Karşıma çıkan ergen insanlar

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.471
1.489
83
Karşıma birisi cikiyor. Arkadaş olmak istiyor. Kabul ediyorum ama sonra sebepsiz yere arkadaşlığı bitiriyor karşı taraf.
Geçenlerde biri arkadaş olmak istedi, kabul ettim. Kendisi erkekti. Neyse konuşmaya başladık. Ayak fetişi olduğunu farkettim. Gelmiş bana "Ben sapik degilim" diyor bi de. Sonra bana "Benim sevgilim var. Onu kaybetmekten korkuyorum" diye arkadaşlığı bitirmek istedi. Şimdi benim suçum ne? Galiba kizla onu ayırmamdan korktu.
Başka birisi çıktı, duzgunce bir soru sorayım dedim. Instagramda tüm mesajları geri çekip beni engellemiş.
Biri gelir dert anlatır. Teselli ederim yine ben suçlu olurum.
Bütün arkadaşlıklarım bitiyor. Anlamıyorum benim ne suçum var? Niye böyle sacma sapan insanlar çıkıyor ki karşıma? Psikolojik destek alsam işe yarar mı?

Sosyal medyada ekleyip arkadaş olalım diye konuşuyorsanz bi sıkıntı var zaten, sosyal hayat yok mu, bı çevre yok mu, ne bileyim mahallede selam verdiğin kimse yok mu, sosyal medyadan ne bekliyorsun ki... Arkadaş aramak nedir yani???

Ben aramıyorum ki ilk onlar olmak istiyor. Sadece sanal değil gerçekteki arkadaşlarım da öyle.

Bu devirde düzgün insan pek kalmadı maalesef. Çok sayılılar, umarım düzgününe denk gelirsin de çoğu böyle saçma davranıyor

netten birileriyle tanışma devri bitti gibime geliyor. psikopat da çıkabilir katil de. icq, mirc, msn nesliyiz biz. o zamanlardaki masumiyet bitti sanki.

Millet manyak die siz nie terapi alacaksınız ?
Bazı insanlar "Karşına çıkan herkes kötü olamaz" diyor. Doğru tabiki herkes kötü değil ama ben bilincaltindan dolayı mı böyle insanlari çekiyorum acaba diyorum. Zaten terapi almak istiyorum genel anlamda.

Bazı insanlar "Karşına çıkan herkes kötü olamaz" diyor. Doğru tabiki herkes kötü değil ama ben bilincaltindan dolayı mı böyle insanlari çekiyorum acaba diyorum. Zaten terapi almak istiyorum genel anlamda.
Kendine ne kadar değer verip kendini ne kadar seversen hayatına da ona uygun insanları çekersin. Ben böyle davranılmaya layık değilim der baştan elersin böyle çöp tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…