evet bende tecrübeli olarak birkaç şey yazmak istedim.
ben eşimi flört döneminde çok denedim. ve hiçbir tuzağıma düşmedi. beni aldatmayacağından emindim artık. ona güveniyordum. hala güveniyorum.ama tabiki %1 lik bir ihtimalde olsa aldatılma ihtimali vardır. hiçbirşey %100 değildir çünkü.
her zaman beni korudu. gerek ailesine gerek benim eski nişanlıma karşı. eski nişanlım öyleki bana iftiralara kadar götürmüştü olayı ondan ayrıldığım için.
işi gücü yerindeydi. onunla hiçbir ortama girmekten utanmadım. çünkü utandırmadı beni. harketleri davranışları ortam bilirdi. misal veriyorum benimle beraber eğlence yerine gittiği zaman asla gözleri fıldır fıldır dönmedi hala da öyle.:ecrin_bebek:
bir yerlere eğlenmeye gittiğimizde asla bana paradan puldan hesabın kaç lira olduğundan bahsetmedi. hala da bahsetmez.
giyimime karışmaz. ama bende dikkat ederim zaten. bunu bilir.
telefonlarımı asla karıştırmaz. beni biri aradığında sorar kim di? derim annem ayşe fatma. ne oldu ne dedi diye meraklara girmez.tamam der.
her ortamda arkadaş ve aile beni hep yüceltip anneme, babama: besteyi bana layık gördünüz allah sizden razı olsun der hep.:1closedeyes:
amaaaaaaaaaaaa
bana verdiği iki sözü yerine getiremedi.
1. alkolü bırakmak
2. arkadaşlarını
zaten alkol ve arkadaşları birbiriyle bağlantılı. birinin bıraksa öbürünüde bırakacak eminim.çünkü bu arkadaşlar alkol alan arkadaşlar her akşam:çok üzgünüm:
evliliğmde tek sıkıntım alkol.. rahatsız olmasa ona bile birşey demedim. çünkü eğer 10 üzerinden puanlarsam eşimi 9/10 luk bir insan.
kızlar size tavsiyem: erkek arkadaşınız nişanlınızın kötü bir alışkanlığı varsa sakın olaki geçer bırakır demeyin. size evlenince bırakırım diye birşey için söz veriyorsa erkek ona şunu söyleyin: şimdi bıraktın bıraktın yoksa evlenmeyiz..
çünkü evlenince inan verilen sözler tutulmuyor. baştan koyun tavrınızı. evlenince tavır koymak pekte kolay değil. eğer ben nişanlıyken alkolü bırak diye diretseydim bıraktırabilirdim. onu kendimden mahrum ederdim tel bakmaz aramaz görüşmezdim. ama evlilikte öylemi? annemin evine mi gideyim? eve gelince kapıyımı açmayayım? evlilikte bunlar birer kavgaya dönüşebileceği için evlenmeden önce yapılınca özlem ve kavuşamama oluyor malesef..
kualğınıza küpe olsun arkadaşlarım.. nişanlıyken yaptırdınız yaptırdınız yoksa evlenince asla değişmiyorlar emin olun buna.a.s