Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizlerin adlarınızı bilmiyorum ama ne kadar çok şey biliyorsunuz siz ya:)) sizden öğrenceğim ne çok şey var benimm süpersiniz siz yaa:) ben böle olduğunuzu bilseydim...
bu arada dediim gibi adlarınızı bilmiyorum ama sultan of konya ablacımm; zeko ablamın dediğini düşünecek olursam tabii ki de çıkmam... (ayrıca hepinize ablacım die hitab ediyorum sizden çok küçüğüm çünkü:)) )
gurbaa prenses ablacım çok saol benim hakkımdaki düşüncelerin için.. bence de çok basit o kız:)) zeko ve gurbaa prenses ablamın dediği her şeyi ciddiye alıcam ve uygulicam.. sizin önerileriniz ve düşündükleriniz için çok teşekkürler... herkes beni hep ezilen sanıyodu(veya ben öle biliyorum:)) ) ama artık yepyeni biri gelcek karşılarına.. sizin sayenizde :))
canım hayatta bir tek şeyi unutma hiç bir erkeğe güven olmaz yaşadıkça bunu anlayacaksın en sessiz erkek bile bigün patlar sadece kendine güven ben bunlar olduktan sonra kimse umrunda olmasın daha aşık olacağın çook zamanların olucak kendini şimdiden yıpratma cnm bişey olursa herburdayım yardımcı olmaya çalışırım cnm kendine ii bak