Kartal&Maltepe&Pendik çevresinde Oyun grubu tavsiyesi olan var mı?

firefly38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
180
3
116
Merhaba arkadaşlar ;

Kızım 31 aylık ve çok çekingen.Kalabalık ortama girince ya ağlıyor ya kucağımdan inmiyor.Sonrasında acılıyor ama bu tavırları beni çok üzüyor.Oyun gruplarının faydalı olacağını düşünüyorum.Ebeveynli olan oyun gruplarını arıyorum.Kartalda oturuyorum.Gymboree fiyat olarak bana pahalı geldi.3 aylık 850 ama haftada birgün 45 dk.hem çocuk içinde yeterli gelmedi bana.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

oyun grubu dediginiz nasil birsey böyle kreste falan mi? sadece merak benim daha kizim dogmadi zaten yurt disindayim ama merak ettim walla :)

oyun grubu dediginiz nasil birsey böyle kreste falan mi? sadece merak benim daha kizim dogmadi zaten yurt disindayim ama merak ettim walla :)

kreş benzeri bir yer.ebeveyn eşilğinde öğretmen ve yaşıt gruplarla eğitici ve öğretici aktiviteler yapılıyor:40:

merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır siteye girmiyordum.Benimde 2010 doğumlu bir kızım var ,bende uzun zamndır oyun grubu araştırıyorum.paptyanında dediği gibi gymboree çok pahallı bizde görüşmek için gittik ama oraya gidince size başka program öneriyorlar tabi fiyatta yükseliyor.bende hala arıyorum.Buarada maltepede oturuyorum:)

Back
X