karşılıklı fallaşmak isteyen var mı? tarot iskambil kahve falı

aşıklar kartı.
aşk sevgi ile verilen kararlar.geçmişe örtü çekip büyük bir sorumluluk altına girerek tek bir sevgi ile yetinileceğine işarettir.aşıklar kartı büyük bir sevgiye ve atılacak büyük bir adıma hazırlanmanız gerektiğini gösterir.süregelen yaşantınızla yeni bir yol arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.yaşantınıza devam etmeye karar verirseniz birşey kaybetmeyeceksiniz fakat bu kart size yeni birşey keşfetme şansı sunar.aşk ilişkinizde ise sizi derinden etkileyecek yoğun bir sevginin habercisidir.sevginizi göstermekten çekinmeyin.olabilecek aksiliklerin sizi yıldırmasına izin vermeyin.

canım benim falımı da yorumlarmısın

ben kart çekeyim netten sen onu yorumla

kahve içiiiiiiiin benlede fallaşın gidicem diyorum:))
cevap vermiyosunuz:43:43
bende içicem kahve ona göre:)

güldürdün canım beni

çok sıkıntılı bir ilişkiyi geride bırakmışsın. içinde biriktirdiğin tek başına kaldığında düşünüp durduğun ufak ufak sorunlar birikmiş fakat 1 aya bunların hepsi geride kalacak. Güzel haberlerin var mutlu olacaksın falında bir aydınlık var. bir iş mi değiştiriyorsunuz yada bir iş aramamı var bilmiyorum ama yakında güzel bir kapı var inşallah umduğunuz gibi olacak.bir yerden güzel bir para kopmuş size doğru geliyor hayırlı olsun şimdiden baya rahatlayacaksınız. etrafındaki iki yüzlülüklerden bıkmışsın bu yüzden yeni ve güzel arkadaşlıklar seni mutlu edecek.bu sıralar seni motive edecek gelişmeler olacak. bazı sıkıntı ve kuruntularınız var bir müddet bunların etkisi altında kalsanızda aydınlığa çıkacağınız görünüyor ve aksine birde sevinç gözyaşı görüyorum iş hayatınızla ilgili bir yenilik hakim,bu beklenmedik birşey ve esmer bir adamdan alacağınız ya bir teklif ya bir haber var. bu maddi yönden size aşırı yarayacak yani az değil baya baya bir artış görünüyor . Falınız bitince talih oyunu oynayın zira şansınız bugün açık. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşınız ile karşılaşacaksınız. en azından ben iyi bakıyorum her ne kadar aşıklar kartı çıktı deyipte umutlansamsa!!!

canım ben bu aralar kahve eklemedim ama 2 gün önce kapattığım kahveyi hala açmadım açsammıki :1: istersen sana tarot bakarım

kahve içiiiiiiiin benlede fallaşın gidicem diyorum:))
cevap vermiyosunuz:43:43
bende içicem kahve ona göre:)

hem nereyeeee gidiyosunki ne güzel fallaşıyorduk :53::53::53:
canım bu 2 gün önceki falım.senin yorumunu yapıcam şimdi

$DSC04076.webp$DSC04064.webp$DSC04065.webp$DSC04066.webp$DSC04067.webp$DSC04068.webp$DSC04069.webp$DSC04070.webp$DSC04071.webp$DSC04072.webp$DSC04073.webp$DSC04074.webp$DSC04075.webp

oluur canım ben akrep beyaz tenli ela gözlüyüm oda esmer koç kahve gözlü saçlı:)

canım teşekkür ederim. :) acele yazıp içeri gidiyorum misafir geliyor. ondan hemen kaçıyorum. kusura bakma.

7 kart çektim netten rezzan kiraz sayfasından kartlar
BÜYÜCÜ kartı
ASA SEKİZLİSİ
TERS GELEN KILIÇ ALTILISI
TERS GELEN KUPA KRALİÇESİ
TERS GELEN AY
GÜNEŞ
TERS GELEN TILSIM DOKUZLUSU

bakalım yorumun ne olucak

canım ben bu aralar kahve eklemedim ama 2 gün önce kapattığım kahveyi hala açmadım açsammıki :1: istersen sana tarot bakarım

BÜYÜCÜ kartı
ASA SEKİZLİSİ
TERS GELEN AY
GÜNEŞ

BÜYÜCÜ kartı
ASA SEKİZLİSİ
TERS GELEN AY
GÜNEŞ

bakalım yorumun ne olucak

kendine güveninin tam olduğu bir zamandasın. yeni gelişmeler olacak hayatında.yeni yeni filizlenmeler olacak. bazı şeyleri bırakıp gitmek istiyorsun fakat bırakamıyorsun. seni çok yaralamışlar. sevgi dolu bir kadın var karşımda fakat artık sende bu ilişkinin yanlış olduğunu anlayacak uzaklaşacaksın ondan. bazı korkuların var ve korkularının gerçekleşmesinden çok korkuyorsun. kartlar sana yeniden doğuşu veriyor. ateş grubu çocuk ruhlu bir adam gelebilir sana. bazı şeyler için zamana ihtiyacın olacak . ileri ki zamanda ilişki anlamında başarı bekliyor seni. yalnız bu biraz uzun vadede olacak.

canım falında toprak grubu hırslı bir kadın çıktı.bu kadınla ilgili bir sıkıntın var sen bazı olaylardan yada sıkıntılarından uzaklaşmak istemişsin.bunun için bir yolculuk mu düşünüyorsun.sen evlilik yada erkek arkadaşınla gelecek düşünüyorsun ama artık umudunu yitirmeye başlamışsın.canım erkek arkadaşına güvendiğini biliyorum ama başkası olduğundan şüpheleniyormusun içimden öyle geçti nedense.bugünlerde iyi bir haber almışsın bu da etrafında sana muhalefet edenlere cevap olmuş bir başarın var.yakın zamanda hayatın güzelliklerle dolacak kendini daha aktif canlı hissedeceksin.işle ilgili iyi birbaşlangıç yada olumlu bir gelişme olacak.ilerde hayatına cesur bir sevgili girecek.cesur ve kararlı.bu kişi eski sevgilin mi bilmiyorum ve sen işinde terfi edeceksin içinden gelen sese güvenip hareket edeceksin ve hem iş hem aşk konusunda doğru bir karar vereceksin

oluur canım ben akrep beyaz tenli ela gözlüyüm oda esmer koç kahve gözlü saçlı:)

ay çok sıkıntılı falın niye böyle çıkmış ki:s
ailevi problemler var.baya ciddi olucak kavgalar var.
y harfli birinden zarar görebilirsin akrabalarındanmış gibi geldi bu.
sevgilin ve sende göz var sizi izleyenler var canım.
toplu bi yere gitmeniz var arkadaşlarla orda biraz canını sıkıcaklar.
kocaman balığın var ya.bu işle ilgili geldi bana.
çok nazarın var kendini rahatsız hissediyosun bu yüzden.
maddi rahatlaman olcuak bence iş olucak sana ve kutlama yapıcaksınız arkadaşlarınla

canım falında toprak grubu hırslı bir kadın çıktı.bu kadınla ilgili bir sıkıntın var sen bazı olaylardan yada sıkıntılarından uzaklaşmak istemişsin.bunun için bir yolculuk mu düşünüyorsun.sen evlilik yada erkek arkadaşınla gelecek düşünüyorsun ama artık umudunu yitirmeye başlamışsın.canım erkek arkadaşına güvendiğini biliyorum ama başkası olduğundan şüpheleniyormusun içimden öyle geçti nedense.bugünlerde iyi bir haber almışsın bu da etrafında sana muhalefet edenlere cevap olmuş bir başarın var.yakın zamanda hayatın güzelliklerle dolacak kendini daha aktif canlı hissedeceksin.işle ilgili iyi birbaşlangıç yada olumlu bir gelişme olacak.ilerde hayatına cesur bir sevgili girecek.cesur ve kararlı.bu kişi eski sevgilin mi bilmiyorum ve sen işinde terfi edeceksin içinden gelen sese güvenip hareket edeceksin ve hem iş hem aşk konusunda doğru bir karar vereceksin

ay evet hayatında biri var mı diye düşünüyorum 2 gündür.
var mı kız?
ay o öküz arasın diye dört gözüm biliyosun:43:

bilmezmiyim canım bende benimkiyle barıştım ama bende aynı dertten muzdaribim daha bugün ayrıldık bugün yine barıştık gibi. sebepte işyerindeki bir kadın.o yüzden çok iyi anlıyorum seni. erkek arkadaşın için açıyorum fal bakim başkası çıkacak mı? zaten senin falında çıkan kadın kartı bana da çıkıyo uyuz oluyorum o karta salak kadının yüzünden kartla bağlarım bozuldu :2:

yok canım seninkinin kartlarında hiçbir kadın çıkmadı:1:seninki bu aralar aslında sanki güzel bir kazık yemiş yada kötü bir dönem geçiriyor fakat öldürmeyen acı kuvvetlendirir derler ya öyle bir güçlü hissediyor kendini.fakat duygusal anlamda küsmüş üzgün çıkmış.hayatında yeni bir karar almıyor zamana bırakmış bazı şeyleri.bugünlerde bir hastalığı olmuş.duygusal anlamda mutsuzluğu umutsuzluğu bir süre bu uzun bir süre olabilir sürecek.bu duygusal sorunları yüzünden günlük sorunlarıyla yüzleşmekten kaçıyor yada kaçacak.etrafındakiler onun hayatında başka biri olduğunu düşünüyor canım sen nerden başkası olduğu fikrine kapıldın bilmiyorum ama bu belki çevresinden böyle birşey duyduysan bence onlar yanlış düşünüyorlar hayatında biri yok.ilerde yine deminde dediğim gibi erkek arkadaşının sıkıntıları vr bunalımda gibi bu devam edecek canım hayatında başkası yok ama barışmada görmedim malesef

ay evet hayatında biri var mı diye düşünüyorum 2 gündür.
var mı kız?
ay o öküz arasın diye dört gözüm biliyosun:43:

cnm kartları atttım sana bakarmısın onlara

Bi adamla zorlu bir yola baş koymuşsun. Zihinen seni çok yıpratmış. Aldığın güzel haberler veya hissettiklerin dayanma gücünü arttırmış. bunun yanında çevrende sana destek olan insanlar da var. Karşı taraf ise bedenen yorgun. Olayları başka pencereden ele alıyor sanırım. Ya da çevresinde aleyhine konuşan onu yanlış yönlendiren kişiler var. Bu vaziyet seni biraz yoruyor ama arada söylediği sözler hatırına sanırım dayanıyorsun. Karşı tarafın çevre engelini aşarsanız sabrettiğiniz herneyse sonucu hayırlı.:) Aranızda ailevi olarak mı yaşayış olarak mı farklılık var bilmiyorum ama hep bişeyleri olur hale getirmek için birden fazla yol deniyorsunuz. Bu durum sanırım her zaman aynı olacak. Uzun yüzlü sivri burnu olan hafif gıdıklı bi adam var. Bişeylerin farkında ama kafasında oturtmaya çalışıyor. Seni anlayacağını, zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun.

ilişki açılımı için mi çektin bunları?

BÜYÜCÜ kartı
ASA SEKİZLİSİ
TERS GELEN AY
GÜNEŞ

canım burcunu ve merak ettiğin şeyi yazarsan bende sana tarot bakarım teş.ederim yorumun için

Bi adamla zorlu bir yola baş koymuşsun. Zihinen seni çok yıpratmış. Aldığın güzel haberler veya hissettiklerin dayanma gücünü arttırmış. bunun yanında çevrende sana destek olan insanlar da var. Karşı taraf ise bedenen yorgun. Olayları başka pencereden ele alıyor sanırım. Ya da çevresinde aleyhine konuşan onu yanlış yönlendiren kişiler var. Bu vaziyet seni biraz yoruyor ama arada söylediği sözler hatırına sanırım dayanıyorsun. Karşı tarafın çevre engelini aşarsanız sabrettiğiniz herneyse sonucu hayırlı.:) Aranızda ailevi olarak mı yaşayış olarak mı farklılık var bilmiyorum ama hep bişeyleri olur hale getirmek için birden fazla yol deniyorsunuz. Bu durum sanırım her zaman aynı olacak. Uzun yüzlü sivri burnu olan hafif gıdıklı bi adam var. Bişeylerin farkında ama kafasında oturtmaya çalışıyor. Seni anlayacağını, zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun.

Back
X