- 23 Ağustos 2012
- 51.860
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.526
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlığına bayıldım![]()
kahveye bakan olmuyor gibi:) yinede bol şans :)Karşılıklı fala istinaden yazdıydım :))
Baslik cok guzel :) ben de baktirmak istemistim kahve falima fakat ilgilenen olmamisti
ilk fotoğrafta kafamı na bele sola yan yatırınca bi uzaylı gördüm ben![]()
Ahan da burda . kambur duruyo bak sagda , hatta bildigin bir de soldaki dunyalinin elinden tutuyomus.Baktım baktım göremedim ne tarafta kız![]()
Ama sey, benim yukledigim fotografa bakarken kafani sola yatirmateknolojinin nimetlerinin gozu kor olmasin ben duzelttim
![]()
Ay bilemedim ben hic tahmin edemem anca biseylere benzetirim. Ya da uydururum mesela at var murat demek deniz var deniz asiri gelen bi murat var ya da deniz ati falan gibiSesli güldüm üşenmeyip yuvarlak içine mi aldınvalla uzaylı var neye delalet sence
![]()
Kalbinn cook ferah degil ama cok sikintili da degil.
Neseli olup gece yatarken dusundugun seyler, hayallerin var.
Cok dusunuyosun dusundugun zaman karanliga gomuluyosun.
Dua ettigin birsey var cok temiz gorunuyorsun ama bunun icin zaman var.
Etrafinda cok sinsi,tehlikeli insanlar dikkatli olman gerektigini dusunuyorum.
Gitmek istedigin iki yol var birini yarilamissin digerinin onu simdilik kapali.
( al sana benden iki sallamalik fal )![]()
Hayir ciddiydim zaten. Gorebildigimce yorumladim :) hic uyan bisey yokmu.Ayyy ben de ciddiye alıp okudum son cümleye kadar![]()
Hayir ciddiydim zaten. Gorebildigimce yorumladim :) hic uyan bisey yokmu.
Ya aslinda eskiden bakiyodum oylesine tabi hatir icin hep tutuyo diyolardi.Vallahi uymuş aslındafalıma hep sen bak
![]()
Ya aslinda eskiden bakiyodum oylesine tabi hatir icin hep tutuyo diyolardi.
Baya oldu bakmayali sanada iki atayim dedim. Ama ciddi yazdim.