• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karsimdakinin gecmisini ne zaman sormaliyim?

acikadres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
275
11
68
İstanbul
Arkadaslar merhaba, dert degil ama goruslerinizi merak ediyorum. Biriyle gorusuyorum 1 haftadir ve daha onceden bir evlilik gecirdigini kendi arastirmalarimla ogrendim. Toplam 6 kere falan bulustuk ama hicbir sekilde gecmisin konusu acilmadi. Ne o bana sordu ne de ben. Merak ediyorum acikcasi, ne kadar evli kaldi, niye ayrildi gibi seyleri, ama direkt soramadim henuz. Sizce bu konular ne zaman acilmali, nasil sormali? Onun da bana sormamasi kafama takiliyor, sizce cok mu acele ediyorum?

Arkadaslar merhaba, dert degil ama goruslerinizi merak ediyorum. Biriyle gorusuyorum 1 haftadir ve daha onceden bir evlilik gecirdigini kendi arastirmalarimla ogrendim. Toplam 6 kere falan bulustuk ama hicbir sekilde gecmisin konusu acilmadi. Ne o bana sordu ne de ben. Merak ediyorum acikcasi, ne kadar evli kaldi, niye ayrildi gibi seyleri, ama direkt soramadim henuz. Sizce bu konular ne zaman acilmali, nasil sormali? Onun da bana sormamasi kafama takiliyor, sizce cok mu acele ediyorum?[/QU

bence önce daha önce nişanlılk evlillk vs oldumu geçmişinde diyip konuya gir sonra inersin yavaş yavaş derine karşındakiyle ciddi düşünüyosan ona geçmişini bilmm gerekir sonucta sennle gelecek düşünüyorm de yani tamm yeni başlamış ilşki ama sonu olumluda olsa olumsuzda olsa bişeyler paylaşacaksın onunla geçmişini bilmn gerek ben olsam hemen sorardım

Arkadaslar merhaba, dert degil ama goruslerinizi merak ediyorum. Biriyle gorusuyorum 1 haftadir ve daha onceden bir evlilik gecirdigini kendi arastirmalarimla ogrendim. Toplam 6 kere falan bulustuk ama hicbir sekilde gecmisin konusu acilmadi. Ne o bana sordu ne de ben. Merak ediyorum acikcasi, ne kadar evli kaldi, niye ayrildi gibi seyleri, ama direkt soramadim henuz. Sizce bu konular ne zaman acilmali, nasil sormali? Onun da bana sormamasi kafama takiliyor, sizce cok mu acele ediyorum?

kaldıramayacaksan sorma öncelikle, o sana ben evliyim demediyse evli olduğunu bildiğini de sakın çaktırma hoş bir izlenim olmaz. senin geçmişini sormaması çok da garip değil insanlar bazen bunları sormuyor çünkü bilmek iyi gibi gelirken problemlere sebep olabiliyor. geçmiş gitmiş şeylerin davası ilişkiye yansıyor. sen çok kararlıysan sormak konusunda birgün laf arasında önceden hayatın nasıldı, ciddi birileri oldu mu? gibi sorularla ufaktan denersin. yanaşmıyorsa da zorlama ama. daha 1 hafta olmuş özelini açmak istemiyor olabilir.

Doğru zaman geldiğinde konu kendiliğinden açılır zaten. Bence akışına bırakın. Acele etmeyin. Düşünsenize, yeni tanıştığınız bir insana hemen geçmişinizi açabilecek kadar güvenir misiniz? Ben olsam anlatmam, iki gün sonra bir şey olur görüşmeyi keserim bütün hayatımı anlattığımla kalırım.

illaki hemen ayrıntısını anlatsın demiyoruzda en azından başından evlilik geçtiğinide söylesin bir zahmet

illaki hemen ayrıntısını anlatsın demiyoruzda en azından başından evlilik geçtiğinide söylesin bir zahmet

Bu cevap banaydı sanırım? Daha bir haftadır görüşüyoruz diyor, bu çok kısa bir süre. Ben kendi açımdan bakıyorum ben olsam ben de söylemezdim.

uhuu hala sormadın mı birşey ben olsam delik deşik etmiştim :ssz:
Bu arada belli kendi geçmişinden çekindiği için seninkisini sormaya cesaret edemıyo senın tavrın ne olur falan dıye bence sor gitsin olacağı varsa olur yani ne sonuçlar doğurur diye çekinme belki o gittikçe geçmiş kısmından sürekli kaçacak

Bu cevap banaydı sanırım? Daha bir haftadır görüşüyoruz diyor, bu çok kısa bir süre. Ben kendi açımdan bakıyorum ben olsam ben de söylemezdim.

Valla öyle diyorsa bir güvensizlik söz konusu.. Sonuçta geçmişini bilmenin nasıl bi zararı olabilir tanı tanıma zaten tanımak için geçmiş şart..

Başından evlilik geçtiyse sana bunu ilk buluşmanızda söylemeliydi.
Detaya girmeye gerek yok elbet ama benim başımdan evlilik geçti bilmeni isterim demesi gerek.Bu ciddi bir şey sonuçta.Belki çocuğu da vardır.Sen bir an önce konuş

Valla öyle diyorsa bir güvensizlik söz konusu.. Sonuçta geçmişini bilmenin nasıl bi zararı olabilir tanı tanıma zaten tanımak için geçmiş şart..

Bir haftalık bir süreden bahsediyoruz. Bu bir haftada önce nasıl oturuyor kalkıyor, nasıl konuşuyor, muhabbet edebiliyor muyuz ona bakarım ben. Hangimiz tanışalı sadece bir kaç gün olmuş birine " bu arada ben evlendim daha önce" diyoruz? Ben kendi görüşümü söyledim size göre bir zararı olmayabilir ama ben yakın olmadığım insanların hakkımda her şeyi bilmesinden hoşlanmıyorum. :31:

Bir haftalık bir süreden bahsediyoruz. Bu bir haftada önce nasıl oturuyor kalkıyor, nasıl konuşuyor, muhabbet edebiliyor muyuz ona bakarım ben. Hangimiz tanışalı sadece bir kaç gün olmuş birine " bu arada ben evlendim daha önce" diyoruz? Ben kendi görüşümü söyledim size göre bir zararı olmayabilir ama ben yakın olmadığım insanların hakkımda her şeyi bilmesinden hoşlanmıyorum. :31:

Öyleyse yakınlık kurmasınada gerek yok.. Bu arkadaşlık sıradan bir arkadaşlık değil eğer ciddi şeyler olacaksa ciddi şeyler konuşulmalı
Buda benim görüşüm:ssz:

bir haftadır görüşüyormuzşşunuz az değil 6 kere görmüşşünüz
ve niyetiniz evlilik ise daha fazla uzatmadan evlilik nişanlık vs. geçirdin mi diye sorun bunda garipsenecek birşey yok
sonuçta yeni bir yola gireceksiniz herşeyi şeffaflaştırın
ama luzumsuz ayrıntılara girmeden

Öyleyse yakınlık kurmasınada gerek yok.. Bu arkadaşlık sıradan bir arkadaşlık değil eğer ciddi şeyler olacaksa ciddi şeyler konuşulmalı
Buda benim görüşüm:ssz:

Ben sizin görüşünüze bir şey dememiştim ki zaten, siz benim yorumumu alıntılayıp cevap yazmışsınız.
Bu arada eklemeden edemeyeceğim ama bir haftadır tanıdığım biriyle ciddi olup olamayacağımı da bilemem. Ben ciddiyete geçmemiş görüşme aşaması için yorum yapıyorum. Adam da belki benim gibi düşünüyordur diye yazdım. Her neyse. :31:

Başından evlilik geçtiyse sana bunu ilk buluşmanızda söylemeliydi.
Detaya girmeye gerek yok elbet ama benim başımdan evlilik geçti bilmeni isterim demesi gerek.Bu ciddi bir şey sonuçta.Belki çocuğu da vardır.Sen bir an önce konuş

Cocugu olmadigini biliyorum, ama bu evlilik olayindan bahsetmiyor hic. Belki de ogrenirsem uzaklasacagimi falan dusunuyordur diye dusundum.

Sizin yazdığınız satırlardan yola çıkıyorum. Herhangi bir iş güç bahanesiyle görüşülüyor olmasından değil, özellikle buluşmuş olmaktan söz ediyorsunuz değil mi ?

Eğer bu doğru ifade edilmişse, bir haftada 6 kez buluşmuş olmak, gayet yoğun bir başlangıç yapmış olmaya işaret ediyor. Kendi hayatınız, kendi geleceğiniz bu, o söylemiyor diye beklemeyin. Kafanızda hangi sebeple olursa olsun, soru işaretleri oluşmasına müsaade etmeyin, net olun. Hem kendinize hem de belki adama yardım etmiş olursunuz böylece. Bence inisiyatifi ele alın, evlilik, nişanlılık demenize gerek yok, "geçmişte ciddi bir ilişkin oldu mu" diye sorun. Erkekten beklemeyin, erkekler çoğunlukla bu konuda geri kaçmaya meyillidir.

Ben sizin görüşünüze bir şey dememiştim ki zaten, siz benim yorumumu alıntılayıp cevap yazmışsınız.
Bu arada eklemeden edemeyeceğim ama bir haftadır tanıdığım biriyle ciddi olup olamayacağımı da bilemem. Ben ciddiyete geçmemiş görüşme aşaması için yorum yapıyorum. Adam da belki benim gibi düşünüyordur diye yazdım. Her neyse. :31:

Evet aynen dediginiz gibi daha ciddiyete gecmis birsey yok. Ben kendi adima su an onu tanimaya calisiyorum, ciddiyete doner mi zaman gosterecek. Ama onu tanirken bunu da merak ediyorum bir taraftan, sanirim biraz daha beklicem konu kendiliginden acilsin diye.

Sizin yazdığınız satırlardan yola çıkıyorum. Herhangi bir iş güç bahanesiyle görüşülüyor olmasından değil, özellikle buluşmuş olmaktan söz ediyorsunuz değil mi ?

Eğer bu doğru ifade edilmişse, bir haftada 6 kez buluşmuş olmak, gayet yoğun bir başlangıç yapmış olmaya işaret ediyor. Kendi hayatınız, kendi geleceğiniz bu, o söylemiyor diye beklemeyin. Kafanızda hangi sebeple olursa olsun, soru işaretleri oluşmasına müsaade etmeyin, net olun. Hem kendinize hem de belki adama yardım etmiş olursunuz böylece. Bence inisiyatifi ele alın, evlilik, nişanlılık demenize gerek yok, "geçmişte ciddi bir ilişkin oldu mu" diye sorun. Erkekten beklemeyin, erkekler çoğunlukla bu konuda geri kaçmaya meyillidir.

Aslinda bu bulusmalarin ilki bir davette oldu konusulacak bir ortam yoktu, diger ikisi de beraber gittigimiz bir kurs cikisi yemek seklinde kisa oldu. Ama su son 3 bulusmada bol bol vakit vardi konusacak. Tesekkur ederim tavsiyeniz icin, ben de cok uzun bekleyebilecegimi sanmiyorum, sadece dogal sekilde acilsa guzel olur diye dusundum ama bakalim acilacak mi yakin zamanda.

Son düzenleme:
Back
X