karşılıklı kahve falı baktırmak isteyen var mı?

Bu fal olayı iki kişinin arasında dönüyor sanırım size kolay gelsin bayanlar

Bakmasını bilsek yani ben şahsen kendime bakardım

hergun de fal bakilmaz ki..annem fal balmayi bilseydi zaten onunkini buraya koymazdim..illa pazarlikli diyosunuz yani.belese yok :))

Boşuna yüklemişiz mandalcım bilseydik beklemezdik boşuna neyse

insan kendine fal bakamaz artı ben pazarlık yapmadım bu sitede herkes öyle yapıyor karşılıklı isterseniz konu açıp biriniz koysun kim bakıyor kendinizde görürsünüz artı ben kimseyi yükleyin bakıcam demedim sitem etmenize gerek yok

Sitem ettiğimizi de kim söyledi kaldı ki madem konu sahibisiniz bir açıklama yapın oralı olmadan kendi aranızda yazışıyosunuz misafir ağırlama şeklinize bayıldım

Son düzenleme:
Sitem ettiğimizi de kim söyledi kaldı ki madem konu sahibisiniz bir açıklama yapın oralı olmadan kendi aranızda yazışıyosunuz misafir ağırlama şeklinize bayıldım

açıklama yaptım zaten karşılıklı diyerek daha nasıl bi açıklama yapayım anlamıyorum ki artı sadece oralı olmayan ben değilim farkındaysan hala aynı tutum içerisindesin madem hoşuna gitmiyor aç bi konu sende gerginlik yaratmaya gerek yok

Tutumum ısrar ediyorsunuz diyen tavrınıza.... Gerginlik yaşayacak bir durumum yok... Konu açmak istesem zaten açarım bunu söylemenize gerek yok cidden çok kibarsınız tebrik ederim Hoşçakalın.....

Sanki hiç kendinizle olamamış gibisiniz ikinizde bu ilişkide yani her kafadan bir ses çıkmış gibi bir şey olmuş rahat yaşayamamışsınız bir şeyleri yani o yorum yapmış bu yorum yapmış.zaten senin bi önceki falında da söylemiştim çok göz çıkmış diye çok nazar değiyo sana bu durum ilişkilerine de yansıyo muhtemelen.mutlu bir ilişki hiçbir zaman çekilmez etraftan zaten mutsuz olan herkesin gözü kalır.aslında mutlu da bir ilişkiniz varmış yani birbirinizi tamamlamışsınız hep rahat hissettimişsiniz birbirinizin yanında kendinizi mutlu hissetmişsiniz..onun çevresinde biri var düşüncelerini çok fazla etkiliyo bu kişi onun.bu bir arkadaşı mı aile bireyi mi yoksa ona karşı bir şeyler hisseden biri mi bilemedim ama siz birlikteyken de hep müdahale etmek istemiş ilişkinize şu anda da o kişi onun düşüncelerini etkiliyo.hani çekip almak istemiş hep.zaman zaman sana çok ihtiyacı olmuş ya da oluyo hala hani omzuna yatıp ağlamak istiyo bazen öyle bir his geliyo gibi arada.içini zaman zaman sıkıyo ama kendini de her şeye kapatmıyo bu.yani sürekli planları programları oluyo gibi hayatına olduğu gibi devam ediyo ama aklını da bazı şeyler çok yoruyo.güçlü de bir insan aslında üstesinden gelmek istese geliyo ama bunu istemesi çok önemli..sen ona göre daha iyi niyetli yaklaşmışsın olaylara ve kararlarında net görünüyosun sen onu çevresi çok fazla etkilerken senin kendi düşüncen neyse o olmuş.ilişkinizin boyutu neydi artık oluru var mı yok mu bunu bilemem ama ben bi görüşme görüyorum.bu senle mi yoksa bir başkasıyla mı bilmiyorum ama karşılıklı bi görüşmesi var bi kızla.sen de olabilirsin bu.çünkü gene bunun arkasındaki meraklı topluluk toplanmış.duygularını geri planda tutmak istiyo karşıdaki görüşüceği.bir de şu an kötü durumda o da dışına belli ediyo mu etmiyo mu bilemem ama çok sıkılıyo içi içini yiyo aslında iç dünyası kararmış resmen bir şeyin pişmanlığını yaşıyo kendini de sıkmış karartmış.seçtiği her yola seni de sürüklüyo gibi aklında aslında kafasında sürekli dolaşan biri var sana yoruyorum ben bunu.s ve e harfi var mı senin isminin içinde.başarılı bir iş hayatı var gibi geldi bana değilse de büyük yükselişler yaşıyo ve dilekleri var ki gerçekleşiyo bir bir.birinin önünde diz çökücek bu özür diliycek yani.bir şeyi yapmak isteyince hızlı fakat adım adım hareket ediyo mantıklı bir insan o yüzden bir şey yapmak istediğinde üstesinden geliyo.maddi sıkıntıları var gibi bu ara küçük küçük borçlar alabilir.büyükte bir sıkıntısı var içine atıyo ama canını fena sıkan bir şey bu.kalbi de temiz aslında.ama kendine çok mu fazla güveniyo bilemedim bi özgüven var ama.bi tırmanış var olduğunun dışına çıkıcak bu yolda yani gururunu falan hiçe sayıcağı bir durum bu.güzel temiz haberleri var.iki şey arasında kalıcak bi seçim yapmak zorunda hissedicek kendini ve o istediği iki şeyden birine sırtını dönücek.sağlam bi dostu var yaşadığı her zorluğunda yanında oluyo bir şeyden kurtarıcak onu şu sıra bu kişi.beyaz tenli kumral bi kız çıkmış net bir şekilde sen misin bilmiyorum canım.bi hayranlık var gibi ona karşı.ama kız oralı değil hiç.büyük bir aşk bırakmış gibi geride büyük bir aşk mı yaşamıştınız bilmiyorum ama temiz bir aşka sırtını dönmüş.

Tutumum ısrar ediyorsunuz diyen tavrınıza.... Gerginlik yaşayacak bir durumum yok... Konu açmak istesem zaten açarım bunu söylemenize gerek yok cidden çok kibarsınız tebrik ederim Hoşçakalın.....

arkadaşlar karşılıksız baktığımız da oluyo ama herkesin her fala bakabilecek vakti yok maalesef başlıkta karşılıklı yazıyo zaten karşılıklı olmayan başlıklar da var oraya da yükleyebilirsiniz fallarınızı.vakit bulan bakar zaten bir şekilde bu sorun yapılcak bir durum değil

karşılıklı kahve falı baktırmak isteyen var mı?

canım şu an hala mesaj atamıyorum mesaj atabildiğimde detaylı konuşalım bu durumu olur mu? sen yükle o dediğin falını da yorumlamaya çalışiyim :) genel tarot bakmak istersen de bak o zaman bakabilirsen bu ara güzel şeyler duymaya ihtiyacım var mesaj atarsın bakarsan sen de yükle dediğin falını bakalım ona da

cnm çok teşekkür ederim fal bu tmm cnm bakıyorum

Eklentiler

• $Snapshot_20131230.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 68
  • $Snapshot_20131230_1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $Snapshot_20131230_2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $Snapshot_20131230_3.webp
    16 KB · Görüntüleme: 75
  • $Snapshot_20131230_4.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $Snapshot_20131230_5.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20131230_6.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 70
  • $Snapshot_20131230_7.webp
    20 KB · Görüntüleme: 74
  • $Snapshot_20131230_8.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 78

ben senin özeline atıyorum cnm falı

cnm çok teşekkür ederim fal bu tmm cnm bakıyorum

Doğru görmüşsün canım net biri çıkmış falında güler yüzlü biri bu mutlu bir şekilde geliyo sana.eski erkek arkadaşın mı yeni birisi mi tam net çıkaramıyorum ama şunu söyliycem her şeyi bırakıp her şeyi silip geliyo yani sadece seni düşünerek sadece seni isteyerek etraftan soyutlanarak geliyo bu kişi sana.beklediğin biri gibi de aslında ve nasıl desem olumlu gelişen bir şey bu senin açından.iki elini açıp sevgini kalbini suncaksın bu kişiye onun güler yüzlülüğü mutluluğu bundan kaynaklanıyo olabilir.ve hani ne olacak biliyo musun sıkıntılarının üstüne basıyosun artık resmen bu olaydan sonra karşındaki insan da öyle. çok ilginç.ama sende bi gölge oluşuyo nasıl desem hani ardında bırakıyosun ama seni takip eden bi gölge gibi bir şey bu.ve soru işaretleri.çevrenden birini bir şeyden sorumlu tutuyo gibisin onunla şu sıra bi tartışman olabilir.içindekileri püskürtüyosun resmen ona karşı.bi dostun sana destek olacak bu konuda yani bu tartışmada yanında olacak.özlediğin biri var bi kız bu arkadaşın ya da kardeşin de olabilir şu sıra onunla buluşcaksınız bayadır görüşmemeişsiniz oturup dertleşme özlem giderme var.aldığın çok güzel bi haber içini çok rahatlatcak.için ferahlıyo duyduğunda.biriyle daha bi kavuşman var ikiniz de üzgün ama özlemli bi kavuşma gibi huzurlu gözüküyo bir de.büyük bi E harfi var hayatında önemli bi yere koymuş gibisin bu kişiyi.baş harfi de olabilir isminin içinde de olabilir.güzel de bi kuşun çıkmış mutlu haberler alıyosun.belli dönemlerde gözükücek karışıklıklar karmaşalar var ama çok fazla can sıkıcı şeyler değil bunlar atlatılıcak şeyler.ailevi şeyler de olabilir.içinden geçirdiğin ve çokk istediğin dileğin tez zamanda gerçekleşiyo çok yakınd.içine bir şeyi büyük dert etmişsin ama az kalmış o da gidiyo.sevinç göz yaşın var çok temiz.F harfinde birisi var bir de bu da uzaktan seni izleyen elini uzatmak isteyen birisi ama pek yakınlaşcak gibi durmuyo çekiniyo gibi yani.hasta birisi var mı çevrenizde canım yatan biri senin için hep iyi şeyler olsun istiyo bu kişi dua ediyo sana yoksa da kısa süreli bi hastalık yaşayabilir bi yakının.şu saatlerde çok iyi yorumlayamamaış olabilirim canım ama bunları gördüm bu arada tarot için teşekkürler tespitlerin çok doğru yorumun da 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…