• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden karşıma kimse çıkmıyor?

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Belki dert değil ama neden düzgün bir ilişkim olmuyor diye düşünmeden edemiyorum.
23 yaşındayım, daha gençsin karşına kimler çıkar dediğinizi duyar gibiyim ama çıkmıyor işte olmuyor. En son sevgilim bir sene önce oldu. Geçenlerde onunla tekrar olur gibi olmuştuk ama olmadık. Onu sevdiğimden falan değil aklıma bile gelmiyordu tekrar aynı ortama girdik ve de boşluğuma denk geldi. Zaten olamadık da.
Çoğu arkadaşımın bilmem kaç yıllık ilişkisi var, ya da ayrılıyorlar bir ay geçmeden yeni birini buluyorlar ve o ilişki de uzun sürüyor.
Çok ahım şahım bir güzelliğim yok ama güzel olduğumu düşünüyorum. Hep söylüyorlar da, fakat karşıma benim istediğim gibi biri çıkmıyor.
Daha önce sevgililerim de oldu flörtlerim de ama hep kısa sürdü, bir yerde anlaşamadık. Yani hiç düzgün bir ilişkim olmadı, şöyle gezip eğlendiğim, karşılıklı sevip sevildiğim. Herkes söylüyor, bu işler şans meselesi illa ki çıkar karşına biri diye. Ama olmuyor işte tam bu sefer oldu diyorum olmadık bişey oluyor bitiyor.
Beklemekten yoruldum artık, neden çıkmıyor ki karşıma, gerçekten bekleyip bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum. Ne zamandır aşktan yana gülecek yüzüm. Nerden tanışıcam, nasıl karşılıklı sevip sevilicem.
Bu durum zaman zaman aklıma gelip sinirimi bozuyor...

Öyle bi an geliyor ki öyle birisi çıkıyor ki karşına diyorsun ki galiba o olmasaydı başka birisiyle asla olmazdı :)

Bunu bilemezsiin. Bence yalnız kalıp biraz kafanı dinlemek kötü bir seçenek değil. 1 yıl uzun bir zamanda değil. İnan olmaması çoğu zaman olmasından daha iyi. Ve böyle şeyler beklenmedik zamanlarda çıkar :) Hoş hayattaki en önemli şey aşk ya da sevgili de değil. Kendine ayırabileceğin başkasına karşı zamanını ve ilgini vermen gerekmeyen bir dönemdesin. Oturup neden ilişkim yok diye üzülmek yerine. Okuyabilir, öğrenebilir ufkunu açabilirsin ki inan bunlar sevgiliden çok daha fazla haz veren şeyler. Ha konularıma bakarsan bana diyeceksin ki. Iyi güzel konuşuyorsun da ee senin niye sevgilin var? Çünkü attım kendimi bir kazana çırpınıyorum :) Yerinde olmayı dilerdim. Yalnız ve mutlu hallerimi inan özlüyorum. O sebeple bırak erkekleti. Kendini ve dünyayı keşfe çık :)

Bunu bilemezsiin. Bence yalnız kalıp biraz kafanı dinlemek kötü bir seçenek değil. 1 yıl uzun bir zamanda değil. İnan olmaması çoğu zaman olmasından daha iyi. Ve böyle şeyler beklenmedik zamanlarda çıkar :) Hoş hayattaki en önemli şey aşk ya da sevgili de değil. Kendine ayırabileceğin başkasına karşı zamanını ve ilgini vermen gerekmeyen bir dönemdesin. Oturup neden ilişkim yok diye üzülmek yerine. Okuyabilir, öğrenebilir ufkunu açabilirsin ki inan bunlar sevgiliden çok daha fazla haz veren şeyler. Ha konularıma bakarsan bana diyeceksin ki. Iyi güzel konuşuyorsun da ee senin niye sevgilin var? Çünkü attım kendimi bir kazana çırpınıyorum :) Yerinde olmayı dilerdim. Yalnız ve mutlu hallerimi inan özlüyorum. O sebeple bırak erkekleti. Kendini ve dünyayı keşfe çık :)
Zaten olmaması daha iyi diyenlere sizin neden var o zaman demek istiyorum :) şaka bir yana, haklısınız ama insan istiyor işte. Her zaman değil de arada aklımı kurcalıyor ister istemez.

ohoooo ablacım naptın dur hele bi

bak ben 34 yaşındayım senin kadar veryansın etmiyorum :))
Yani aslında mesele birini bulayım evleneyim falan değil aslında. En az 26-27 den önce evlenmeyi düşünmüyorum. Ama sadece bir ilişkim olsun doyasıya sevip sevileyim, gezip eğlenelim. Biticek ise bitsin ama biraz uzun sürsün istiyorum :)

Zaten olmaması daha iyi diyenlere sizin neden var o zaman demek istiyorum :) şaka bir yana, haklısınız ama insan istiyor işte. Her zaman değil de arada aklımı kurcalıyor ister istemez.
Seni anlıyoruum. Yaklaşık 2.5 yıl bende yalnız kaldım ve evet bazen bende herkes gibi biraz sevfi şevkat buna benzer şeyler istediğim oldu. Sonra attım yine kendimi aynı çukura. Gereksiz olduğunu tekra gördüm. Henüz zamanı değilmiş ve olurda bir şekilde ayrılırsam inan uzuuunca bir süre yalnız kalmayı tercih ederim. İnan bana okuduğun ve kendini geliştirdiğin sürece karşına o düzeyde insanlar çıkacaktır. Çıkmasalar dahi başını ağrıtan seni gereksiz üzen ve hayattaki tek başarısı birlikte olduğu kadın sayısı olan erkeklerle değil sevgili olmak sana aşırı boş gelecek ve böylelikle doğru olana biraz daha yaklaşmış olacaksın :)

Yani aslında mesele birini bulayım evleneyim falan değil aslında. En az 26-27 den önce evlenmeyi düşünmüyorum. Ama sadece bir ilişkim olsun doyasıya sevip sevileyim, gezip eğlenelim. Biticek ise bitsin ama biraz uzun sürsün istiyorum :)

yok eksik dilek dileme der büyüklerimiz :))

ben senin özendiğin şeyi dibine kadar yaşadım

noldu bitti olcaksa tam olsun ömrünün sonuna kadar hiç ayrılma

aşk acısı çekmek isteyen tipler var tavsiye etmiyorum :))

Seni anlıyoruum. Yaklaşık 2.5 yıl bende yalnız kaldım ve evet bazen bende herkes gibi biraz sevfi şevkat buna benzer şeyler istediğim oldu. Sonra attım yine kendimi aynı çukura. Gereksiz olduğunu tekra gördüm. Henüz zamanı değilmiş ve olurda bir şekilde ayrılırsam inan uzuuunca bir süre yalnız kalmayı tercih ederim. İnan bana okuduğun ve kendini geliştirdiğin sürece karşına o düzeyde insanlar çıkacaktır. Çıkmasalar dahi başını ağrıtan seni gereksiz üzen ve hayattaki tek başarısı birlikte olduğu kadın sayısı olan erkeklerle değil sevgili olmak sana aşırı boş gelecek ve böylelikle doğru olana biraz daha yaklaşmış olacaksın :)
Öğrenciyim okuyorum, okullar açılınca da etkinliklere katılmayı düşünüyorum ama ben üniversiteye de geç başladım. Yaşıtlarımın çoğu mezun oldu. Okuldan sa zor bulurum gibi
Dediğiniz gibi yaşasam belki kötü gelecek ama illa ki insanın başına gelmesi lazım. İlla ki bir musibet lazım:halay:

yok eksik dilek dileme der büyüklerimiz :))

ben senin özendiğin şeyi dibine kadar yaşadım

noldu bitti olcaksa tam olsun ömrünün sonuna kadar hiç ayrılma

aşk acısı çekmek isteyen tipler var tavsiye etmiyorum :))
Hayırlısı olsun tam olsun tabiki teşekkür ederim çok. Siz benden önce bulun mutluluğu inşallah :)

Öğrenciyim okuyorum, okullar açılınca da etkinliklere katılmayı düşünüyorum ama ben üniversiteye de geç başladım. Yaşıtlarımın çoğu mezun oldu. Okuldan sa zor bulurum gibi
Dediğiniz gibi yaşasam belki kötü gelecek ama illa ki insanın başına gelmesi lazım. İlla ki bir musibet lazım:halay:
Valla başıma o kadar çok musibet geldikli alakalı alakasız o sebeple çokta gereli değil yahu. Umarım yanlışlar yapıp ilerde bana ya da etrafındakilere hak vermek zorunda kalmazsın :)

Benim karsima da o yaslarda pek kimse cikmamisti (universite hayati haric) 25 ten sonra akin akin yagdi. Suan bekarim o ayri tabi :halay:

Back
X