- 11 Nisan 2025
- 255
- 437
- 18
- Konu Sahibi yarissarisever
-
Etkilenmiyorum dedikleriniz zaten normal düzgün olduklarından etkilenmiyorsunuz. Siz hayalinizdeki uçarı kaçarı kişilerden etkilenmeye devam ederseniz döngü halini bozamazsiniz. Dış görünüş belası bitirecek çoğu kızımızı.
Eee kendi secımlerinizi yaşıyormuşsunuz bakış açınızı değiştirin saçma sapan kişiler olduğunu sevgili olmadan anlayamıyor musunuz ?
Omega 3 takviyesi alınYok anlayamıyorum zekam geride biraz.
Bir ay sonra 28Yaş kaç?
Omega 3 takviyesi alın
Balık cevız yiyin bol bol
Bende aynı durumdayım, artık tek takılmak da keyif vermiyor. Dediğiniz gibi ya evliler, ya çiftler aktivitelerde denge kurulmuyor enerji değişiyor bu sefer de..Herkese merhaba
Etrafımdaki tüm arkadaslarımın ilişkisi var yada evli cocuklular, bense hep elimle koymus gibi saçma tipleri bulup kendimde yara açtırıyorum.
Doğru dizgün sevilmek ne onu bile unuttum.
Karşıma kimsede çıkmıyor.
Yada ben etkilenmiyorum.
Evlilik yapabileceğime dair umudumu kaybettim. Tekrar sevilicekmiyim sevicek miyim bilmiyorum.
Bu ara kafaya çok takmaya başladım çünkü aktivite yapıcak arkadaşım yok herkesın ailesi sevgilisi var onlarlalar.
Böyle hissedip sonrasına doğrı kişiyi bulan oldumu?
Bende aynı durumdayım, artık tek takılmak da keyif vermiyor. Dediğiniz gibi ya evliler, ya çiftler aktivitelerde denge kurulmuyor enerji değişiyor bu sefer de..
Ne yapacağım bilmiyorum, hayal kırıklığı yaşamaktan birileriyle tanışma hevesim kalmadı, bir taraftan da hayat kısa tanış dene geç diyorum ama olmuyor.. umarım geçer bu dönem..
TişikkirlerSizde melisa çayı için bol bol
Sorun nerede çıkıyor genelde?Gerçekten kimseyi tanımaya mecalim kalmadı. Umarım güzel insanlarla karşılaşırız ikimizde
Sorun nerede çıkıyor genelde?
Bağlanma -Amir Levine Rachel Heller Bu kitabı okuyabilir misiniz?
Bu arada herşye nasıp işi insan elbette yanına mutlu olacağı huznunu sevincini paylaşacağı biri istiyor. Fakat başladığı gibide gitmiyor bu bi gerçek.. Aslında evlilikler ilişkiler ne aradığın ile çok ilgili insan hayatta aradığını buluyor. Ruhumuzun beslendiği yeri bulmak çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?