Kartal Hast rahim flimi

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxxnezo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
X

xxxnezo

Ziyaretçi
slm bayanlar anadolu yakasında kartal araştırmada rahim flimi çektiren varmı nasıl hast.çok bilgim yokta tşk ettim sevgiler...

ben orda çektirmedim ama orda doktorum var canım benim çok iyi çok bilgili birisi ben onun yönlendirmesiyle şifaya gittim orda çektirdim 2ci filmimi rahattım

nagihancıgım slm tsk ettim yazdıgın ıcınde sen nerde çektiridn hangi hast.kartalda çekilmiyomu
ben gün alacagım adet olunca dr kım senın innaki çok zor işler sanki yoruldum artık sen hamile kaldınmı sevgiler...

canım benim orda çekilip çekilmediğini bilmiyorum ama benim dr orda görevli beni şifaya gönderdi neden orda istemedi bilmiyorum ama sana tavsiyem şifada çektir ama sigortadan yararlan ordaki adamın biri doktorlardan habersiz bizden fazla para alacaktı biz birdaha gittiğimizde o yoktu bizde dr normal maineymiş gibi sıra aldık hgs çektirecektik dedik çekildi rahattım orda ben daha öncede çektirmiştim hemde özelde çok acı çekmiştim orda okadar acı çekmedim ama gittiğinde nekadar hgs diye ordaki kızlara sor adamın biri dolanıyor ona sorma canı
sen nerde oturuyorsu

canım ben gebzede oturuyorum kartal devam etkemte istiyorum hamile kalmak için hem arastırma diye düsündüm

canım sen pendik şifadamı çektirdin flimi ben oraya gitsem direk ordaki dr.görünsem ssk faydalanıp cektırememi sence..

evet canım bende sana onu diyorum oraya gideceksin normal maine sırası alacaksın doktorada ben hgs çektirmek istiyorum diyeceksin sana hemen sıra veriyorlar ogün çektirirsin filmi canım ama istersen ordaki kızlara sor nekadara çekiliyor diye ben 180 çektirdim geçensene şuan nekadar bilmiyorum özelde çektirdim ilk filmimi 350 milyona çektirmiştim

slm arkadaşım ben orda çektirdiim bendenmi kaynaklandı bilmiyorum ama canım çıktı sankı okadar ağladım özelde çektırmenı tavsıye ederim bayıltmıyorlar çünkü çok kötu ama dedımya benımle alakalı olabılır yıne orda çektırıpte çok acımadığını söyleyenler oldu karar senn ama tavsıye etmıyorum canm

filizben çok tşk ettim bakalım artık adet olayımda gidecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…