Bir kismi oyle bir kismi gercek hayattanBu insanlarla sosyal medyadan mı arkadaş oluyosunuz anlamadım o kısmı
Öyle valla. Artık erkeklerle arkadaş falan olmam. Olursam sevgili olurum. Arkadaş falan olunmaz onlarla.Manyak cok, ozellikle erkeklerin cogu tuhaf cinslerden ... simdi taslanicam ama akli basinda erkek bulmak cok zor ne sevgili ne sosyal arkadas olarak hic bulasma bile.
Ben aramıyorum ki ilk onlar olmak istiyor. Sadece sanal değil gerçekteki arkadaşlarım da öyle.Sosyal medyada ekleyip arkadaş olalım diye konuşuyorsanz bi sıkıntı var zaten, sosyal hayat yok mu, bı çevre yok mu, ne bileyim mahallede selam verdiğin kimse yok mu, sosyal medyadan ne bekliyorsun ki... Arkadaş aramak nedir yani???
O zaman herkese arkadaş deme, gereginden fazla yakınlık kurma, olacağı varsa bı ilişki kendiliğinden gelişir zaten, kendini zorlamaBen aramıyorum ki ilk onlar olmak istiyor. Sadece sanal değil gerçekteki arkadaşlarım da öyle.
Nerede tanışıyorsunuz bu kisilerleBen aramıyorum ki ilk onlar olmak istiyor. Sadece sanal değil gerçekteki arkadaşlarım da öyle.
Kimiyle sanalda kimiyle reeldeNerede tanışıyorsunuz bu kisilerle
Reelde nerede tanışıyorsunuz demek istemiştim aslindaKimiyle sanalda kimiyle reelde
Genel olarak okuldaReelde nerede tanışıyorsunuz demek istemiştim aslinda
Bazı insanlar "Karşına çıkan herkes kötü olamaz" diyor. Doğru tabiki herkes kötü değil ama ben bilincaltindan dolayı mı böyle insanlari çekiyorum acaba diyorum. Zaten terapi almak istiyorum genel anlamda.Millet manyak die siz nie terapi alacaksınız ?
Kendine ne kadar değer verip kendini ne kadar seversen hayatına da ona uygun insanları çekersin. Ben böyle davranılmaya layık değilim der baştan elersin böyle çöp tipleriBazı insanlar "Karşına çıkan herkes kötü olamaz" diyor. Doğru tabiki herkes kötü değil ama ben bilincaltindan dolayı mı böyle insanlari çekiyorum acaba diyorum. Zaten terapi almak istiyorum genel anlamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?