Smear testimin sonucunda karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyuldu doktorum sonucu gördüğünde yüz ifadesi bozuldu bir fitil verdi ama başka bir şey söylemedi. Ufak bir araştırma yaptım kanser olarak çıkıyor bu konuda bilgisi olan var mı? Bebeğim henüz iki aylık bir zararı olur mu acaba.
boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye kanser riskinden bahsederken bile bebeğe bir zararı olacağından endişeleniyorsunuz, çok iyi bilgi sahibi olmamamla birlikte bu belki kanser öncesi bir değişimdir bunların da kansere dönmesi 10-15 yılı buluyormuş gerçek anlamda bir risk olsaydı doktor muhakkak bilgi verirdi bir fitil ile geçiştirmezdi bir doktora daha görünseniz keşke
boşuna dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye kanser riskinden bahsederken bile bebeğe bir zararı olacağından endişeleniyorsunuz, çok iyi bilgi sahibi olmamamla birlikte bu belki kanser öncesi bir değişimdir bunların da kansere dönmesi 10-15 yılı buluyormuş gerçek anlamda bir risk olsaydı doktor muhakkak bilgi verirdi bir fitil ile geçiştirmezdi bir doktora daha görünseniz keşke
Doktoruma güvenim sonsuz olduğundan başka bir doktora görünme ihtiyacı duymadım ama gitsem iyi olacak. Yaklaşık bir aydır kanamam var ve iğnelere ilaçlara rağmen azalma yok ama çok şükür kalp atışını gördü doktorum. Hamile kalmadan bir ay önce çikolata kisti ameliyatı oldum. Smear testimde de böyle bir sonuç çıkınca korku sardı içimi.