK70:

Ben normalde açılan taraf hic olmadim. Eşim istisnaydi, bir ilkti. Cünkü onunla olan sey uzaktan begenme, hoslanma degildi. Birlikte baya baya vakit geciriyorduk zaten gecenin körlerine kadar, birlikte degilsek surekli yazışıyorduk filan baktim ki bu durum iyice arkadasliktan cikti ben ufaktan hoslanmaya basladim ama karsi tarafin hala acilamadigi bir durumda ve acikliga kavusmasi lazimdi o yüzden en sonunda ben söyledim.

Yoksa bir sure uzaktan gorup begendigin, fazla iletisimin olmayan veya cok yesil isik yakmayan her hoslandigina gidip acilma bence :KK70:
Maalesef öyle yapıyordum.Bir daha yapar mıyım?Sonuna kadar evet.:)
Acaba demekten iyidir benim için.

Hoslanma kolay da devam ettirmek zor. Her gun sevmedigin baska bir ozelligini goruyorsun . Sonra ondan 19823498283 km . uzaga kacmak istiyorsun. :confused:

Maalesef öyle yapıyordum.Bir daha yapar mıyım?Sonuna kadar evet.:)
Acaba demekten iyidir benim için.

Aklımda kalmasından iyidir diyorsan öyle yap tabi. Ben karsi taraftan tatmin edici hicbisey goremezsem o isi orada bitirirdim, cok takmam kafaya bu yüzden aklim filanda kalmıyordu.

Bizim esımle olan durum biraz ilerlemis bir durumdu. Arkadas olmakla flort etme arasinda fazlaca sıkışmış belirsiz tuhaf bisey oluyordu artik. O belirsizlik gitsin diye el attim olaya. :KK70:

Herkese iyi günler.Belki dert değil ama benim başıma hiç gelmediği için sorunlu muyum diye düşünmeye başladım. Üniversitem bitmek üzere ama hiç ilişkim olmadı. Benim sevdiklerim beni sevmedi; beni sevenleri ben sevemedim. Bazen hoşlandığımı bile söyleyemedim ve ya sevgilisi vardı. Bazen kendime söylemeye bile cesaret edemedim. Bu işler nasıl oluyor? Karşılıklı hoşlanma nasıl bir şey? Bende bir sorun mu var? Çok kafama taktığım bir şey değil gerçi ama yine de tuhaf hissediyorum kendimi.

Ben de üniversite öğrencisiyim ve seninle aynı durumdayım.2 kişinin birbirinden hoşlanması benim için mucizevi bir şey.
Başka dertlerin yanında bizimkisi dert bile değil.O yüzden en büyük derdimiz bu olsun.:KK70:

kızlar bende sizdenim :D 30 yasındayım sımdıye kadar karsılıklı seyler olmadı hıc :)) bende cok merak edıyorum .

mesela 3 4 ayda evlılık teklıfı alanlar oluyor nasıl erkegı baglıyorlar da teklıf edıyorlar sasırıyorum bana gelmez böyle erkekler :D

kızlar bende sizdenim :KK70: 30 yasındayım sımdıye kadar karsılıklı seyler olmadı hıc :)) bende cok merak edıyorum .

mesela 3 4 ayda evlılık teklıfı alanlar oluyor nasıl erkegı baglıyorlar da teklıf edıyorlar sasırıyorum bana gelmez böyle erkekler :KK70:
Bağlama numarası yoktur adamın bağlanası gelmiştir....

kızlar bende sizdenim :KK70: 30 yasındayım sımdıye kadar karsılıklı seyler olmadı hıc :)) bende cok merak edıyorum .

mesela 3 4 ayda evlılık teklıfı alanlar oluyor nasıl erkegı baglıyorlar da teklıf edıyorlar sasırıyorum bana gelmez böyle erkekler :KK70:
Maşallah öyle insanlara diyelim.Başka ne denir ki?:)
Merakımızın giderilmesi dileğiyle.:KK70:

Ben de uzun zamanlar taniyip sonra sevgili olanlari anlayamam. 25 yasindayim Simdiye kadar hic boyle bir iliskim olmadi. Hep o ilk 'an' yaşanmiş,sonrasinda bir anda baslanmistir. Tek sevgililerde de degil birkac gunluk-haftalik flörtlerde de ayni sekilde.
Mesela birlikte bi organizasyondasiniz,bakışmalar yanyana oturmaya dikkat etmeler falan. Cikis saati geldiginde azicik agir haraket edip onu bekleyin,sonra beraber yürümeye baslayin. Sohbet sohbeti acaaaa açaa 'ay otobusum geldi ama konusmaya devam edelim' diyee diye iki saat durakta oturun,en nihayetinde arabaya binince yuzlerde olusan şapşal ifade demektir ki artik sevgili sayilirsiniz:p
Böyle olabilir mesela
Gerci ben tesadüf eseri donutçuda ayni masada oturduğum,metrobuste karsilastigim,plajda elma uzatmakla baslayan insanlarla da tatli seyler yasayabiliyorum. Ama bu kadar flörtöz olmama ragmen asssla bir arkadasima o gozle bakamiyorum. Bana gelen imalari teklifleri de kesinlikle düşünmüyorum bile.
Olmuyo yani:)

Back
X