- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi merissu744
en azından nezaket gereği msj atabilirdin
canım teşekkür ederim. :) acele yazıp içeri gidiyorum misafir geliyor. ondan hemen kaçıyorum. kusura bakma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en azından nezaket gereği msj atabilirdin
aşıklar kartı.
aşk sevgi ile verilen kararlar.geçmişe örtü çekip büyük bir sorumluluk altına girerek tek bir sevgi ile yetinileceğine işarettir.aşıklar kartı büyük bir sevgiye ve atılacak büyük bir adıma hazırlanmanız gerektiğini gösterir.süregelen yaşantınızla yeni bir yol arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.yaşantınıza devam etmeye karar verirseniz birşey kaybetmeyeceksiniz fakat bu kart size yeni birşey keşfetme şansı sunar.aşk ilişkinizde ise sizi derinden etkileyecek yoğun bir sevginin habercisidir.sevginizi göstermekten çekinmeyin.olabilecek aksiliklerin sizi yıldırmasına izin vermeyin.
canım benim falımı da yorumlarmısın
çok sıkıntılı bir ilişkiyi geride bırakmışsın. içinde biriktirdiğin tek başına kaldığında düşünüp durduğun ufak ufak sorunlar birikmiş fakat 1 aya bunların hepsi geride kalacak. Güzel haberlerin var mutlu olacaksın falında bir aydınlık var. bir iş mi değiştiriyorsunuz yada bir iş aramamı var bilmiyorum ama yakında güzel bir kapı var inşallah umduğunuz gibi olacak.bir yerden güzel bir para kopmuş size doğru geliyor hayırlı olsun şimdiden baya rahatlayacaksınız. etrafındaki iki yüzlülüklerden bıkmışsın bu yüzden yeni ve güzel arkadaşlıklar seni mutlu edecek.bu sıralar seni motive edecek gelişmeler olacak. bazı sıkıntı ve kuruntularınız var bir müddet bunların etkisi altında kalsanızda aydınlığa çıkacağınız görünüyor ve aksine birde sevinç gözyaşı görüyorum iş hayatınızla ilgili bir yenilik hakim,bu beklenmedik birşey ve esmer bir adamdan alacağınız ya bir teklif ya bir haber var. bu maddi yönden size aşırı yarayacak yani az değil baya baya bir artış görünüyor . Falınız bitince talih oyunu oynayın zira şansınız bugün açık. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşınız ile karşılaşacaksınız. en azından ben iyi bakıyorum her ne kadar aşıklar kartı çıktı deyipte umutlansamsa!!!
kahve içiiiiiiiin benlede fallaşın gidicem diyorum:))
cevap vermiyosunuz43
bende içicem kahve ona göre:)
canım ben bu aralar kahve eklemedim ama 2 gün önce kapattığım kahveyi hala açmadım açsammıkiistersen sana tarot bakarım
canım teşekkür ederim. :) acele yazıp içeri gidiyorum misafir geliyor. ondan hemen kaçıyorum. kusura bakma.
ben kart çekeyim netten sen onu yorumla
canım ben bu aralar kahve eklemedim ama 2 gün önce kapattığım kahveyi hala açmadım açsammıkiistersen sana tarot bakarım
7 kart çektim netten rezzan kiraz sayfasından kartlar
BÜYÜCÜ kartı
ASA SEKİZLİSİ
TERS GELEN KILIÇ ALTILISI
TERS GELEN KUPA KRALİÇESİ
TERS GELEN AY
GÜNEŞ
TERS GELEN TILSIM DOKUZLUSU
bakalım yorumun ne olucak
oluur canım ben akrep beyaz tenli ela gözlüyüm oda esmer koç kahve gözlü saçlı:)
hem nereyeeee gidiyosunki ne güzel fallaşıyorduk
canım bu 2 gün önceki falım.senin yorumunu yapıcam şimdi
Eki Görüntüle 832179 Eki Görüntüle 832180 Eki Görüntüle 832181 Eki Görüntüle 832182 Eki Görüntüle 832183 Eki Görüntüle 832184 Eki Görüntüle 832185 Eki Görüntüle 832187 Eki Görüntüle 832188 Eki Görüntüle 832189 Eki Görüntüle 832190 Eki Görüntüle 832191 Eki Görüntüle 832192
canım falında toprak grubu hırslı bir kadın çıktı.bu kadınla ilgili bir sıkıntın var sen bazı olaylardan yada sıkıntılarından uzaklaşmak istemişsin.bunun için bir yolculuk mu düşünüyorsun.sen evlilik yada erkek arkadaşınla gelecek düşünüyorsun ama artık umudunu yitirmeye başlamışsın.canım erkek arkadaşına güvendiğini biliyorum ama başkası olduğundan şüpheleniyormusun içimden öyle geçti nedense.bugünlerde iyi bir haber almışsın bu da etrafında sana muhalefet edenlere cevap olmuş bir başarın var.yakın zamanda hayatın güzelliklerle dolacak kendini daha aktif canlı hissedeceksin.işle ilgili iyi birbaşlangıç yada olumlu bir gelişme olacak.ilerde hayatına cesur bir sevgili girecek.cesur ve kararlı.bu kişi eski sevgilin mi bilmiyorum ve sen işinde terfi edeceksin içinden gelen sese güvenip hareket edeceksin ve hem iş hem aşk konusunda doğru bir karar vereceksin
ay evet hayatında biri var mı diye düşünüyorum 2 gündür.
var mı kız?
ay o öküz arasın diye dört gözüm biliyosun![]()
canım falında toprak grubu hırslı bir kadın çıktı.bu kadınla ilgili bir sıkıntın var sen bazı olaylardan yada sıkıntılarından uzaklaşmak istemişsin.bunun için bir yolculuk mu düşünüyorsun.sen evlilik yada erkek arkadaşınla gelecek düşünüyorsun ama artık umudunu yitirmeye başlamışsın.canım erkek arkadaşına güvendiğini biliyorum ama başkası olduğundan şüpheleniyormusun içimden öyle geçti nedense.bugünlerde iyi bir haber almışsın bu da etrafında sana muhalefet edenlere cevap olmuş bir başarın var.yakın zamanda hayatın güzelliklerle dolacak kendini daha aktif canlı hissedeceksin.işle ilgili iyi birbaşlangıç yada olumlu bir gelişme olacak.ilerde hayatına cesur bir sevgili girecek.cesur ve kararlı.bu kişi eski sevgilin mi bilmiyorum ve sen işinde terfi edeceksin içinden gelen sese güvenip hareket edeceksin ve hem iş hem aşk konusunda doğru bir karar vereceksin
hem nereyeeee gidiyosunki ne güzel fallaşıyorduk
canım bu 2 gün önceki falım.senin yorumunu yapıcam şimdi
Eki Görüntüle 832179 Eki Görüntüle 832180 Eki Görüntüle 832181 Eki Görüntüle 832182 Eki Görüntüle 832183 Eki Görüntüle 832184 Eki Görüntüle 832185 Eki Görüntüle 832187 Eki Görüntüle 832188 Eki Görüntüle 832189 Eki Görüntüle 832190 Eki Görüntüle 832191 Eki Görüntüle 832192
7 kart çektim netten rezzan kiraz sayfasından kartlar
BÜYÜCÜ kartı
ASA SEKİZLİSİ
TERS GELEN KILIÇ ALTILISI
TERS GELEN KUPA KRALİÇESİ
TERS GELEN AY
GÜNEŞ
TERS GELEN TILSIM DOKUZLUSU
Bi adamla zorlu bir yola baş koymuşsun. Zihinen seni çok yıpratmış. Aldığın güzel haberler veya hissettiklerin dayanma gücünü arttırmış. bunun yanında çevrende sana destek olan insanlar da var. Karşı taraf ise bedenen yorgun. Olayları başka pencereden ele alıyor sanırım. Ya da çevresinde aleyhine konuşan onu yanlış yönlendiren kişiler var. Bu vaziyet seni biraz yoruyor ama arada söylediği sözler hatırına sanırım dayanıyorsun. Karşı tarafın çevre engelini aşarsanız sabrettiğiniz herneyse sonucu hayırlı.:) Aranızda ailevi olarak mı yaşayış olarak mı farklılık var bilmiyorum ama hep bişeyleri olur hale getirmek için birden fazla yol deniyorsunuz. Bu durum sanırım her zaman aynı olacak. Uzun yüzlü sivri burnu olan hafif gıdıklı bi adam var. Bişeylerin farkında ama kafasında oturtmaya çalışıyor. Seni anlayacağını, zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsun.