şaşırmana gerek yok çünkü o bu konuyla ilgili inat yapmış o yüzden oda senden adım bekliyor onunla ilgili haber olucak cnm[/QUOT
bunun da farkındayım zaten inat yaptığının ama o kırıcak o inadı yani ben bu kadar bekledikten sonra artık benden o adım gitsin istemiyorum teşekkür ederim canım aydınlattığın için.. yorumluyorum şimdi falını
şaşırmana gerek yok çünkü o bu konuyla ilgili inat yapmış o yüzden oda senden adım bekliyor onunla ilgili haber olucak cnm[/QUOT
bunun da farkındayım zaten inat yaptığının ama o kırıcak o inadı yani ben bu kadar bekledikten sonra artık benden o adım gitsin istemiyorum teşekkür ederim canım aydınlattığın için.. yorumluyorum şimdi falını
tmm cnm ben teşkkür ederim şimdiden ben o falı 3 gün önce içtim aslında 3 gün önce kendi falımı içtim bi silüet çıktı kimse anlayamadı onun adına içtim snr ama bakalım snin yorumunu mrk ediyorum
tmm cnm ben teşkkür ederim şimdiden ben o falı 3 gün önce içtim aslında 3 gün önce kendi falımı içtim bi silüet çıktı kimse anlayamadı onun adına içtim snr ama bakalım snin yorumunu mrk ediyorum
tamam canım biraz bekle de uzunca yorumlıyim
Bu fal olayı iki kişinin arasında dönüyor sanırım size kolay gelsin bayanlar
yaa oylemi.o zaman ne espriis kalir.ben herkede acik konu saniyordum.bosuna yuklemisiz
Sitem ettiğimizi de kim söyledi kaldı ki madem konu sahibisiniz bir açıklama yapın oralı olmadan kendi aranızda yazışıyosunuz misafir ağırlama şeklinize bayıldım
cnm 2 li bir vakit var burda o arayacak seni ama şuan gurur yapmışsınız şuan için bişey yok 2 li bir vakit var benim tavsiyem cnm sen arama ararsan alışkanlık yapar her kavgada çekip gider geride gelez burda o gelcek gözüküyor sorun varsa sor ben kahveyi yükleyeyim sende sorunu sor bu onun adına içtiğim fal
Tutumum ısrar ediyorsunuz diyen tavrınıza.... Gerginlik yaşayacak bir durumum yok... Konu açmak istesem zaten açarım bunu söylemenize gerek yok cidden çok kibarsınız tebrik ederimHoşçakalın.....
karşılıklı kahve falı baktırmak isteyen var mı?
canım şu an hala mesaj atamıyorum mesaj atabildiğimde detaylı konuşalım bu durumu olur mu? sen yükle o dediğin falını da yorumlamaya çalışiyim :) genel tarot bakmak istersen de bak o zaman bakabilirsen bu ara güzel şeyler duymaya ihtiyacım var mesaj atarsın bakarsan sen de yükle dediğin falını bakalım ona da
cnm çok teşekkür ederim fal bu tmm cnm bakıyorum
canım şu an hala mesaj atamıyorum mesaj atabildiğimde detaylı konuşalım bu durumu olur mu? sen yükle o dediğin falını da yorumlamaya çalışiyim :) genel tarot bakmak istersen de bak o zaman bakabilirsen bu ara güzel şeyler duymaya ihtiyacım var mesaj atarsın bakarsan sen de yükle dediğin falını bakalım ona da
cnm çok teşekkür ederim fal bu tmm cnm bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?