Kartal Lütfi kirdar tüp merkezinde hamile kalanlar

merhaba ben kartal lütfi kırdarda ali hocaya başladık.Tüp bebek kararı verildi.Raporda hemen çıktı.Bir sonraki adette inşallah işlemlere başlayacağız.Sistem güzel Ali hoca çok bilgili,içerisi tertemiz sakin kalabalık değil ben çok memnun kaldım bakalım süreçle ilgili yine yazarım

Sureci anlatirmisin rahim filmini nerde cektirdin

Sureci anlatirmisin rahim filmini nerde cektirdin
merhaba,gecen adette kist vardı diye işlemlerim başlamadı birsonraki adeti bekleyelim dedi doktor bey. Ben mhrs den ali hocaya randevu aldım gittim.(Kartal lütfi kırdar /kadın hastalıkları/ali yılmaz veya semra hoca var iki doktor).Giderken bütün evraklarınızı yanınızda götürün kan testi rahim filmi,sperm testi ne varsa.Önce doktor muayene ve görüşme yaptık orda tüp mü aşılamamı ona karar veriyorlar.Bize tüp bebek dendi sonra evrak listesi verdiler ve onları teslim ettik ben yanımda evlilik cüzdanımı götürmüştüm önceden biliyordum evraklar arasında olduğunu sizde götürün.Diğerleri e devletten çıkıyor orda halledersiniz.Daha sonra evrakları hallettik ve bikaç güne onaylandı rapor çıktı.Benim amh 0.6 eşimin sperm sayısı da az o sebeple bize hemen rapor çıktı.Ben rahim filmimi sonemed kadıköyde çektirmiştim biraz pahalı ama çok kolay olmuştu hiç anlamamıştım.

Merhaba ben de tüp bebek raporu ile kartala gideceğim sürecin hangi aşamasındasın Ali beyden memnun musunuz?

Ben Ali hocadan memnunum sadece biraz acelesi varmış gibi davranıyor sorucaklarımı unutuyorum o yüzden bu sefer yazarak gittim hiç sorun olmadı.Biraz sert gözüküyor ama iyi bir doktor benim için yeterli ama biraz anaç olsun diyorsanız semra hoca var ona randevu alabilirsiniz. Bana havuz yapılacak o yüzden haftaya gün verdi östrojen başlayacakmış.İlaç vericek sanırım bende bilmiyorum.Adetin 15. günü ilaç başlayacağım sana dedi.Sonraki adette bakıcam ona göre başlayacağız dedi.Çünkü yumurtam 1 adet vardı.

Havuzu neye göre karar veriyor ve havuz ne demek oluyor tam olarak

Anladım Ali bey dinleyip anlamaya çalışıyor mu yoksa alel acele mi davranıyor ?
Alel acele gibi davranıyor aslında ama herşeyi hatırlıyor sizle ilgili yani mesela ben hacemat sülük falan yaptırdığımdan bahsetmiştim unutmamış beni görünce sakın diye gülüyor.Esprili bir adam ama çok akıllı bence hali davrı öyle bence geçiştirdiğinden değil işini iyi yapıyor.

Şuan hangi aşamadasını

daha hiçbirşeye başlayamadık kist var diye bu ay ilk kez başlayacak gibi .adet olunca gel dedi gittim 1 tane yumurta var güzel gözükmüyor dedi .15. gün testleri yapıp östrojen başlayacak havuz yapıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…