• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaşınızın yüzde kaçını birikime ayırıyorsunuz..

Kızlarımı özel okula verme fikrim eskiden vardı da şimdi artık yok devlet okuluna gönderip takviye dersler kurslarla desteklemeyi düşünüyorum açıkçası
Üniversitede özel isterse o zaman gönderme hedefin var bakalım hayırlısı inşallah
Bizde şu an eğitim masrafı olmadığı için yaşları küçük o yüzden iyi bi miktar kenara atarım diye düşünüyorum
Ama her geçen gün alım gücümüz düşüyor malesef
brn 1. sınıfta verdim bu sene 3. sımıfta . ve 4. sınıf kaydımı yaptırdım okuldan sonuçta memnunum yemek veriyor haftadisonu kulüplere gidiyor özel ders de veriyorlar ilgili ben sıkıntı yaşamadım bugüne dek sukıur mayısta borclar bitecek insaillah borc varlen de de altın yapmaya calsıyorum😅

Merhaba hanımlar maaşınızın yüzde kaçını birikime ayırıyorsunuz
Kaçını kendinize ayırıyorsunuz
Çocuklara geleceği işin ayırmak lazım mı yoksa zaten neyimiz varsa onların mantığında mı yaşamalı aklımda deli sorular 🤔🤣
Sıfır lira ayırıyorum.Evlendiğimizden beri borçlarımız var.Bekarken ev almıştım tek birikimim o.Eşim iki ev aldı evlendikten sonra.Birinde oturuyoruz biri de (Ankara’da)kirada.İlk evliliğinden iki çocuğu var.İki evin de 3 te biri senindir diyor ne yapacaksın birikimi.Birikim yapmak değil de altın takıyı çok seviyorum.İki sene içinde biraz biriktirdim 4-5 tane bilezik aldım kendime.Borçlar hafiflese altın takı alırım kendime.

Merhaba hanımlar maaşınızın yüzde kaçını birikime ayırıyorsunuz
Kaçını kendinize ayırıyorsunuz
Çocuklara geleceği işin ayırmak lazım mı yoksa zaten neyimiz varsa onların mantığında mı yaşamalı aklımda deli sorular 🤔🤣
Açıkçası 1 maaş geçime 1 maaş komple birikime gidiyor

Back
X