• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşılıksız Aşk Yaşayanlar Köşesi

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Bu konu sevip de sevilmeyenler için olsun. Yazalım dertlerimizi, ne hissettiğimizi, duygularımızla nasıl baş ettiğimizi veya edemediğimizi. Umut olup olmadığını. Bu konu bizler için olsun, bizim de bir konumuz olsun istedim.

Kaybettik. Küçük görüldük, zaafımız ve zayıflığımızla rezil olduk, sevilmedik, beğenilmedik. Bari kendimize ait bir konumuz olsun bir başkaldırı gibi. Hikayelerimizi paylaşalım.. Belki de bu bana ve ben gibilere daha güçlü hissettirecek, hiç bilmiyorum...

Bu konu sevip de sevilmeyenler için olsun. Yazalım dertlerimizi, ne hissettiğimizi, duygularımızla nasıl baş ettiğimizi veya edemediğimizi. Umut olup olmadığını. Bu konu bizler için olsun, bizim de bir konumuz olsun istedim.

Kaybettik. Küçük görüldük, zaafımız ve zayıflığımızla rezil olduk, sevilmedik, beğenilmedik. Bari kendimize ait bir konumuz olsun bir başkaldırı gibi. Hikayelerimizi paylaşalım.. Belki de bu bana ve ben gibilere daha güçlü hissettirecek, hiç bilmiyorum...
güzel bir topik konusu olmuş

Tam benlik bir konu. Bana da iyi gelir başka hikayeleri duymak. Ben de seviyorum birini. Aslında ne aklmın ne de kalbimin onaylayacağı biri. Yine de aşık oldum işte:KK61:Aslında aşk güzel şey tabii karşılık bulursa. İnsan en başta aşkın heyecanıyla o sevmese de olur beni diyor fakat öyle değil işte. Herkes ister sevdiği yanında olsun, elini tutsun, bir derdi olduğunda gelsin anlatsın. Kısaca o sizin hayatınızın merkezi olmuşken, siz de onun hayatından küçük de olsa bir parça olabilseniz. Ama olmayınca olmuyormuş. En kötüsü de onun duygularınızı öğrenip yüzünüze anlamadan bakması. Tez elden kurtuluruz inşallah. Amin:KK68:

Tam benlik bir konu. Bana da iyi gelir başka hikayeleri duymak. Ben de seviyorum birini. Aslında ne aklmın ne de kalbimin onaylayacağı biri. Yine de aşık oldum işte:KK61:Aslında aşk güzel şey tabii karşılık bulursa. İnsan en başta aşkın heyecanıyla o sevmese de olur beni diyor fakat öyle değil işte. Herkes ister sevdiği yanında olsun, elini tutsun, bir derdi olduğunda gelsin anlatsın. Kısaca o sizin hayatınızın merkezi olmuşken, siz de onun hayatından küçük de olsa bir parça olabilseniz. Ama olmayınca olmuyormuş. En kötüsü de onun duygularınızı öğrenip yüzünüze anlamadan bakması. Tez elden kurtuluruz inşallah. Amin:KK68:

:) Kendim gibi başka birini daha bulduğuma sevindim. Benim ise derdim genellikle aşkı anlatabileceğim birini bulamamak. Belki buraya yazma sebebim de budur. Onunla ilgili çok şeyler yaşıyorum, yeni şeyler gelişiyor, oluyor, ama paylaşabileceğim birini bulamıyorum.

Gelişmeleri yazabilirsin buraya. İstersen en baştan anlat.Belki seninkinde umut vardır. Benimki çok umutsuz çünkü:)

umut var rabbit var, o yüzden içim içime sığmıyor ya. en son gördüğümde bana gizli gizli bakarken gördüm onu, ve ben başka bir adamla konuşurken kötü kötü baktı bizim olduğumuz tarafa ve huzursuz huzursuz volta atmaya başladı.

Aslında ne kadar süredir tanıştığınıza bağlı bu belirtiler. Eğer uzun süredir tanıştığınız halde bir adım atmadıysa sadece bakışmalar varsa durum kötü:( ama yeni yeni başladıysa bu ufak kıskançlıklar onu harekete geçirebilir,inşallah öyle de olur:KK49:Bi de insan sevince o küçük anları bile defalarca düşünüyor, içinde tuhaf bir mutluluk oluyor. Acabalar bile heyecanlandırıyor işte. Bu duygular bile güzel inan ki, karşılığı olmasa bile:KK60:

ben de bir zamanla karşılıksız sevmiştim
geçiyor kızlar hem de hiiiç beklemediğiniz gibisinden geçiyor
ben bu adama aşııığıı.......m derken cümleniz yarıda kalıp aşıktım ne oldu yaw bütün hislerime diyorsunuz sanki aniden ehehhee
farkettirmeden sessiz usulca ....yani geçiyor
hiiiç takmayın nasılsa geçecek deyin hayatınıza bakın ;)

Aslında ne kadar süredir tanıştığınıza bağlı bu belirtiler. Eğer uzun süredir tanıştığınız halde bir adım atmadıysa sadece bakışmalar varsa durum kötü:KK43: ama yeni yeni başladıysa bu ufak kıskançlıklar onu harekete geçirebilir,inşallah öyle de olur:KK49:Bi de insan sevince o küçük anları bile defalarca düşünüyor, içinde tuhaf bir mutluluk oluyor. Acabalar bile heyecanlandırıyor işte. Bu duygular bile güzel inan ki, karşılığı olmasa bile:KK60:
uzun süredir tanışmıyoruz. karşılığı var. biliyorum. başka yollardan duydum, kendisi direk diyemese de. bana gelmek istiyor ama gelemedi henüz, yaptığı hatadan utanıyor.

uzun süredir tanışmıyoruz. karşılığı var. biliyorum. başka yollardan duydum, kendisi direk diyemese de. bana gelmek istiyor ama gelemedi henüz, yaptığı hatadan utanıyor.
Aaaaaa karşılığı olduğunu düşünüyosan iyi sevindim şuan, hadi hayırlısı. Demekki biraz zamana ihtiyacı var. Sen yine ufaktan kıskandır bakalım. Belki seni başkası kapar korkusuyla hemen açılır:KK60:

Benide alin aranizaaa =)

Ben 3 ay önce biriyle tanistim cok iyi gidiyordu hergün konusuyorduk arada bir bulusuyorduk cok iyi anlasiyorduk.
bana güzel sözler ediyordu hele bi bakisi vardi bana inanin bana unutamiyorum hep gözümün önüne geliyor...

Malesef geride kaldi.beyefendiden 2 haftadir haber alamiyorum.uni okuyor bana cok streste oldugunu ve bu senenin sonuna kadar bana zaman ayiramayacagini söyledi fakat benimle kesinlikle devam tanismak istediginide söyledi.
Ve öyle kaldi hersey..

Ben ona birkere yazdim cvp gelmedi.

Hatta onun kuzeni benim okul arkadasimdi ve tanismamiza o sebep oldu. Bana dün sordu nasil gittigini anlattim herseyi ondanda haber yok...halbuki cok istemisti bizim bir cift olmamizi..daha öncede beyefendinin neden böyle davrandigini anlamadigini söylemisti bana..

Kizlar kalbim hem bana yazsin diyor hala tabismak istiyor ama bir yandan da 2 hafta sana 2 dakika zaman ayirmayani birak kendi halindr diyor... Hergün düsünüxorum onu her mesaj geldiginde o olsun diye ümitle bakiyorum telefona..

Ne kadar zormus bu iliski durumlari.. zaten erkek milletini de anlamis degilim

Kızlar benden iyi durumdasınız inanın. Üç ay önce ayrıldık, ben çok aradım mesajlar gönderdim telefonumu engelledi sildi bir de rahatsız ediyormuşum bu damgayı da yedim. Bu çok çok kötü bir durum.Var olan psikolojim daha da bozuldu. Şimdi ben kötü bir insanım o iyi..Duygularım karmakarışık..

Benide alin aranizaaa =)

Ben 3 ay önce biriyle tanistim cok iyi gidiyordu hergün konusuyorduk arada bir bulusuyorduk cok iyi anlasiyorduk.
bana güzel sözler ediyordu hele bi bakisi vardi bana inanin bana unutamiyorum hep gözümün önüne geliyor...

Malesef geride kaldi.beyefendiden 2 haftadir haber alamiyorum.uni okuyor bana cok streste oldugunu ve bu senenin sonuna kadar bana zaman ayiramayacagini söyledi fakat benimle kesinlikle devam tanismak istediginide söyledi.
Ve öyle kaldi hersey..

Ben ona birkere yazdim cvp gelmedi.

Hatta onun kuzeni benim okul arkadasimdi ve tanismamiza o sebep oldu. Bana dün sordu nasil gittigini anlattim herseyi ondanda haber yok...halbuki cok istemisti bizim bir cift olmamizi..daha öncede beyefendinin neden böyle davrandigini anlamadigini söylemisti bana..

Kizlar kalbim hem bana yazsin diyor hala tabismak istiyor ama bir yandan da 2 hafta sana 2 dakika zaman ayirmayani birak kendi halindr diyor... Hergün düsünüxorum onu her mesaj geldiginde o olsun diye ümitle bakiyorum telefona..

Ne kadar zormus bu iliski durumlari.. zaten erkek milletini de anlamis degilim
Tuhaf biriymiş. Hepimizin stresleri var canım, hayatımızda meşguliyetlerimiz var. Ama sevdiğimiz kişinin sesini duymak, görüşemesek de bir mesaj yazmak stresimizi azaltmaz mı, mutlu olurum ben böyle bir şey olsa. Belki hatasını anlar bir mesaj yazmak bu kadar zor gelmemeli, hele ilk zamanlar

Kızlar benden iyi durumdasınız inanın. Üç ay önce ayrıldık, ben çok aradım mesajlar gönderdim telefonumu engelledi sildi bir de rahatsız ediyormuşum bu damgayı da yedim. Bu çok çok kötü bir durum.Var olan psikolojim daha da bozuldu. Şimdi ben kötü bir insanım o iyi..Duygularım karmakarışık..
Amaaan boşver kötü ol, sanki iyi olunca değerimiz biliniyor:DO da öyle düşünsün, zaten üç ay olmuş bak koskocaman. Tamamen unut gitsin. Umursama bile ne düşünüyormuş. Seni istemeyeni niye isteyesinki canım, bir o kalmadı yaa:KK36:

ben de bir zamanla karşılıksız sevmiştim
geçiyor kızlar hem de hiiiç beklemediğiniz gibisinden geçiyor
ben bu adama aşııığıı.......m derken cümleniz yarıda kalıp aşıktım ne oldu yaw bütün hislerime diyorsunuz sanki aniden ehehhee
farkettirmeden sessiz usulca ....yani geçiyor
hiiiç takmayın nasılsa geçecek deyin hayatınıza bakın :KK66:
Umarım dediğin gibi olur. Hatta geçti galiba benimki okurken:D

Tuhaf biriymiş. Hepimizin stresleri var canım, hayatımızda meşguliyetlerimiz var. Ama sevdiğimiz kişinin sesini duymak, görüşemesek de bir mesaj yazmak stresimizi azaltmaz mı, mutlu olurum ben böyle bir şey olsa. Belki hatasını anlar bir mesaj yazmak bu kadar zor gelmemeli, hele ilk zamanlar
Aynen bende böyle düsünüyorum. Yarin dogum gunu var yazip yazmama konusunda kararsizim. En yakin arkadasim yazma diyor sonucta ondan 3 haftadir ses seda yok..sence ne yapmaliyim?

Aynen bende böyle düsünüyorum. Yarin dogum gunu var yazip yazmama konusunda kararsizim. En yakin arkadasim yazma diyor sonucta ondan 3 haftadir ses seda yok..sence ne yapmaliyim?
Bence samimi ama kısa bir mesajla kutla doğumgününü. Sonuçta tepkisine göre ne yapacağına karar verirsin. Ona attığın son adım gibi kabul et bunu.

Bence samimi ama kısa bir mesajla kutla doğumgününü. Sonuçta tepkisine göre ne yapacağına karar verirsin. Ona attığın son adım gibi kabul et bunu.
Aynen bende böyle düsündüm. Eger mesajima.cvp vermeszse onunla ilgili herseyi silicem. Sagol.cnm

Aynen bende böyle düsündüm. Eger mesajima.cvp vermeszse onunla ilgili herseyi silicem. Sagol.cnm
Burada bir arkadaşımız bu şekilde hareket edip sonra pişman olmuştu söylemeden geçmek istemedim. Pek ilgilenmeyen bir erkek vardı hayatında, doğum gününü kutlasam mı kutlamasam mı diye sormuştu. Sanırım sonra kutlama mesajı atmaya karar vermiş, atmış ve adamdan hiçbir cevap gelmemişti. Çok pişman olduğunu hatırlıyorum. Bence bir kez daha düşün.

Back
X