- 26 Şubat 2015
- 344
- 360
- 34
- Konu Sahibi sevdalibasim
2013 eylülünde üniversiteye başlamamla er şey değişti. yeni bir arkadaş ortamı oluşturmaya çalışıyordum. o zaman tanıştık mr.x ile. ben önce hiç bir şey hissetmedim. sonra arkadaş grubuyla daha çok vakit geçirdikçe birbirimizi tanıdık. çok yakın davrandı. mesela grubun içinde sadece benmle konuşmalar, hemde saatlerce süren, çok güzel bir gündü diye mesaj atmalar, benim sevdiğim şarkıcının parçalarını göndermeler, kitap vermeler, facede iletimin altına şiir yazmalar... sadece ben değil herkes onun benden hoşlandığını düşündü. 3 ay sonra daha az görüşmeye başlamıştık. ben sürekli sosyal medyadan takip ediyordum ama beklediğim adımlar gelmiyordu. yani yine tiyatroya gidelim diye küçük davetler oldu ama gerçekleştiremeden olay koptu. ben onun eski sevgilisinin izine rastladım. kıskandım çok ama çok güzel ama aynı zamanda benden çok farklıydı. kötü bir şey demek istemiyorum sadece farkedin diye o güzel, manken gibi ama kültürel şeyleri önemsemeyen daha popüler biri. ben tam tersiyim edebiyat, sinema, tiyatro, felsefe falan seviyorum. o zaman beni hiçbir zaman sevmeyeceğini ve takıntılı biri olarak kalacağım korkusuyla ben bu kişiye açıldım, reddedeceğini bile bile hemde, birazda gerçeğin farkına varmak için. sonra saçma şeyler yaptım onu engelledim her yerden. aradan bir ay geçti ama düşünmekten çıldıracaktım. mesaj attım konuşmak istiyorum diye ama konuşmak istemiyorum dedi. bir yıl boyunca bu böyle sürdü ben her 2-3 ayda bir mesaj attım hep reddedildim. hatta çoğu zaman hiç cevap vermedi. yolda karşılaştığızda yüzüme bakmıyor ama aynı zamanda bilerek dibimden geçiyor, garip davranıyor, o öyle davranınca bende geriliyorum. şimdi kendin ettin kendin buldun diyebilirsiniz. haklısınız. ama olmadı. unutmak için yaptığın şeyin içine düştüm. süründüm. nefes alamamaya, ileri dereceğe depresif olmaya başladım. ondan sonraki 8 ay boyunca psikiyatriye gidip ilaç kullandım. ilaçlar varken her şey güzeldi, unutmuştum fakat bu kadar zaman geçti ve ben hala onu düşünüyorum, mesaj atmıyorum aylardır belki artık yüzüm yok. ama onunda beni takip ettiğini biliyorum. hatta eminim.
kurtulamıyorum kısaca onu düşünmekten ama tekrar ilaçlara dönmek istemiyorum. ilaçlar yüzünden hayatımın bir yılı geçti gitti, okulumda bir yıl kaybettim. ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. başka birini bul demeyin, olmuyor, flörtten falan hiç anlamam.
kurtulamıyorum kısaca onu düşünmekten ama tekrar ilaçlara dönmek istemiyorum. ilaçlar yüzünden hayatımın bir yılı geçti gitti, okulumda bir yıl kaybettim. ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. başka birini bul demeyin, olmuyor, flörtten falan hiç anlamam.