Karşılıklı fal

amypondd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
272
109
Hadi hanımlar ben kahvemi yaptım isteyen kişilerle karşılıklı fal bakalım birbirimize :KK70:

ben bi tane diğer bolume falımı koydum simdi yeni içicem simdi yollarim sana karsılıklı fallasırız :KK70:

bende yapıcam birazdan ama birazdan bizimkilere vercm pc yi bidaha gecersem yorumlasırız of yaaa pc yi vermek kötüüüü :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Gördüm fotoları bende oraya ekliycem ama buradan yorum yapayım :rolleyes:

Öncelikle öylesine bakıyoruz sonuçta çok inanma yani günah :cry:

Evlimisin filan durumunu bilmiyorum ama falının ortasında kocaman hamile kadın vardı:anneadayı:

genel olarak fala yorumum: işlerin yoluna girecek şansın artacak borca ihtiyaç duyabilirsin bi ilişkin varsa kendine çeki düzen vermelisin yoksa sorun yaşayacaksınız. çok zor bi meselenin içinde kalacaksın ama kurtulacaksın dostunu düşmanınla karıştırıyorsun muhtemelen. hiç beklemediğin bi anda oldukça üzücü bi durum başına gelecek. Yaşadığın hayattan huzursuz olmaya başlayacaksın ama bu durumdan kurtulmak senin elinde. Başkalarının senin geleceğinle ilgili söylediklerini dikkate al ve bi an önce çalışmaya başla. oldukça sabırlı ve inatçısın. çok istediğin bişey gerçekleşecek ama çok pişman olacaksın gerçekleştiği için :KK52:

inşallah canım :KK70: isteyenler atabilir bu arada kahve fotolarını bende atıyorum şimdi :KK70:

canım ya senin ya da bir yakınının nişan-düğün gibi merasimi olacak.sanki düğün gibi bembeyaz elbise giyen bi gelin var.bir erkek var arkasnı dönmüş ve arkasında yansıması olan bi kadın var iki tane gibi duruyo.sevdiğin yada seni seven erkeğin karşısındaki bi başka aklındaki bi başka kadın düşünceli çıkmış baya.seni çok seviyor ama bazı konularda üzmüşsün onu galiba.Bu erkek karar verme aşaması gibi bi kızla evleniyim diyo sonra evensem mi?n diyo.bu aralar çok düşünceli ve sanki sana kırılmış.D ya da O harfi gibi bişey var.sen sevdiğin adamı teselli ediyorsun canım.onun hayali.ya bide birden içime şöyle bi his geldi bu çocuğu başkalarıyla evlendirmek te istemişler bi ara.ama onun gönlü sende bunu bilesin.mutlu olacaksın baya canım :KK70:

Hadi hanımlar ben kahvemi yaptım isteyen kişilerle karşılıklı fal bakalım birbirimize :KK70:
20150209_000254.jpg
20150209_000306.jpg
20150209_000320.jpg
20150209_000353.jpg

canım ya senin ya da bir yakınının nişan-düğün gibi merasimi olacak.sanki düğün gibi bembeyaz elbise giyen bi gelin var.bir erkek var arkasnı dönmüş ve arkasında yansıması olan bi kadın var iki tane gibi duruyo.sevdiğin yada seni seven erkeğin karşısındaki bi başka aklındaki bi başka kadın düşünceli çıkmış baya.seni çok seviyor ama bazı konularda üzmüşsün onu galiba.Bu erkek karar verme aşaması gibi bi kızla evleniyim diyo sonra evensem mi?n diyo.bu aralar çok düşünceli ve sanki sana kırılmış.D ya da O harfi gibi bişey var.sen sevdiğin adamı teselli ediyorsun canım.onun hayali.ya bide birden içime şöyle bi his geldi bu çocuğu başkalarıyla evlendirmek te istemişler bi ara.ama onun gönlü sende bunu bilesin.mutlu olacaksın baya canım :KK70:

Ay hic birini bilemedin :KK70:

X