karşılıklı fallaşmak isteyen var mı? tarot iskambil kahve falı

canım benim kartlarım
1 kılıç kralı düz
2 değnek kraliçesi düz
3 kupa 2lisi düz
4 kupa ası düz
5 kılıç 3lüsü düz
6kupa 10 lusu düz
7 kılıç 4lüsü düz
8 kılıç 10lusu ters
9 ölüm trs
10 dünya ters

canım senin kartlarını yazayım mı yorumlamamı istiyormusun?

canım sende yorumlarsan sevinirim. herkesin yorumu farklı oluyor. kartlarını yaz ben yorumlarım. arada içeri gidiyorum geliyorum bilgisayara.

canım fallarda farklı çıkabiliyor mesela bu aralar dönmeyi düşünmüyordun belki o çıkmıştır ama daha sonra fikri değişir döner belki bilemiyorum canım

çok doğru şu söylediklerin..bana en son sadece işimi düşünüyorum yeni bir iş aşamasındayım demişti biliyomusun..o yanlış bilginin yanlış olduğunu farkettim sonradan ..o önemli değil de demek birleşme yok üzüldüm :( inatçı biri canım kesinlikle..ama onda yerimin çok farklı olduğundan fazlasıyla eminim..demek döncek kadar değilmiş..

Sağol canım güzel yorumların için..Allah muradını hemen versin inş..Çok Öpüyorum seni..

canım bizde yine kavga ettik.sana ilişki açılımı yapıyorum
canım sen bu aralar kendini iyi hissediyorsun kendine güvenin gelmiş.fakat bazı şeyleri görmekden geliyorsun bunlar seni üzecek diye kabul etmiyorsun gerçekleri.bu aralar daha çok kendini geliştirmeye yönelmişsin bu iş yada eğitimle ilgili yada kendini eğitmekle ilgili olabilir.erkek arkadaşınsa bu aralar kendini şanslı hissediyor mutlu sanırım.bir kutlama yapacak.seninle ilgili yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.canım sen istiyorsunki bu adam kayıtsız şartsız senin olsun senden başkasını gözü görmesin sen bu düşünceyle hareket edeceksin.erkek arkadaşının parasal bir kaybı olabilir.sonunda canım barışsanızda yine mutsuzluk çıktı canım

anlamadım bu nasıl aşıklar kartı ? o gelcek mi cnm sen ona bak biri var mı hayatında falan

canım benim kartlarım
1 kılıç kralı düz
2 değnek kraliçesi düz
3 kupa 2lisi düz
4 kupa ası düz
5 kılıç 3lüsü düz
6kupa 10 lusu düz
7 kılıç 4lüsü düz
8 kılıç 10lusu ters
9 ölüm trs
10 dünya ters

canım senin kartlarını yazayım mı yorumlamamı istiyormusun?

canım hava grubu bir adam sana geliyor. bu kişi biraz nefret dolu kızgın bir adam olabilir aman dikkat et.geçmişte çok güzel kartların çıkmış. güze bir birliktelik vermiş kartlar. her alanda bolluk bereket yaşamışsın. sana güzel bir aşkın kapılarını açmış hayat.sonradan bir ayrılık yaşamışsın. nedeni ateş grubu bir kadın olabilir. bana sanki 3. şahıs var gibi geldi. bu durum senin kalbini derinden yaralamış. yakın gelecekte mutlu bir aile gözüküyor sana. aile içinde mutlu zamanlar geçireceksin. bir dönem geri çekmişsin kendini dinlenmeye almışsın. ruh halin çok kötüymüş. kendini sırtından vurulmuş gibi hissetmişsin. şimdi bu ruh halin düzeliyor. bu ilişkinin tamamen bitmesinden korkuyorsun. gelecek kartı bu ilişkinin pek rayına oturmayacağını söylüyor. beklentilerin gerçekleşmeyebilir. biraz zamana ihtiyacın var.

canım ben yazdım önceki mesajımda kartlarımı.şimdi seninkileri yorumluyorum

canım sen bugünlerde küsmüşsün hayata üzgünsün bu aralar.gereksiz bir konu yüzünden sorun yaşamışsın.bir şeye odaklanamıyorsun.sanki bir şey yapmışsın yani nasıl desem akıllıca davranıp gücü eline alacakken saçma bir sebep yüzünden onun üzerindeki yaptırım gücün azalmış.bir kararsızlık yaşıyorsun.bugünlerde sevdiklerinle beraber güzel zaman geçirmişsin.yakın bir zamanda sevdiğin biri varmı hayatında vazgeçemediğin bu kişinin sana zarar verdiğini bilsende vazgeçemediğin böyle biri yine gelecek.çalışıyormusun canım çalışmıyorsanda kendini geliştirmeye yöneleceksin.etrafında senin kafanın karışık olduğu neyin ne olduğunu bilemediğin düşünülüyor daha doğrusu bu aralar böyle.ilerde kılıç sovalyen gelecek :1:

canım sende yorumlarsan sevinirim. herkesin yorumu farklı oluyor. kartlarını yaz ben yorumlarım. arada içeri gidiyorum geliyorum bilgisayara.

canım sen bugünlerde küsmüşsün hayata üzgünsün bu aralar.gereksiz bir konu yüzünden sorun yaşamışsın.bir şeye odaklanamıyorsun.sanki bir şey yapmışsın yani nasıl desem akıllıca davranıp gücü eline alacakken saçma bir sebep yüzünden onun üzerindeki yaptırım gücün azalmış.bir kararsızlık yaşıyorsun.bugünlerde sevdiklerinle beraber güzel zaman geçirmişsin.yakın bir zamanda sevdiğin biri varmı hayatında vazgeçemediğin bu kişinin sana zarar verdiğini bilsende vazgeçemediğin böyle biri yine gelecek.çalışıyormusun canım çalışmıyorsanda kendini geliştirmeye yöneleceksin.etrafında senin kafanın karışık olduğu neyin ne olduğunu bilemediğin düşünülüyor daha doğrusu bu aralar böyle.ilerde kılıç sovalyen gelecek :1:

canım benim kartlarıda yazar mısın.

senin kartlarının yorumu :

canım hava grubu bir adam sana geliyor. bu kişi biraz nefret dolu kızgın bir adam olabilir aman dikkat et.geçmişte çok güzel kartların çıkmış. güze bir birliktelik vermiş kartlar. her alanda bolluk bereket yaşamışsın. sana güzel bir aşkın kapılarını açmış hayat.sonradan bir ayrılık yaşamışsın. nedeni ateş grubu bir kadın olabilir. bana sanki 3. şahıs var gibi geldi. bu durum senin kalbini derinden yaralamış. yakın gelecekte mutlu bir aile gözüküyor sana. aile içinde mutlu zamanlar geçireceksin. bir dönem geri çekmişsin kendini dinlenmeye almışsın. ruh halin çok kötüymüş. kendini sırtından vurulmuş gibi hissetmişsin. şimdi bu ruh halin düzeliyor. bu ilişkinin tamamen bitmesinden korkuyorsun. gelecek kartı bu ilişkinin pek rayına oturmayacağını söylüyor. beklentilerin gerçekleşmeyebilir. biraz zamana ihtiyacın var.

kapattım canım kartları istersen tekrar çekip yazayım

az çok hatırlarsın canım. sırasını ondan demiştim. kapattıysan hatırlamıyorsan sorun değil. demek kılıçlı beyfendi var. avcunu yalar. o şimdi hala nefret doludur.:47:

senin yazını alıntıladığım fal senindi. falına baktım .

çok sıkıntılı bir ilişkiyi geride bırakmışsın. içinde biriktirdiğin tek başına kaldığında düşünüp durduğun ufak ufak sorunlar birikmiş fakat 1 aya bunların hepsi geride kalacak. Güzel haberlerin var mutlu olacaksın falında bir aydınlık var. bir iş mi değiştiriyorsunuz yada bir iş aramamı var bilmiyorum ama yakında güzel bir kapı var inşallah umduğunuz gibi olacak.bir yerden güzel bir para kopmuş size doğru geliyor hayırlı olsun şimdiden baya rahatlayacaksınız. etrafındaki iki yüzlülüklerden bıkmışsın bu yüzden yeni ve güzel arkadaşlıklar seni mutlu edecek.bu sıralar seni motive edecek gelişmeler olacak. bazı sıkıntı ve kuruntularınız var bir müddet bunların etkisi altında kalsanızda aydınlığa çıkacağınız görünüyor ve aksine birde sevinç gözyaşı görüyorum iş hayatınızla ilgili bir yenilik hakim,bu beklenmedik birşey ve esmer bir adamdan alacağınız ya bir teklif ya bir haber var. bu maddi yönden size aşırı yarayacak yani az değil baya baya bir artış görünüyor . Falınız bitince talih oyunu oynayın zira şansınız bugün açık. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşınız ile karşılaşacaksınız. en azından ben iyi bakıyorum her ne kadar aşıklar kartı çıktı deyipte umutlansamsa!!!

merussu canım sana da fal beğendiremiyorum. canım benim bak sana önce kelt hacı yöntemiyle açtım kartlarda aşıklar kartı çıktı sonra sen cevap vermeyince bende başkasına fal bakmak için kapattım kartları.sen cevap verince de yeniden kart açtım bunlar çıktı .

iyide ben o faldan bişey anlamadım ki yaa nasıl aşıklar kartı çıktı mutsuzluk çıktı

merussu canım sana da fal beğendiremiyorum. canım benim bak sana önce kelt hacı yöntemiyle açtım kartlarda aşıklar kartı çıktı sonra sen cevap vermeyince bende başkasına fal bakmak için kapattım kartları.sen cevap verince de yeniden kart açtım bunlar çıktı .

açtığın kartta ne vardı aşıklar kartında

aşıklar kartı.
aşk sevgi ile verilen kararlar.geçmişe örtü çekip büyük bir sorumluluk altına girerek tek bir sevgi ile yetinileceğine işarettir.aşıklar kartı büyük bir sevgiye ve atılacak büyük bir adıma hazırlanmanız gerektiğini gösterir.süregelen yaşantınızla yeni bir yol arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.yaşantınıza devam etmeye karar verirseniz birşey kaybetmeyeceksiniz fakat bu kart size yeni birşey keşfetme şansı sunar.aşk ilişkinizde ise sizi derinden etkileyecek yoğun bir sevginin habercisidir.sevginizi göstermekten çekinmeyin.olabilecek aksiliklerin sizi yıldırmasına izin vermeyin.

canım benim falımı da yorumlarmısın

açtığın kartta ne vardı aşıklar kartında

Back
X