• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıklı fallaşalım kızlar

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
196
Puanlar
103
Yer
Bandırma
2,5 seneye yakınır kahve falıyla ilgileniyorum.Sezgilerim kuvvetlidir hissettiğim olur genelde Burada şuana kadar 12-13 kişiye karşılıklı fal baktım.İçlerinden 2-3 kişiye karşılıksız, enerjilerimiz tuttuğu için baktım.Sezgilerimden faydalanarak kahve falı bakıyorum.Genelde gördüklerim çıkıyor ☺️ Demem o ki, karşılıklı fallaşalım kızlar.Fal bakmayı bilenlerle, bu postun altında toplanalım, birbirimize faydamız dokunsun

Merhba,
Ben de uclu tarot bkiyorum.
Sorulara gore uclu tarot aciyorum.
Karsiliksiz.

2,5 seneye yakınır kahve falıyla ilgileniyorum.Sezgilerim kuvvetlidir hissettiğim olur genelde Burada şuana kadar 12-13 kişiye karşılıklı fal baktım.İçlerinden 2-3 kişiye karşılıksız, enerjilerimiz tuttuğu için baktım.Sezgilerimden faydalanarak kahve falı bakıyorum.Genelde gördüklerim çıkıyor ☺️ Demem o ki, karşılıklı fallaşalım kızlar.Fal bakmayı bilenlerle, bu postun altında toplanalım, birbirimize faydamız dokunsun

Merhaba,
Ben de 3 lu tarot aciyorum.sorulara gore yanitliyorum.merak ediyordum acaba kahve fali karsiliginda tarot 3 lu dokumu yapabilirim size?
Yorumlarinizi bekliyorum
Tesekkurler
Tarotsem

bende çok meraklıyım fallara arada bakarım ama nasıl deyim herkese bakamıyorum frekansın uyması lazım

Back
X