- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
- Konu Sahibi senbilirsin
merhaba hanımlar kahve falında kendine güvenen varsa karşılıklı bakım yapabiliriz katina ve tarotta profesyonel bakımcıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o kadar çok isterdim ki anlamak.merhaba hanımlar kahve falında kendine güvenen varsa karşılıklı bakım yapabiliriz katina ve tarotta profesyonel bakımcıyım
hayırlısı olsun :)Valla o kadar çok isterdim ki anlamak.hiç baktırmadım fal
Merhaba siz nasıl tarot bakscaksnız?hayırlısı olsun :)
merhaba nasıl derken anlayamadımMerhaba siz nasıl tarot bakscaksnız?
Yani kart nasıl çekilecekmerhaba nasıl derken anlayamadım
sizin niyetinize ben çekiyorum. yüzyüze bakımlarda da karşı tarafa kart çektirmem ben zatenYani kart nasıl çekilecek
Uzun zamandır Doğum haritası dersleri alıyorum isterseniz karşılıklı bakım yapabilirizmerhaba hanımlar kahve falında kendine güvenen varsa karşılıklı bakım yapabiliriz katina ve tarotta profesyonel bakımcıyım
isterim :)Uzun zamandır Doğum haritası dersleri alıyorum isterseniz karşılıklı bakım yapabiliriz
O zaman bana özelden doğum tarihinizi /yerinizi/saatinizi yazın başlayalımmm :))isterim :)
Kahve falı bakıyorum canım fallaşabiliriz istersenmerhaba hanımlar kahve falında kendine güvenen varsa karşılıklı bakım yapabiliriz katina ve tarotta profesyonel bakımcıyım
olur buyrun özelden konuşalım istersenizKahve falı bakıyorum canım fallaşabiliriz istersen
Fal Sepetindeki yorumculara atıyorum genelde siz de bir uygulamada çalışıyor musunuzmerhaba hanımlar kahve falında kendine güvenen varsa karşılıklı bakım yapabiliriz katina ve tarotta profesyonel bakımcıyım
neden sorduğunuzu anlayamadım :)Fal Sepetindeki yorumculara atıyorum genelde siz de bir uygulamada çalışıyor musunuz
Çalışıyorsanız belki baktırmışımdır çünkü çok fazla uygulama kullanıyorumneden sorduğunuzu anlayamadım :)
Tarot bakar mısınız bana
bakabilenlerle karşılıklı bakım yapıyorumTarot bakar mısınız bana
Tmmbakabilenlerle karşılıklı bakım yapıyorum