Babanız istese kartınızı 3. dünya savaşı çıkartırsınız. Ki o kartı kazanmanızda büyük emekleri olan birinden bahsediyorum.Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
olmalı, olması gereken nedir ?
Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.
Neden ki. akıl saglığınızla ilgili sorun mu olduğunu düşünüyor yoksa akli melekelerınızın yerinde olmadığını mı sanıyor. Çalışacak , para kazanacak yetiye sahipseniz, maaşınızı da idare edebilecek kapasıteye sahipsinizdir. Evde illa para birinde toplanacaksa o kesinlikle kadın dır. çoğu iki yumurta kırıp karnını doyurmaktan aciz erkeklerin konu para olunca aslan kesilmelerine , erkek olmalarına ayar oluyorum.Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.
Aklı başında erkekleri tenzih ederim ama sitenin bdv bölümündeki eşim kumar oynadı borsa oynadı battı konularını okumalısınız.Kızlar ben çok safım ya da çok iyi niyetli yaklaşıyorum olaylarayorumları okuyunca neyin ne olduğunu anladım. Ben sadece şöyle düşünmüştüm erkekler borsadan daha iyi anlıyor yatırım yapar araba ,ev alırız gibisinde. Çok detaylı düşünmedim açıkçası Ama yorumları okuyunca söylediği şeyin kötü olduğunu anladım
Bence konuşmayı kes başka erkek mi kalmadı şöylelerine hiç prim verme. Evliyim kazancım iyi eşim bir kere olsun kartını ver ne kadar paran var vs sormamıştır. Ben de aynı şekilde onun çalışmadığı birkaç ay tüm ihtiyaçlarımızı karşıladım. Evlilikte senin benim muhabbeti hoş değil ama ortada birşey yokken bunun konusunu açmak çok ayıp. Genel bir kural olarak evi erkek geçindirir. Evlenince çalışmayı düşünmüyorum de bakalım ne diyecekKonuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Kendisi ne iş yapıyorKızlar ben çok safım ya da çok iyi niyetli yaklaşıyorum olaylarayorumları okuyunca neyin ne olduğunu anladım. Ben sadece şöyle düşünmüştüm erkekler borsadan daha iyi anlıyor yatırım yapar araba ,ev alırız gibisinde. Çok detaylı düşünmedim açıkçası Ama yorumları okuyunca söylediği şeyin kötü olduğunu anladım
Oldu yemini suyunu veririm gerisine karışma diyor yani. Herhalde senin paranı yönetemediğini düşünüyor. Şuan çalışmıyorum ama çalışırken kendi kartım bendeydi. Evet ev için ortak yaptığımız ödemelerimiz vardı belki bazı aylar maaşımı gönderiyordum ödememiz var ise yada tamamen bana kalıyordu ama benim maaşımdı. Hiçbir zaman ödeme var bana yollayacaksın gibi bir durumda yaşamadık şükür. Şuan çalışmıyorum kartlarımız hesaplarımız zaten ortak o yüzden kimse kimseye böyle şeyleri sorun etmiyorKonuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?