Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba acaba yapılan uygulamadan memnun musunuz? şimdiden teşekkürlerUmut hastanesiyle görüştüm. Herkes uygulama yapan kadından memnun kaldığını söylemiş. acaba adını bilen hatırlayan var mı acilen öğrenmem gerekiyor. İki kişi var işlem yapan ona göre tercih edeceğim.
merhaba, umut ile ilgili sormak istedikelrinizi yanıtlayabilirim.Arkadaşlar son zamanlarda umut ile ilgili yorum bırakabilecek olan var mı ?
ben sorabilirmiyim :) bende lazer ile ilgili görüşmeye gidecegim.biraz bilgi verebilrimisinizmerhaba, umut ile ilgili sormak istedikelrinizi yanıtlayabilirim.
ben geçen yıl tüm vücut için gitmiştim. kullandıkları cihaz alex. bende çok iyi etki etmedi belki tüy yapısından belki dozların düşük verilmesinden. ama lazer için gidilebilecek en iyi merkez orası. diğer yerlerden çok daha iyi.ben sorabilirmiyim :) bende lazer ile ilgili görüşmeye gidecegim.biraz bilgi verebilrimisiniz![]()
I]Kızlar özellikle Kartalda Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı yada pendikte?
yaptıran varsa hangi marka alet kullanıldı yazabilirmisiniz??
seans ücretleri neydii?[/I]