• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karşılıksız tarot bakabilirim :))

1984 aslan burcu yükselenim yengeç ilişki durumum nisanlimla aramız kötü, ne olacak evlilik var mı yok mu O da akrep burcu

Bekar
boğa burcu
31 yaşındayım

Bir süredir görüştüğüm biri var (boğa burcu) aklıma takılan şeyler var..bir geleceğimiz varmı, varsa şayet neler
bekliyor bizi, nasıl bir ilişki olur. :KK51:
Şimdiden teşekkür ederim

25 yaşındayım ilişkim yok bakarsınız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden :KK200:

bende baktirmak istiyorum 22 yasindayim boga burcuyum iliskim yok su an baska birisiyle 1 aydir fln hep aşik oldugunu soylerdi bana inandirdi kendini cok kotu seyler yasatti ve baskasini bulunca sevmiyorum dedi yani hep oyaladi fakat ahim var 6 ay diyorlar hep pismanligi icin tarotta fakat merak ediyorum yani sadece 6 diyolar ayrintili olarak ne nasil yani :( ne olacak yanina mi kalacak her sey ben aglamaya devam o yenisiyle mutlu ve dedi ki bu biter baskasida olur fln yani onuda sevmiyo galiba bilmiyorm ama bana cok asik oldugunu soylrdi acaba pisman olur mu ki ? bir gun bu kizi cok sevmistim der mi yani benle barismamasi ortam ve mesafe yuzundndi pisman olmasini istiyorum barismayalim ama ozur dilesin benden :'(

Bana tarot ya da kahve falı bakana, karşılığında kahve falına bakarım ;) ancak durum acil :)

merhabalar oğlak burcu 24 yaşındayım ve evliyim sağlık ve kariyer olarak yorum yaparmısınız

32 yaşındayım evliyim akrep burcuyum
Şu ara büyük belirsizlikler yaşıyorum kartlar benim için ne söyler acaba?

meraba :) ben 22 yasindayim co yakinda 23 olacam ve boga burcuyum. Su an resmiyette bir iliskim yok ama cok uzun zamandir platonik olarak birini seviyorum. Bu cocuk hem benim yakinimda ama b o kadarda uzagimda. Sizden ask uzerine bakmanizi rica ediyorum :)

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))

Yaş 26 burç: Koç , Nişanlı

ay bendee bendee oglak burcu 23 yas yenı ayrılmıs ılıskısı yok gelecekte ne olacak cok merak ediyorum yaa iş olayı vs.. S sublck

ay deme kız hıc dıkkat etmemısım huyum kurusun unutuyorum geceleri bakınca sıteye tabı aman neyse onemlı değilL :KK70:
Aman hepimiz böyleyiz.. Fallarda iş yok dua etmeye başladık dileklerim için bir iki interet sayfasında denenmiş diye aldım inş olur.. dileklerim :D

Yaş ilişki durumu ve burcunuzla birlikte merak ettiğiniz konudan bahsederseniz bakabilirim. Hem yeni başladım sayılır tecrübe edinmiş olurum. :))
23 yaşındayım ikizler burcuyum ilişkim var hayatımdaki kişi ile ilişkimde gelişmeler nasıl olucak.? İş hayatım nasıl gidecek teşekkürler :)

Back
X