• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kartal Lütfi kirdar tüp merkezinde hamile kalanlar

Sizden ne kadar istendi? Ben de Tuzla Okan üniversitesi hastanesinde başladım. Raporlar çıktı. Sadece ilaçlara 45 bin verdik. Hastaneye de 60 bin vereceğiz galiba :(

Sizden ne kadar istendi? Ben de Tuzla Okan üniversitesi hastanesinde başladım. Raporlar çıktı. Sadece ilaçlara 45 bin verdik. Hastaneye de 60 bin vereceğiz galiba :(
Ben devlet hastanesinde yaptırdığım için ücret ödemiyorum.Bugün ilaçlara da toplamda 20 bin verdik raporlu

Merhaba arkadaşlar bende kartalda ilk tüp Bebek denedim ama olumsuz sonuçlandı 2. Gün genel olarak ilerleme var dendi sonrasında arayarak hepsinin çöp olduğunu yumurtaların kalitesinin kötü olduğunu söylediler ki bu zamana kadar Bütün kan tahlili sonuçlarında amhs değerin çok iyi, ultrason sonrası yumurtaların gayet iyi denmesine rağmen maalesef sonuç alamadım, burada yaptırıp gerçekten olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorum 🙏🏽🙏🏽

Merhaba arkadaşlar bende kartalda ilk tüp Bebek denedim ama olumsuz sonuçlandı 2. Gün genel olarak ilerleme var dendi sonrasında arayarak hepsinin çöp olduğunu yumurtaların kalitesinin kötü olduğunu söylediler ki bu zamana kadar Bütün kan tahlili sonuçlarında amhs değerin çok iyi, ultrason sonrası yumurtaların gayet iyi denmesine rağmen maalesef sonuç alamadım, burada yaptırıp gerçekten olumlu sonuç alan var mı çok merak ediyorum 🙏🏽🙏🏽
Çok fazla olumlu sonuç alan olmuştu daha transferim yapılmadı ama embriyolog bize stresten cozunme aşamasında bozulma olabilecegini söyledi bişey sormak istiyorum yumurta toplandıktan sonraki süreci detaylı anlatirmisin

Yumurta topladıktan 1 gün sonra arayıp 3 tane yumurtanın olumlu olduğunu söylediler toplamda 7 yumurta vardı 1 tanesini kullanamadık geriye kalan 6 dan da 3 tanesi şu an iyi dediler 2 gün sonra tekrar arayıp geriye tek yumurta kaldı elimizde duruma göre ilerleme olursa dondurmaya alacağız dediler ama maalesef ki 2 gün sonra tekrar arayıp kalan tek yumurtada artık yok dediler, yumurtadan kaynaklı olduğunu söyledi emnriyolog ( bir hafta ağrım oldu çok yoğun işlem sonrasıda çok kötü ağrı çektim)

Back
X