• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kart aidatları faiziyle birlikte iade

Schizanthus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
28
0
86
Kocaeli
Arkadaşlar bugün tüketici bilgilendirme merkezinden aradılar kredi kart aidatları, ücreti ve kredi dosya masrafların bankalardan geri alabileceğimi söylediler son 10 yıla kadar geri alınabiliyormuş avukatla bunun çok masraflı olacağını bankayada bireysel gidersem yıldırma politikasına gidecekleriini söylediler bende anlattıkları aklıma yattı int baktım kabul ettim evrak yollayacaklarını 1 ay içinde istisnai durumda 3 ay içinde paraların hesaba yatacağını söylediler ben hiç bi işleme karışmıcakmışım kart bilgilerimide vermicekmişim tc yetiyor dediler bu konuda mağdurum diye kabul ettim doğrumu yaptım acaba kurumsal bir firmaymış

Bizz babamın kredi kartı aidatlarını geri almak için tüketici haklarına başvurmuş ve almıştık da bunun için avukata falan gerek yok ki gidip tüketici haklarına dilekçe veriyorsunuz tüketici heyeti ilgileniyor konuyla zaten

Son düzenleme:
cevabınız için tşklr bunun için bi ücret ödediniz mi peki ben ücret karşılığı kabul ettim kredi dosya masraflarımızı ve hesap işletim ücrtlerimi geri alacaklarını söylediler

bnce bilmediğiniz işlere kurumlara bulaşmayın kendiniz başvurun tüketici mahk.ne

cevabınız için tşklr bunun için bi ücret ödediniz mi peki ben ücret karşılığı kabul ettim kredi dosya masraflarımızı ve hesap işletim ücrtlerimi geri alacaklarını söylediler

Ödemedik sadece bulunduğunuz yerdeki tüketici haklarına gidip orda dilekçe örneği var onu dolduruyorsunuz kimlik fotokopisi ve aidat ücretinin kesildiği ekstreyi veriyorsunuz o kadar geri kalanıyla tüketici hakları ilgileniyor banka ödemeyi kabul etmezse tüketici heyeti dava açıyor zaten sizi arayan kimler bilmiyorum hiç duymadım daha önce böyle birşey

artık çok geç onay verdim bile ama int araştırdım siteleri falan var bide gelen evraklar yasal ve faturalı olacak dediler kabul ettim onun için

Ödemedik sadece bulunduğunuz yerdeki tüketici haklarına gidip orda dilekçe örneği var onu dolduruyorsunuz kimlik fotokopisi ve aidat ücretinin kesildiği ekstreyi veriyorsunuz o kadar geri kalanıyla tüketici hakları ilgileniyor banka ödemeyi kabul etmezse tüketici heyeti dava açıyor zaten sizi arayan kimler bilmiyorum hiç duymadım daha önce böyle birşey

bilseydim onaylamadan açardım konuyu ama anlattıkları cazip gelince inttede görünce

Şu da var davayı kazanınca banka mecbur kaldı ödemeye ödedi de fakat kartımızı da kapattı

görmeden bilmeden telefon üzerinden işlem yapmayın. dolandırıcı da olabilirler. kimseye güvenmeyin.

görmeden bilmeden telefon üzerinden işlem yapmayın. dolandırıcı da olabilirler. kimseye güvenmeyin.

haklısınız sonradan şüpheye düşmedi değilim bende ama artık yaptım int adreslerini görünce evraklarda faturalı gelcek dediklerii için bide teyit için resmi numaradan aradılar bende bi anda karar verdim

anladım onu sordum kartınızın kapatılması gibi bi durum söz konusu olmayacak son 10 yılın kesilmiş ücretlerini banka hesabınıza yatıralacak dediler

kart kapatma işlemini bir tek finansbank yapıyor zaten tüketici hakları bu işi ücretsiz yapıyor ve çok basit başvurusu ben de kaymaklıkta staj yaparken öğrenmiştim pek güvenilir gelmedi bana sizi arayanlar

Son düzenleme:
haklısınız sonradan şüpheye düşmedi değilim bende ama artık yaptım int adreslerini görünce evraklarda faturalı gelcek dediklerii için bide teyit için resmi numaradan aradılar bende bi anda karar verdim

sahte internet sitesi de kurmuş olabilirler sonuçta, resmi numara derken ev ya da kulübeden de aramış olabilirler. internet adresi neymiş. işlemi iptal etme şansınız yok mu. internette tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi genel müdürlüğü var,gümrük ve ticaret bakanlığının, pazartesi günü sayfasında yazan iletişim bölümünden arayıp sorun,telefonla bu şekilde bir hizmet veriyor musunuz tüketicileri tek tek arayıp diye...

Son düzenleme:
sahte internet sitesi de kurmuş olabilirler sonuçta, resmi numara derken ev ya da kulübeden de aramış olabilirler. internet adresi neymiş. işlemi iptal etme şansınız yok mu. internette tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi genel müdürlüğü var,gümrük ve ticaret bakanlığının, pazartesi günü sayfasında yazan iletişim bölümünden arayıp sorun,telefonla bu şekilde bir hizmet veriyor musunuz tüketicileri tek tek arayıp diye...

pzrt iptal etmeye çalışıcam ama ya doğruysa aklımda şüphe kalmadı değil beni arayan müşteri temsilciside 1 ay sürekli sizle iletişim halinde olacam falan dedi sitenin adını msj atarım size

pzrt iptal etmeye çalışıcam ama ya doğruysa aklımda şüphe kalmadı değil beni arayan müşteri temsilciside 1 ay sürekli sizle iletişim halinde olacam falan dedi sitenin adını msj atarım size

ya doğru değilse? parayı peşin mi ödediniz,ne kadar ödediniz. doğruysa da gider kendi işleminizi kendiniz alacağın miktarına göre tüketici hakem heyetine veya tüketici mahkemesine başvurarak harçtan muaf olarak başvurabilirsiniz, sadece dilekçe vereceksiniz, zor bir iş değil ki bu.

bir de sizin sadece TC numaranızı almışlar, mahkemeye veya tüketici hakem heyetine kendiniz başvurmuyorsunuz, vekaletname de vermediniz bir avukata,e o zaman kim, nasıl başvuracak, onların kendi avukatları başvuracak desek yine vekaletname vermeniz gerekir, TC numarası öğrenmekle sizin adınıza işlem yapamazlar ki,pazartesi iptal edin işlemi bence.

ya doğru değilse? parayı peşin mi ödediniz,ne kadar ödediniz. doğruysa da gider kendi işleminizi kendiniz alacağın miktarına göre tüketici hakem heyetine veya tüketici mahkemesine başvurarak harçtan muaf olarak başvurabilirsiniz, sadece dilekçe vereceksiniz, zor bir iş değil ki bu.

129 tl evet zor değil ama dediğiniz gibi yapanlar geçmiş yılların ücretini alamıyormuş glb sadece bundan sonra kesilmemesini sağlıyomuş

Back
X