hem diosunuz ki beni görmedi, tanışıcaz hem de parama mı gelio, beni sevsin istiorum fln fln... gerçekleri göremiosunuz sanırım.
biri ona demiştir ki öğretmen bi kız var, iidir, hoştur, bi görüş... o da demiştir ki olur bi görüşelim bakalım...
siz bu kadarlık bi olaydan komplo teorisi üretmişsiniz yeşilçam tadında. siz nasıl ki kriterlerinize uygun biriyle görüşmek istiosunuz, onun da kriteleri vardır belki. siz nasıl işçi olmasın diebiliosanız, o da öğretmen olsun diebilir. siz işçi olmasın derken ne kadar paracıysanız, o da öğretmen olsun derken o kadar paracıdır. fazlası değil... olaya parama mı gelio açısından bakmak çok yalnış bence.
memur olmayabilir ama adamdır, çalışkandır, ailesini aç da bırakmaz, açıkta da. insanlık hali gün gelir işsizlik de olur ama önemli olan yenisine çabalayıp sizi mağdur etmemesidir. sizin hayatta başınıza ne geleceği belli mi, memuriyetiniz garanti mi?! dün bi konu vardı kızcağız sormuş ailesi zengin bi çocukla tanışmışlar ama çocuk hampadan para yemeye alışmış şımarık tembel bi tip. öle bi tip olsa parası garanti olsa?! yani bu iş tercih işidir, neye önem verdiğinizle alakalıdır. evet kimse geçim sıkıntısı çekeyim die göz göre göre evlenmez, evlenmesin de. ben sadece sizin tavrınıza takıldım. yoksa siz de öğretmen isteyebilirsiniz, mühendis isteyebilirsiniz, zengin isteyebilirsiniz, çok normal, saygı duyarım ama yaklaşımınız garip geldi ne yalan söyliyim.
bence kriteriniz uymuosa hiç tanışmayın bile çocuğa yazık olmasın, çünkü sanki siz bu çocukla evlenseniz yarın öbür gün işssiz kalsa, başına kakar mısınız, surat tavır yapar mısınız die düşündüm açıkçası
mutlu olmanız ve gönlünüze göre bir eş bulmanız dileğiyle