Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben tedaviye başladım ilk gün gittim smaer testi ve kan testi aldılar birde Bi kağıt verdiler yaptırmam gereken şeyler yazıyordu adetin 2. Günü hormon testi için gitmek gerekiyor sonrasında rahim filmi ver erkek için sperm testi isteniliyor ve meme usg isteniliyor
Çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah, bende nasipse başlayacaktım, bütün evraklar tamamdı ama eşim varikosel için operasyona girecek, bi müddet ertelendi
Çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah, bende nasipse başlayacaktım, bütün evraklar tamamdı ama eşim varikosel için operasyona girecek, bi müddet ertelendi
Ben çok güzel bir sürprizle karşılaştım tüp bebek için tedaviye başladım ilk gün gittim sonrasında adetime 1 gün vardı test yaptım çift çizgiyi gördüm tüp bebeğe başlıcamız için kafamdan çocuk düşüncesini çıkarmıştım o ay stres çok önemliymiş Bi kez daha anladım şuan 9 haftalığım umarım sağlıklı Bi şekilde kucağıma alırım canım benimde eşimde varikosel vardı bende çoğu kez ameliyat olmasını söyledim ama Bi fırsat bulamamıştı size doktor mu önerdi çocuk için bu ameliyatı
Merhaba ben tedaviye başladım ilk gün gittim smaer testi ve kan testi aldılar birde Bi kağıt verdiler yaptırmam gereken şeyler yazıyordu adetin 2. Günü hormon testi için gitmek gerekiyor sonrasında rahim filmi ver erkek için sperm testi isteniliyor ve meme usg isteniliyor
Merhaba süreci en bastan anlatirmisin benim ilk gebeligim tüp Bebek başka bir hastanede oldu 3 yasinda 2 gebelik için istiyorum sıfırdan baslicam ama nerden bilmiyorum hangi bölüme randevu alicam onu dahi bilmiyorum bana uzun uzun anlatabilir misin