Bir anda insanın başına neler geliyor çok çok üzüldüm canım sanada tekrar anlattirarak üzdüysem özür dilerim inşallah kendini hazır hissettigin zaman Rabbim bir evlat verir sana teselli olur bende ilk dogumumu umut hastanesinde sezeryanla yaptım bayramdan 2 3 gün önce kontrolüm vardı aslında o zamanda nst de düzenli sanci çıkıyordu hareketleri azdı doktor merak etme doğurmazsin diyerek gönderdi bayram sabahı suyum geldi zannederek acile gittim gelen su değildi ama nst de yine hareket azdı kalp atışı yavaslamisti apar topar sezeryan oldum onlarında hazırlanması doktorun gelmeşi diğer şeyler derken 2 saat geçmişti 9 ay başka doktora gittim doğumda başka doktor girdi o yüzden bu sefer oraya gitmek istemedim başka birkaç doktora daha gittim içime sinmedi şu ana kadar en çok içime sinen yeliz hanım oldu hakkımızda hayırlısı olur inşallah[/QUOTE
Bir anda insanın başına neler geliyor çok çok üzüldüm canım sanada tekrar anlattirarak üzdüysem özür dilerim inşallah kendini hazır hissettigin zaman Rabbim bir evlat verir sana teselli olur bende ilk dogumumu umut hastanesinde sezeryanla yaptım bayramdan 2 3 gün önce kontrolüm vardı aslında o zamanda nst de düzenli sanci çıkıyordu hareketleri azdı doktor merak etme doğurmazsin diyerek gönderdi bayram sabahı suyum geldi zannederek acile gittim gelen su değildi ama nst de yine hareket azdı kalp atışı yavaslamisti apar topar sezeryan oldum onlarında hazırlanması doktorun gelmeşi diğer şeyler derken 2 saat geçmişti 9 ay başka doktora gittim doğumda başka doktor girdi o yüzden bu sefer oraya gitmek istemedim başka birkaç doktora daha gittim içime sinmedi şu ana kadar en çok içime sinen yeliz hanım oldu hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Ne demek her gebeliğin bir risk taşıdığıni öğrendim bende ve hastanenin önemini bu arada hastanelerde yeni bir uygulama var zaten çok lux bir hastane değilse a grubu flan çalıştığı saatte denk gelmiyorsa doğumun acil bi durumda nöbetçi kimse o giriyor doguma.ama sen sezeryan olduğundan günün belli olur Allah sağlıkla kucaklariniza almayı o pamuk ellerini tutup mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin bu arada benim bu ikinci evladimdi evde halen kardeşinin geleceğini sanan bi çocuğum var